Şampuan ve Saç Kremleri YENİ ELİDOR DOĞANIN ENERJİSİ

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Arkadaşlar yeni elidor çıkmış,doğanın enerjisi suloganı, images.jpg bu güçlü saç uçları yani kırık saçlar için olanı, indir.jpg buda canlı ve dirençli saçlar için olanı, görür görmez şişelerin renkleri ve desenlerini çok beyendim, inşallah saçlarada iyi geliyordur.Ben bunları migrosta gördüm fiyatıda 600ml 8,90 yanındada büyük siyah saç fırçası hediye ediyor. indir (1).jpg migrostan alırsanız. başka yerde verirmi bilmiyorum. kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. yorumlar çok önemli arkadaşlar yanlış seçimler yapmayalım şampuanlarda önemli olan dış güzellik değil, iç güzellik herkez için tabiki...HoppaHoppa

İsmi doğanın enerjisi ama içeriği nasıl bende gördüm markette ama içeriğini incelemeye vaktim olmadı elidoru genel olarak severim güvenirimde =) En kısa sürede alıp kullanıp deneyimimi yazıcam buraya =)

İsmi doğanın enerjisi ama içeriği nasıl bende gördüm markette ama içeriğini incelemeye vaktim olmadı elidoru genel olarak severim güvenirimde =) En kısa sürede alıp kullanıp deneyimimi yazıcam buraya =)
Aynen katılıyorum doğanın enerjisini gerçekten bizlere vericekmi, saçlarımız bu enerjiyi fark edicekmi,yoksa saçlarımızı dahamı kötü yapıcak bunlar görüp notumuzu ona göre vericez. HoppaHoppaHoppa

Ben güçlü saç uçları için olanından aldım.Dün kullandım ilk izlenimim olumlu.Bir yıldır sebamedden başka şampuan kullanmamıştım.Değişiklik olsun dedim iyi ki de demişim.Yumuşacık dolgun ve parlak oldu.Bu arada saçlarım boyalı ve dipleri yağlı uçları kuru.Saç kremi de kullanmadım.
Şu an için tavsiye ediyorum.:KK22:

Bende elidorun doğanın enerjisi serilerinden birini alıcaktım gittim gliss şampuan aldım değişiklik olsun diye hata yaptım.. elidor a alıştımı saçlarım ne oldu bilmiyorum başka bi ürüne geçince eror veriyor :KK48:

Merhaba arkadaşlar ben de bugün markette güçlü saç uçları olanından gördüm alıp almama konusunda çok kararsız kaldım. Saçlarım boyalı ve çok sert. hangi şampuanı kullandıysam hangi kremi kullandıysam tarama konusunda zorlandım ve sonrasında hiç yumuşak olmadı :KK43: saçlarımın uçları hep kopuyor. Bu şampuan kopmayı engelliyor mu ve yumuşak yapıyor mu önerilerinizi alabilir miyim :)

Merhaba arkadaşlar ben de bugün markette güçlü saç uçları olanından gördüm alıp almama konusunda çok kararsız kaldım. Saçlarım boyalı ve çok sert. hangi şampuanı kullandıysam hangi kremi kullandıysam tarama konusunda zorlandım ve sonrasında hiç yumuşak olmadı :KK43: saçlarımın uçları hep kopuyor. Bu şampuan kopmayı engelliyor mu ve yumuşak yapıyor mu önerilerinizi alabilir miyim :)
Hangi markette gördünüz ben migrostan başka hiç biyerde göremedim:KK35:

Annem alışverişe çıktığı zaman mutlaka bir tane şampuan alır. Geçen haftaki konuğumuz Elidordu. Hafta içerisinde 3 veya 4 kere banyo yaptım veee tadaaa inanılmaz yumuş yumuş saçlar ve elektiriksiz musmutlu saçlar :KK28:Hoppa

Annem alışverişe çıktığı zaman mutlaka bir tane şampuan alır. Geçen haftaki konuğumuz Elidordu. Hafta içerisinde 3 veya 4 kere banyo yaptım veee tadaaa inanılmaz yumuş yumuş saçlar ve elektiriksiz musmutlu saçlar :KK28:Hoppa
evet ya bende pembesini aldım güzel oluo elidorlar cidden:KK76:

Arkadaşlar yeni elidor çıkmış,doğanın enerjisi suloganı,Eki Görüntüle 1484186 bu güçlü saç uçları yani kırık saçlar için olanı,Eki Görüntüle 1484189 buda canlı ve dirençli saçlar için olanı, görür görmez şişelerin renkleri ve desenlerini çok beyendim, inşallah saçlarada iyi geliyordur.Ben bunları migrosta gördüm fiyatıda 600ml 8,90 yanındada büyük siyah saç fırçası hediye ediyor.Eki Görüntüle 1484196 migrostan alırsanız. başka yerde verirmi bilmiyorum. kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. yorumlar çok önemli arkadaşlar yanlış seçimler yapmayalım şampuanlarda önemli olan dış güzellik değil, iç güzellik herkez için tabiki...HoppaHoppa

iyi bir şampuan bu ıyı gelmesıne rağmen neden kullanmıyorum anlamıyorum zaten dökülme de başladı..
şampuan sertleştiriyor ama kremı surunce yumusuyor, kuruduktan sonra da fazlasıyla yumusak oluyor hacım de verıyor acıkcası

Elidorun normal saçlar için olanını kullanıyorum çok memnunum. Bundan önce de kepeğe karşı çözüm olanını kullanyordum o da yumuşacık yapıyordu saçlarımı. Elidorun hepsi iyi bence almak isteyen tereddüt etmesin. Kremlerini denemedim ama.

Arkadaşlar ya ben de bunu deneyeceğim de hangisini alayım bir de saçlarım omzumun bir karış altında saç kremi de almam gerekir mi ??

Arkadaşlar ya ben de bunu deneyeceğim de hangisini alayım bir de saçlarım omzumun bir karış altında saç kremi de almam gerekir mi ??

alıcaksan yeşilini al kremini de al..yıkarken sert yapıyor gibi ama kurulayınca yumuşacık, gerçi ben suan otacıya gectım ama arada farklı bır sey almak ıstersem yeşilini alıcam (güçlü saç uçları)

elidorun yeni doğanın enerjisi serisi sanki saçı biraz sertleştiriyor gibi.. elidorun bi pembesi güzel bence hem kokusu hem yumuşatması hem de parlatması çok iyi :)

Bende canlı ve dirençli saçlar için olanını aldım saçlarım ince telli ve sık bakalım nasıl olacak henüz kullanmadım.

yıkayınca bi haber et bakalım nasıl çıkcak:cool:

Yıkadım ve çok memnun kaldım öncelikle saçlarımı yumuşacık yaptı krem kullanmaya gerek duymadım ki benim saçlarım çok karışır ince telli olduğundan dolayı ve saçlarıma parlaklık verdi diyebilirim, tavsiye ediyorumm

X