Yeni eltim uzak duruyor ben bakmalıyım

Bazen burada okuduklarımda sonra acaba benim yapmadığım şeyler kimlerin gözüne battı diye düşünüyorum🤣
Yani nişanlıyken de, evlenirken de, evlendikten sonra da, eltim zerre kadar aklıma düşmedi. Niye beni arasın, ben neden onu arıyayım ki?
O da beni aramadı. Öyle bir beklentim de olmadı🤷🏻‍♀️

Dert aramıyorum anlamadınız galiba kayın aliden sorup duruyor ben zaten sami iyetsiz saniyelerden hoşlanmıyorum oyüzden tebrik ettim sonra aramadım
Sorunca aramak için sebebim yok ortak paydalarimiz oluşunca zamanla kaynasiriz diyip kapatin5 gitsin

En iyisi o Bencede ama düşünceme göre kayınvalidem ile aralarında bu konu konuşulmuş çünkü direkt olarak sen aramıyor musun dedi
Niye bu kadar kafaya taktınız ki? Hayırlı olsun diye aramışsınız telefonda tanışmışsınız. Yüz yüze tanışmadığınız insanı niye arayacaksınız ki? Ben olsam niye arıyor diye şüphelenirim.

Kayınvalidenizin yörüngesinden çıkın bence.
Onları arayıp sizi aramıyormuş. Olabilir, araması mı lazım?
İnsanlar karşıdakini bunalttığını bile bile zorla aranıp sorulmaktan ne keyif alıyor bilemiyorum ama eltiniz yarın bunalıp herkese mesafe koyarsa yakama yapıştı diye anlattıklarından biri siz olursunuz. Kayınvalidenize uymayın.

Bazen burada okuduklarımda sonra acaba benim yapmadığım şeyler kimlerin gözüne battı diye düşünüyorum🤣
Yani nişanlıyken de, evlenirken de, evlendikten sonra da, eltim zerre kadar aklıma düşmedi. Niye beni arasın, ben neden onu arıyayım ki?
O da beni aramadı. Öyle bir beklentim de olmadı🤷🏻‍♀️
Doğru anlaşılamıyor galiba . Umrumda değil kayınvalidem sen neden aramıyorsun diye soruyor. Bende bir kere aradım ondan dönüş olmadı tekrar tekrar ne siye arayayım .

Ben olsam bir kere daha arardım. Kayınvaliden durup dururken söylememiştir bunu belli ki konuşulmuş. Belki yeni gelin adayı çekingendir, aramanızı istiyordur, samimiyet istiyordur olabilir hani. Ama tekrar dönüş yapmazsa hem bir daha konu olursa üstüme düşeni yaptım der geçerim hem de anlarım ki kayınvalide zorla samimiyet kurmaya çalışıyor. Zorla da olmaz bu işler ben aradım der geçersin o halde.

Merhaba arkadaşlar. Size kafamın karışık olduğu bir meseleden bahsetmek istiyorum.
Ben 6 aylık gelinim. Eşimden hariç ailede 3 erkek daha var. Şuan 2 erkek kardeşi de nişanlı. Biz iş gereği ailelerimizden uzakta bir şehirde yaşıyoruz. Ayrıca ben ve eşim de farklı şehirlerdeniz. Şimdi iki nişanlı gelin de kayınvalidem ile aynı şehirde yaşıyorlar. nişan sonrasında memlekete çok kalamadığımız için oturup sohbet etme şansımız olmadı bende aradım hayırlı olsun dedim sohbet ettik. Daha sonra birkaç gün geçti ektim aradı bu böyle devam etti şuan Araklı olarak görüşüyoruz telefondan. Neyse bu nişandan sonra diğer kardeşi de nişanlandı ona da aynı şekilde aradım hayırlı olsun dedim tanıştım. Ama o beni hiç aramadı. Kayınvalidem de geçen sordu aramıyor musun diye. fesatlığa derin düşünmeye bağlı değil kesinlikle ondan bekledim. Ayrıca tanımadığım için sürekli üstüne düşmek istemedim birde o arasın belki üstüne gidilmesinden rahatsız olur diye de düşündüm.Zaten eşim ve ben çok yoğun çalışıyoruz ailelerimizi bile çoğu zaman arayamıyoruz onlar arıyor . Şimdi ben aramalı mıyım . Ararsam o aramasını için aramadığımı belli etmelimişim. Ayrıca kayınvalidemi kayınpederimi ve görümcelerimi hergün aratır konuluyormuş sadece benimle diğer nişanlı olan ektiği aramıyor .
Sürekli araşmaya gerek yok ki eltimi bir kez bile aramadım nisanliyken oda beni aramadı umrumda da değil açıkçası

Back
X