Yeni elti????

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
selam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.:KK64:
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????

Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Çok ilginç gerçekten :)) daha tanımadan neden engelledi acaba ben de merak ettim şimdi. Böyle daha birbirini tanımadan vıcık vıcıkk x sultanımmm annem filan diyenler çok oldu çevremde de ama sonu hüsran maalesef

Hahah siz onu daha gormeden ne sorununuz varsa onun da o sorunu var :deli:

Hahah siz onu daha gormeden ne sorununuz varsa onun da o sorunu var :deli:
Benim o kişiyle bir sorunum yok daha görmeden ne sorunum olucak ama kaynanamla var tabi:olamaz: sürekli bana daha iyi birini bulacagını söylediği için birde böyle birine daha bir kelime etmeden denk gelince sasırdım :rolleyes:

Çok ilginç gerçekten :)) daha tanımadan neden engelledi acaba ben de merak ettim şimdi. Böyle daha birbirini tanımadan vıcık vıcıkk x sultanımmm annem filan diyenler çok oldu çevremde de ama sonu hüsran maalesef
Bilemem valla bizimki hep beni küçük görüyordu kendine göre birini buldu sanırımmm

Benim o kişiyle bir sorunum yok daha görmeden ne sorunum olucak ama kaynanamla var tabi:olamaz: sürekli bana daha iyi birini bulacagını söylediği için birde böyle birine daha bir kelime etmeden denk gelince sasırdım :rolleyes:

Bosverin ilgilenmeyin. Kime gore iyi neye gore iyi zamanla kimin ne oldugu belli olur. Cok anne meraklilari uzun sure oynayamaz maske duser izleyin ve gorun :)))

Bosverin ilgilenmeyin. Kime gore iyi neye gore iyi zamanla kimin ne oldugu belli olur. Cok anne meraklilari uzun sure oynayamaz maske duser izleyin ve gorun :)))
Hayır tamam anlıcam ama gelip bana ballandırarak anlatmaları cok komik kıskandırma cabaları felan .. dur bakalım yakında cok sey yazacak gibiyim buraya :skandal:

birde bu kişi zengin yerlere göklere sıgamıyor... tek duam cünkü bu konuda cok ahımı almışlıgı var..
Benimki de zengin ve bilindik bir ailenin kızı ben gariban olduğum için ezik kategorisindeyim şu an :deli: bi de bunların ellerinden hiçbir iş gelmez maharetleri yok denecek kadar az olur ve yerlere göklere yine sığdıramaz kimse böylelerini ayyy

Benimki de zengin ve bilindik bir ailenin kızı ben gariban olduğum için ezik kategorisindeyim şu an :deli: bi de bunların ellerinden hiçbir iş gelmez maharetleri yok denecek kadar az olur ve yerlere göklere yine sığdıramaz kimse böylelerini ayyy
Ay kız iyi ki eltim yok :KK73:

Ay sorma ya neden acaba? İşte zenginlerin burnu havadalıgı..

Hayır tamam anlıcam ama gelip bana ballandırarak anlatmaları cok komik kıskandırma cabaları felan .. dur bakalım yakında cok sey yazacak gibiyim buraya :skandal:

Yakinda yutkunmaya baslarlar siz sakince arkaniza yaslanip izleyin sadece diyorum. Onlar oyle yaptikca ya gercekten ne sanslisiniz wallahi deyin siz de eglenin :KK70:

Aklımda bulunsun :)) zayıflamak istiyordum diyete başlamıştım sonra öğrendim eltim olacagını onun yüzünden zayıflıyorum sanıyorlar :D birde saclarımı boyattım önü hafif sarımsı oldu görümcem diyorki (xxx) kişisine benzedin şizofrenler
Yakinda yutkunmaya baslarlar siz sakince arkaniza yaslanip izleyin sadece diyorum. Onlar oyle yaptikca ya gercekten ne sanslisiniz wallahi deyin siz de eglenin :KK70:

Ay bacım valla şeytan kulağına şey olsun çok şükür 2 Tane görümcem var çok iyi anlaşıyoruz ben bir ilkim sanırım :confused:
Hahah :KK48: maşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü

Aklımda bulunsun :)) zayıflamak istiyordum diyete başlamıştım sonra öğrendim eltim olacagını onun yüzünden zayıflıyorum sanıyorlar :KK70: birde saclarımı boyattım önü hafif sarımsı oldu görümcem diyorki (xxx) kişisine benzedin şizofrenler
Seren serengil mi dedi :)

Back
X