Yeni eltim ve düğün dertleri

KV parayı garantilemek istiyor. Sözleşmeye göre 60 gün önce dersen tam para, sonrasında dersen kesinti var. Bu sebep devlet de olsa böyle. Kıza demiyor çünkü belirsiz bir dönem. Kaynım da susmaktan yana. O da demek istemiyor.
Mesela o an düğün yapmak istiyor devlet düğün salonlarının kullanımını açmadı henüz. Yine mi ücreti ödemek zorundasınız?

Eşiniz kardeşiyle konuşsun durumu akıllıca çözsünler. Ne kv ne de sizi ilgilendiren bir durum yok. Damat bu işi gelinle ortak r şekilde çözebilmeli. Kendimize nasıl davranılmasını istiyor isek o şekilde davranılmalı.

Dimi işte başta kaynım çözecekti zaten KV ne sokuyorsun beni ne diye ispiyoncu durumuna sokuyorsun arkadaş. Yok işte.

Benle hiç ilgisi yok aslında meselenin cidden de. Çünkü kv ve nişanlı onu saymayan. Ben durduk yere kavga çıkartmak zorunda kalacağım. Karı koca arasına şeytan bile girmezmiş. Bunlar o aşamaya bile gelmeyebilir. He kızda da suç var biraz ertelemeye hiç yanaşmıyormuş. Ben olsam ertelerdim. Hazirana ne olacağı cidden belirsiz. Ortada 30 bin veren/verecek bir aile var az para değil.

Ya ben konuyu anlamadım galiba :/ Yukarda fikirlerini beğendiğim bi üye de alıntılamış beni ama konuyu kavrayamadım galiba ben. :/

Mesela o an düğün yapmak istiyor devlet düğün salonlarının kullanımını açmadı henüz. Yine mi ücreti ödemek zorundasınız?

Evet sözleşmeye göre 60 gün kala ya iptal ettin ya da ödedin. Geri de alamıyorsun. Kapora verip alanayanlar da şikayetçiymiş ama sonuç yok. Elti sanırım giderse 30 gider, gitmezse ben düğünü yaparım düşüncesinde. O para da az değil tabii bana göre..

Konu sahibinin elti olarak bir şey yaptığı yok. Evleneceği adam annesiyle bir olmuş kadının arkasından iş çeviriyor.
Direkt ayrılma sebebi. Hayat boyu görüşülmemesi gereken kişi şu anda damat.

Peki kv eltiye iptal edelim dedi de elti mi hayır bekleyelim dedi. Neden düğün salonunu arayıp bilgi almaya çalışıyor?

Evet eltim iptal etmek istemiyor düğünü düzelir durum diye bekliyor galiba.

Evet sözleşmeye göre 60 gün kala ya iptal ettin ya da ödedin. Geri de alamıyorsun. Kapora verip alanayanlar da şikayetçiymiş ama sonuç yok. Elti sanırım giderse 30 gider, gitmezse ben düğünü yaparım düşüncesinde. O para da az değil tabii bana göre..
Düğünler başlarsa uçak yolculukları da başlar, yurtdışı akrabalar gelir
Düğünler başlamazsa zaten yapacak bir şey yok, düğün salonu yapmadığı düğünün parasını istemez

Eltinin düğününü eltiye haber vermeden iptal etme düşüncesi ve ondan gizlemek bişey yapmak olmuyor mu ki?

O düşünce bana ait değil ki. Nişanlısı ve kvdemiz böyle olmasını isteyen. Onların arasında kalan benim maalesef. Yani ben masumum demiyorum ama daha da kötüye çevirmek istemiyorum işleri. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.

O düşünce bana ait değil ki. Nişanlısı ve kvdemiz böyle olmasını isteyen. Onların arasında kalan benim maalesef. Yani ben masumum demiyorum ama daha da kötüye çevirmek istemiyorum işleri. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.

Her durumda suçlu ilan edileceksiniz ya kv tarafı ya da elti tarafından. ☹️

İki ailenin oturup bu konuda bir karara varması gerekmez mi?
Neticede önümüzde ne kadar süreceği belirsiz bir durum var,
2020 Mayıs Haziran ayında düğünüm olacak olsaydı iptal eder, bir nikahla evlenirdim .
Gizli kapaklı iş yapmasınlar , bu işi damat bey çözsün siz sözleşmeyi devredin
Mutluluklar dilerim genç çifte :))

Ya ben konuyu anlamadım galiba :/ Yukarda fikirlerini beğendiğim bi üye de alıntılamış beni ama konuyu kavrayamadım galiba ben. :/

Benim kaynımın düğünü var 3 ay sonra. Düğün salonu benim adıma sözleşmeli. Ülkemizdeki virüs sebebiyle kv ve kaynım salonu iptal edecekler. Bunu gelin bilmiyor. Gelin de bana diyor haber ver diye çünkü kızdan gizliyorlar. Bende ne yapayım onu düşünüyorum. Desem ki iptal ettik kız kavga edecek. İleride de mecburen iptal olabilir zaten ben ortalık karıştırmış olurum. Demesem ve iptal de olmasa kıza kötülük çünkü o salon gider.. Yani durum böyleyken böyle..

Benim kaynımın düğünü var 3 ay sonra. Düğün salonu benim adıma sözleşmeli. Ülkemizdeki virüs sebebiyle kv ve kaynım salonu iptal edecekler. Bunu gelin bilmiyor. Gelin de bana diyor haber ver diye çünkü kızdan gizliyorlar. Bende ne yapayım onu düşünüyorum. Desem ki iptal ettik kız kavga edecek. İleride de mecburen iptal olabilir zaten ben ortalık karıştırmış olurum. Demesem ve iptal de olmasa kıza kötülük çünkü o salon gider.. Yani durum böyleyken böyle..

Anladım. ://
Devredin salonu kaynınıza bence. Bu işin içinden sıyrılın.

Düğünler başlarsa uçak yolculukları da başlar, yurtdışı akrabalar gelir
Düğünler başlamazsa zaten yapacak bir şey yok, düğün salonu yapmadığı düğünün parasını istemez

Vermiş olacak ama çoktan parayı. Bence bu konu biraz da hukukla ilgili. Sözleşmeye göre alamıyorsun geri parayı. Sadece ölüm etkenmiş darbeye kadar yazmışlar. İnsan bu ülkede yaşayınca eşeği sağlam kazığa bağlıyor.

Back
X