- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
İki ailenin oturup bu konuda bir karara varması gerekmez mi?
Neticede önümüzde ne kadar süreceği belirsiz bir durum var,
2020 Mayıs Haziran ayında düğünüm olacak olsaydı iptal eder, bir nikahla evlenirdim .
Gizli kapaklı iş yapmasınlar , bu işi damat bey çözsün siz sözleşmeyi devredin
Mutluluklar dilerim genç çifte :))
Konu bütünüyle saçma , aile saçma çünkü. Kv gidik damat basiretsiz siz niye sözleşme imzalıyorsunuz orasını hiç anlayamadım. Bahane olsa da kurtulsa kızcağız, evleneceği adam arkasında daha şimdiden durmuyor.
Benım arkadasım gecenlerde iptal etti dugununu odedıgı kaporasını sıkıntısız geri aldı.
Aynen oyle, ya simdi eder parasını alir. Ya da son an da verilmez parası dugunude olmaz havaya bakar, kendi secimi.Evet şimdi olsa dediğin gibi her şeyi alabiliyoruz. Bizim elti iptal etmek istemiyor son an'a kadar. Öyle de salon vermiyor parayı. En mantıklısı bana göre de iptal etmek. Ülkede salgın varken hazırlanmak bile zor. Kaç tane insanla görüşüyorsun hazırlık için bile. Yapılmaz.
Düğün kimin? Eltinin.
En çok onun hakkı var. Kv tam boğmalık. 2 tane meymenetsiz akraba gelecek diye kızın en güzel günüyle alakalı nasıl böyle müdahaleci olur? Hadsiz terbiyesiz kadın. Sinir oldum. Kızla konuşun her şeyi bilsin.
Aynen oyle, ya simdi eder parasını alir. Ya da son an da verilmez parası dugunude olmaz havaya bakar, kendi secimi.
Temmuzda dugun vardı o bile simdıden iptal etti dusunun. Belki duzelır demedi. Riske atmadı ne sagligi ne parasını.
Yazık kızcağıza. Düğün onun. Salonu kendi seçmiş olan bitenden haberi olmayacak. Figüran olmuş mübarek. Keske sizin adınıza islem yapılmasaydı. Umarım eltinizden habersiz değişiklik yapilmaz.
Evet sözleşmeye göre 60 gün kala ya iptal ettin ya da ödedin. Geri de alamıyorsun. Kapora verip alanayanlar da şikayetçiymiş ama sonuç yok. Elti sanırım giderse 30 gider, gitmezse ben düğünü yaparım düşüncesinde. O para da az değil tabii bana göre..
Evet sözleşmeye göre 60 gün kala ya iptal ettin ya da ödedin. Geri de alamıyorsun. Kapora verip alanayanlar da şikayetçiymiş ama sonuç yok. Elti sanırım giderse 30 gider, gitmezse ben düğünü yaparım düşüncesinde. O para da az değil tabii bana göre..
Evet eltim iptal etmek istemiyor düğünü düzelir durum diye bekliyor galiba.
Vermiş olacak ama çoktan parayı. Bence bu konu biraz da hukukla ilgili. Sözleşmeye göre alamıyorsun geri parayı. Sadece ölüm etkenmiş darbeye kadar yazmışlar. İnsan bu ülkede yaşayınca eşeği sağlam kazığa bağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?