• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni & eski karisik

Cok isterim biliyor musun kendi basima bir seyler yapmayi. Anaokullariyla gorussem mi acaba dedim bir donem. Bilmiyorum ki.

Kendileri benim kadar basarili olamayinca,gazetede dergide benden daha cok bahsedilince delirirlerdi ama bir sey soyleyemezlerdi. Ben olmasam bir kisi eksik mantiginin farkindalardi aslinda. Bukemedikleri eli optuler defalarca. Tiyatromuz begenildiginde sahneye tesekkure ilk ben cikardim mesela. Yuzume soyleyememelerinin bir numarali sebebi basarimdi,iki numarali sebep de babamdi. Babam hemen hemen hepsinin hocaligini yapmisti cunku.

Kafam karisik,eskiden yasanan kotu seyler de bir bir gozumun onunde inan
Canım gitme bence.memur cocugu olmanı bile bahane etmişler ki baban hepsinin hocasıymıs.ben olsam bu kötü muameleyi unutmazdım

yani en kötü bırakırsın ama bu şekilde hiç bilmemiş olacaksın:)) benim de 10 aylık bebeğim var dışarı bile çıkamıyorum bebek arabsında durmuyo ergonomik kanguru aldım güya 10 dk dan fazla taşıyamıyorum zaten kendi de durmuyo . çok özeniyorum bebeği ile saatlerce gezenlere
Of en zor zamanlari haklisiniz. Kanguruyla tasimak icin fazla agir oluyorlar. Bebek arabasinda da sonradan durmaya basladi benimki. Ben cok gezdim oglumla ama hep kisa sureli. Oyle saatlerce vakit geciremedim disarida. Herkes rahat rahat takilirken benimki deli gibi aglardi cunku

Yapilabilir neden yapilmasin.gecen Ayse Arman'in roportajinda okudum. 3.5 yasindaki kiziyla birlikte bisikletle dunyayi turlayan bir kadinin hikayesi vardi.
Bir de ustunden seneler gecmis , onlar degistiyse siz de bu olaydan ders cikarip gardinizi alir vaziyette gideceksiniz oraya.Ayni seylerin yasanmasina izin vermezsiniz
Tesekkur ederim,evet en azindan aradan 5 yil gecti,belki daha guzel olur simdi

oo bursada ıse bu dedıgınzı yer bursanın zengın bebelerı ıstanbuldakılerden daha kustahlar gordugum kadarıyla...
ama ben olsam bana farklı muamelesı yapan ınsanlarla aynı ortamda olmak yerıne , kendı sınıfımdakı ınsanların takıldıgı yerlerde takılmayı tercıh ederdım...
Bursa kocaman bir koy zaten. Zengini cok zengindir, kimseyle muhatap olmazlar,sokakta bile gezmezler. Avmlerde bile gormem, girdikleri kapi bile farkli ;) sadece beymene girer oradan da cikar giderler. Garipler ya.

Yok yok degilim valla bak :) aslinda hepimiz superiz :KK66:
Bugun kizin okuldan arkadaslarinin anneleriyle toplastik kahve ictik aksam, aman hepsi incecik, suslu havali, topuklularla gelmisler, ben iett otobusunden indim metro insaatindan gectim, spor ayakkabilar da leş, bi de oglen kefir icmistim sisirdi lanet, göbek portledi pantolondan, zaten zor girmistim icine :KK70:
Dedim sen pelinsin kendine gel :mad: valla bu kez diyete basliyorum, issizlikten eliptigi de satmistim, onu da alayim sahalara donucem :KK73:
Ya ne kadar içten ve samimisiniz..gülümsettiniz beni :KK48:

Sadece o klüpmü var? Evet tekrar eski hayatıma dönerdim fakat aynı yerde değil...
Evet malesef benim icin sadece orasi var. Baska bir yer var olup olmadigini bilmiyorum acikcasi cunku varsa da aidatlari asiri yuksek, oyle rotary kuluplerine gidip de selam ben geldim diyemiyoruz ki ;)

darkmore darkmore Bursa adı geçinde yazmadan edemedim,her yıl 1 kere İznik'e gider kamp yaparız,30 köpüşlü bi yer bulduk,huzuru bulup bulup geliyoruz İstanbul'a :KK75::KK75::KK75:
Amaaan disi seni ici beni yakar kardes ;) disaridan gelince guzeldir mutlaka. Ben dogdum buyudum burdayim,gitgide bozuk bir hal aldi sehir. Kamp seviyorsaniz erdek turankoy var bursada degil ama,cok yakin tavsiye ederim

Kovulduğum yere gitmem.
Zor dönemimde beni iki kat bunalıma iten insanların ya da kulübün bana iyi gelmesi imkansız.
Ben de onlara karşı eskisi gibi olamam, tat alamam yani.

Başka kulüp mü yok?
Sosyallik güzel şey tabi.

Kovulduğum yere gitmem.
Zor dönemimde beni iki kat bunalıma iten insanların ya da kulübün bana iyi gelmesi imkansız.
Ben de onlara karşı eskisi gibi olamam, tat alamam yani.

Başka kulüp mü yok?
Sosyallik güzel şey tabi.
Canim gidebilecegim baska kulup yok malesef. Zaten almazlar,alanlarin da aidatlari bana yok yuksek 1000-1750 tl arasi. Bu tur islerin de bagimsiz olarak yapilabilmesi imkansiz

Mddi durumunuzda uygun ise ve en önemlisi eşiniz destekçiniz ise gidin
yoksa
kendinize düzenize zarar verirsiniz
bahsettiğiniz şeyler çocukla da yapılabilir ama en azından ev işinde ve çocuk bakımında yardım alan kişilerin yapabildiği şeyler onlar kendinizi ölçün tartın
onun dışında enerjiniz ilk 3 ay düşük gibi kalır sonra tempolu yaşama alışırsınız
ve ben tempolu yaşayan erkek kadın farketmez bayılıyorum

Back
X