• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni eşim çocuğumu kabullenemiyor.

Çocuğunuz daha önemli o kişiden yol yakınken dönün

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Bunlari basta niye konuşmadınız o adam düzelmez hic bisey yapma nisan evladına oyle davranan birinden daha ne bekliyorsun

Evlenirken çocuğunuz olduğunu bilmiyormudu nie evlenmiş ozaman,ben sizin yerinizde olsam asla asla evladımı üzmem değil ikinci eşim,öz babası o şekilde davranamaz basın tekmeyi gitsin eş herzaman bulunur ama evlat geri gelmez,bu dünyada kimse için evlatlarımı üzemem.

Buraya konu açmanızı çok tuhafladım adam yüzünü göstermiş sizde ona kapıyı gösterecektiniz

Bilmiyordu sanki evlenirken adama bak
Koca bulunur da evlat bulunmaz
Bana baba deme deyip kalbini kırmak çocuğun ne demek vicdansizmis

Ben eşimle evlenmeden önce kedimi istemediği için ayrılmayı düşünmüştüm. Sonra çözmüştük. Çözümü şöyle olmuştu. O kabullendi. Simdincok seviyor hatta aralarında bağ oluştu cok güzel. Iyiki bu evde kedi var diyor. Benim kedi için tavrım buydu. Çocuğuma ters bir davranış veya sevgisizlik sezseydim asla ve asla affetmezdim. Kedi köpek dışlanması bile affedilemeyecekken çocuğunuza bunu reva görmeyin, belli ki nisanliyken size numara yapmış şimdi de maskesi düşmüş, ayrılın.

Buyuk konusmus olmayım (insan buyuk konusunca onu yapmadan ölmezmis derler o yuzden) ama elin adami benim cocuguma kendini kötü hissettirecek sevmeyecek öyle mi çocuğumun bi damla gözyaşına kurban ederim onu. Evlenmeseydi o zaman. Ben suan öz babasi bile sesini yukseltse üzse başının etini yiyorum pisman ediyorum üstelik cocugunu cok sevdiğini bildigim halde. Kaldi ki elin adami asla uzemez benim çocuğumu. Uzerse de bi kere uzer ikincisi olamaz cunku ikinci kere üzmek icin yaninda bulamaz.

Öncesinde belli edecek hiç mi davranışı olmadı ..
Aslında büyükler küçüklere kendini kabullendirmek için çaba sarf eder belli ki kızınız baba diyerek en büyük yakınlığı atmış ama karşısında ki afedersiniz adam değil demek ki

Cocugunizun daha onemli oldugunu soylememize bile gerek yok sanirim.
Dehleyin gitsin o adami,bide cocugunuz kiz.. yavrum kendine saglam erkek figuru ariyor, adama baba diyor 😞
Travma sebebi bu adam.

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Ayril

Sizin çocuğunuz sizinle, eşinizin çocuğu ise annesiyle yaşıyor sanırım. Ve adamın aklına kendi çocuğu geliyor galiba. Bunu aşamadı yada eski eşi çocuğu doldurup, eşinize ağır sözler mi ediyor acaba? Mesela sen başkasına baba oldun beni bıraktın gibi gibi. Herşey olabilir. En güzeli konuşmak neden böyle davrandığını sorun. Neden değiştiğini anlatmasını isteyin.

Bir de şu da aklıma geldi. Siz boşandınız kızınız ona baba diyor. Onunda eski eşi biriyle evli ise yada ileride evlenirse kendi çocuğunun da başka bir adama baba demesi falan aklına geliyor olabilir. Psikolojik olarak bunu sizin kızınıza yansıtıyor olabilir.

Pislik herif, el kadar vocugun psikolojisi bozulur. Boyle insanlari anlamicam. Evlenmeseydin mikrop

Boşan.olaki cocugunu babasına gönderdin kendi cocuguna düzgün davranacagi garantisi mi veriyor?ilk babalik deneyiminde -100 ü almış.

Cocugumu kimseye ezdirmem..bosa onu..hem nicin baba dedirtiyorsunuz. Babasi yok mu..bir de kusura bakmayin bu hemen tekrar evlenmek israri neden

Aynen baba demesin onun babasi var zaten. Ve hic bir cocuk kendiliginden başka adama baba demez zaten. Manevi olarak adam kabul bile etmemiş cocugu o kiz baya sorun yaşar sevgisiz buyur 18 yasina gelincede kotu arkadaslariyla o evden kaçip gider sirf bu sevgisiz ortamdan uzaklasmak icin. Adam evlenmeden once kizla tanismamismiydi acaba? Belki ilk baslarda atlatirim dedi ama belli ki cocugu içi almams kani almiyor ne deseniz boş kimseye kimseyi zorla sevdiremezsiniz. Cocuklu bir kadini kabul etmek kolay degil madem ettin iyi davranmalisin.

Inan bana sevgiliyken ona en güzel baba ben olucam eksik kalmıycak diyordu evlenince işler degisti
Gerçek babası nerede neden ona baba diyor? Babası değil sonuçta o mertebeye hak etmeyen bir ergen le yanlış bir evlilik yapmışsınız üzgünüm 😕

Back
X