- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Oo maşAllah çok hızlısın6 7 ay oldu valla ben evleneli. :))))
kayinbiraderi alin salona gidin sözleşmeyi onlara devredin,siz hic karismayin ,onlarin hayati tercihleri
Siz neden araya girdiniz ki? Bence birakin kendi aralarinda halletsinler. Esinizle konusun annesine git gelininle hallet sorununu yoksa biz soyleriz bizi karistirmayin desin. Ayrica o nasil bir kv ya dusman basina.
Buraya sormanız bile yanlış. Kayınvalide düşman başına... Eltiniz değil dış kapının mandalı olsa kendi düğünü ile ilgili her kararı onun alması gerekir. Saklanması ve arkadan iş çevirilmesi ne kadar çirkin. Kızın yerinde olsam nişanı da atardım.
Kaynın ne diyor bu duruma?
hayatımda böyle saçma şey duymadım.
düğünü iptal olacaksa tabiki kızın haberi olmalı.
herhalde virüs bitmezse kız da illa düğün diyecek değil.
anlamadığım kv neden iptal ettirmeye çalışıyor? Vürüs olur yapamazlar diye mi yoksa düğünü mü ertelemeye çalışıyor? Yoksa parayı mı geri alayım falan diyor?
Ya da ikisini de al karşına bak eltim kv böyle böyle yapıyor arkandan de bırak birbirlerini yesinleral çekirdeğini çayını izle
Sozlesmeyı sız niye ımzaladınız ..karısmayın bence ..kv kanka olma canım yakınlık kurma eltıne söylesen kendi aranızda cözün.sonucu bana bıldırın.ya da sözleşmeden kurtul bence
Eltım dugunune eller gıbı gıdıp geldım.emın ol en ıyısı bu
Bu durumu yasayan sen olsan bilmek isterdin dı mı? Oyuzden empati yaparak dusun..
Kayınvalıden zaten sorunlu bir tip belli. Her halukarda o kavga cıkacak gıbı duruyor.. Ben olsam eltime soylerdim ki su hayatta en cok elti sevmem.
Eltim bana böyle bişey yapsa hayatım boyunca onunla görüşmem. Düğünü olan kızdan gizlemek ne demek..
Bence alın kv ve kayını karşınıza. Ben ikilemdeyim. Bu işin içinde olmak istemiyorum deyin salonu devredin. Eltiye de, salonu devrettiğinizi içeren bi msj atın.. Kapansın gitsin konu.
Her ne yaparsanız suçlu siz olacaksınız çünkü.
Oo maşAllah çok hızlısıno çocukla mı evlendin yoksa? Hani ilk konundaki
Konu sahibinin elti olarak bir şey yaptığı yok. Evleneceği adam annesiyle bir olmuş kadının arkasından iş çeviriyor.
Direkt ayrılma sebebi. Hayat boyu görüşülmemesi gereken kişi şu anda damat.
Peki kv eltiye iptal edelim dedi de elti mi hayır bekleyelim dedi. Neden düğün salonunu arayıp bilgi almaya çalışıyor?
Aynen öyle. Kendi düğünü sonuçta neden gizlice öğrenmeye çalışıyor.Konu sahibinin elti olarak bir şey yaptığı yok. Evleneceği adam annesiyle bir olmuş kadının arkasından iş çeviriyor.
Direkt ayrılma sebebi. Hayat boyu görüşülmemesi gereken kişi şu anda damat.
Peki kv eltiye iptal edelim dedi de elti mi hayır bekleyelim dedi. Neden düğün salonunu arayıp bilgi almaya çalışıyor?
Eltim bana böyle bişey yapsa hayatım boyunca onunla görüşmem. Düğünü olan kızdan gizlemek ne demek..
Bence alın kv ve kayını karşınıza. Ben ikilemdeyim. Bu işin içinde olmak istemiyorum deyin salonu devredin. Eltiye de, salonu devrettiğinizi içeren bi msj atın.. Kapansın gitsin konu.
Her ne yaparsanız suçlu siz olacaksınız çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?