Yeni eltim ve düğün dertleri

Aynı şeyi size yapsalar ne tepki verirdiniz ? Kendinizi eltinizin yerini koyarak karar verin.. Hem bu kayınvalidenizin bütün sülalesi mi yurtdışında.. Bide virüs ver ne olacağı belli değil çindi bili hayat 3.ay sonra yoluna girmeye başladı oda tal değil ne olacağı belli bile.değil..

kayinbiraderi alin salona gidin sözleşmeyi onlara devredin,siz hic karismayin ,onlarin hayati tercihleri

En mantıklı çözüm bu
Sizlik bir durum yok
Kv akrabaları gelemeyecek diye iptal etmek istiyor, kendince haklı olabilir. Ama eltinizin haberi olmadan nasıl olacak? Gerçi eltiniz de şüpheleniyor demek bazı şeylerden ki düğün salonunu arayıp bilgi almaya çalışıyor. Çok saçma her şey.

Sözleşmeyi üstünüzden atın bir şekilde. Eltinizi arayın, kayınbiraderinizle birlikte gidin, sözleşmeyi devredin. Sonra onlar ne yaparsa yapsın.

Ama arkadan iş çevirmekle çözülmez bu.

Siz neden araya girdiniz ki? Bence birakin kendi aralarinda halletsinler. Esinizle konusun annesine git gelininle hallet sorununu yoksa biz soyleriz bizi karistirmayin desin. Ayrica o nasil bir kv ya dusman basina.

Ben ne biliyim böyle virüs mirüs çıkacak. :/ Ayrılsalar ayrıldılar dersin. Bunun ne olacağı da belli değil. Arada kaldım.

Nişanlısı da gizliyor yani bu durumda ben ailenin iç tarafını tutmak zorundaymışım gibi oluyor. Kötü bir hal. Kaynım da gizlemek istemese çözüm olurdu.

KV parayı garantilemek istiyor. Sözleşmeye göre 60 gün önce dersen tam para, sonrasında dersen kesinti var. Bu sebep devlet de olsa böyle. Kıza demiyor çünkü belirsiz bir dönem. Kaynım da susmaktan yana. O da demek istemiyor.

Sozlesmeyı sız niye ımzaladınız ..karısmayın bence ..kv kanka olma canım yakınlık kurma eltıne söylesen kendi aranızda cözün.sonucu bana bıldırın.ya da sözleşmeden kurtul bence
Eltım dugunune eller gıbı gıdıp geldım.emın ol en ıyısı bu

Ya da ikisini de al karşına bak eltim kv böyle böyle yapıyor arkandan de bırak birbirlerini yesinler al çekirdeğini çayını izle

Canım öyle olmuyor işte bunlar ayrılırsa kabak benim başıma patlar. Bir de düğünün gerçekten yapılayacağını düşün o tarihte söyledin de ne geçti eline derler. Ki gerçekten ayırmış olurum.

Eltim bana böyle bişey yapsa hayatım boyunca onunla görüşmem. Düğünü olan kızdan gizlemek ne demek..
Bence alın kv ve kayını karşınıza. Ben ikilemdeyim. Bu işin içinde olmak istemiyorum deyin salonu devredin. Eltiye de, salonu devrettiğinizi içeren bi msj atın.. Kapansın gitsin konu.
Her ne yaparsanız suçlu siz olacaksınız çünkü.

Onlar görüştüler ben parayı verdim bir kısmını yani salonda sözleşme yapalım deyince senin adına olsun dediler. Ben de umursamadım pek ne olacak ki diye. Başımıza iş aldık.

Eşiniz kardeşiyle konuşsun durumu akıllıca çözsünler. Ne kv ne de sizi ilgilendiren bir durum yok. Damat bu işi gelinle ortak r şekilde çözebilmeli. Kendimize nasıl davranılmasını istiyor isek o şekilde davranılmalı.

Bu durumu yasayan sen olsan bilmek isterdin dı mı? Oyuzden empati yaparak dusun..
Kayınvalıden zaten sorunlu bir tip belli. Her halukarda o kavga cıkacak gıbı duruyor.. Ben olsam eltime soylerdim ki su hayatta en cok elti sevmem.

Ben bilmek istemenin ötesinde zaten kendim yönetirdim. Elti biraz saf gibi. Bilmiyorum ne yapacağım.

Konu sahibinin elti olarak bir şey yaptığı yok. Evleneceği adam annesiyle bir olmuş kadının arkasından iş çeviriyor.
Direkt ayrılma sebebi. Hayat boyu görüşülmemesi gereken kişi şu anda damat.

Peki kv eltiye iptal edelim dedi de elti mi hayır bekleyelim dedi. Neden düğün salonunu arayıp bilgi almaya çalışıyor?

Eltinin düğününü eltiye haber vermeden iptal etme düşüncesi ve ondan gizlemek bişey yapmak olmuyor mu ki?

Aynen öyle. Kendi düğünü sonuçta neden gizlice öğrenmeye çalışıyor.

Benle hiç ilgisi yok aslında meselenin cidden de. Çünkü kv ve nişanlı onu saymayan. Ben durduk yere kavga çıkartmak zorunda kalacağım. Karı koca arasına şeytan bile girmezmiş. Bunlar o aşamaya bile gelmeyebilir. He kızda da suç var biraz ertelemeye hiç yanaşmıyormuş. Ben olsam ertelerdim. Hazirana ne olacağı cidden belirsiz. Ortada 30 bin veren/verecek bir aile var az para değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…