Yeni esyalar mi istiyorum acaba???

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Kizlar belki bu bir dert degil ama benim icin dert.evim kucuk esyalarim cok cok buyuk cunki bi eve gore alinmadilar sanki hersey dipdibe gibi yada bana oylemi geliyor bilmiyorum :(( inanin fazla hiç biseyim yok toplama bekletme huyum yoktur bi sryi kullanmiyosam hemen birine veririm yada atarim neyse. Ama koltuk takimlarim vitrinim vs hersey gozume cok fazla geliyor sanki evim hep dagibik gibi bana mi oyle geliyor taktim mi yada sıkıldım mı esyalardan bilmiyorum off on senelik evliyim

Fazlalıklardan kurtulun o halde.
Vitrin mesela. Ben küçükken vardı duvarı boydan boya kaplayan dev gibi şeyler. Ondan beridir irrite oluyorum vitrin denen şeyden.
Ayrıca güzelim takımları alıp kullanmadan orada bekletmeyi de mantıklı bulmuyorum :)
İçindekileri günlük kullanın vitrinden kurtulun :rapci:

Al bi kose koltuk, vitrindi konsoldu at gitsin. Oyle kol dayama yerleri bile odanin yarisini kaplayan esyalardan hazzetmiyorum. Ben evlenirken vitrin gumusluk falan almadim. Suan tv yi konsola koysam da tv sehpasini iptal mi etsem diye bakiyorum ki zaten ebat olarak kucuk olduklari icin zararlari bile yok.

Eski japon evleri var ya bazen filmlerde, yerde bir hali, iki minder, bir sehpa, ohh ferah ferah :D Iste tam olarak ondan istiyorum ama "ELALEM NE DER"

Kizlar belki bu bir dert degil ama benim icin dert.evim kucuk esyalarim cok cok buyuk cunki bi eve gore alinmadilar sanki hersey dipdibe gibi yada bana oylemi geliyor bilmiyorum :KK43:( inanin fazla hiç biseyim yok toplama bekletme huyum yoktur bi sryi kullanmiyosam hemen birine veririm yada atarim neyse. Ama koltuk takimlarim vitrinim vs hersey gozume cok fazla geliyor sanki evim hep dagibik gibi bana mi oyle geliyor taktim mi yada sıkıldım mı esyalardan bilmiyorum off on senelik evliyim

fotograflayip internet ortaminda satin ve yerine sevdiginiz, evinize uygun esyalari alin.

biraz da insan değişiyor. zevkler de değişiyor.

eskiden daha büyük eşyalar gözüme hoş görünürdü, şimdi evde daha çok boşluğu seviyorum.

bir ara her şeyi toplardım, şimdi dağıtıyorum, az eşya iyidir diyorum.

eskiden süs eşyası sevmezdim, şimdi daha çok küçük bibloları ve çerçeveleri beğeniyorum.

keşke her zevk değişimi dönemimizde evimizi yenileme imkanımız olsa :)

Benim bir ikili koltugum var sanki ikili değil beşli mubarek uff yaa :( ne akla hizmet bu kadar buyuk esyalar almisim benden baska herkes hayrandir evime ama gel sen bide bana sor temizleyene kadar belim kopuyo :(

biraz da insan değişiyor. zevkler de değişiyor.

eskiden daha büyük eşyalar gözüme hoş görünürdü, şimdi evde daha çok boşluğu seviyorum.

bir ara her şeyi toplardım, şimdi dağıtıyorum, az eşya iyidir diyorum.

eskiden süs eşyası sevmezdim, şimdi daha çok küçük bibloları ve çerçeveleri beğeniyorum.

keşke her zevk değişimi dönemimizde evimizi yenileme imkanımız olsa :)
Aynen yaa insan evlenirken gozumu kor oluyo heyecan mi bilmem simdi evlensem hic boyle olmaz evim sapsade olur heryer

On yıldr eşyaları hiç yenilemedysen bnce vakti gelmiş. Elindekileri sat 2.el olarak guzel yeni tarz şeylerden al.. Valla ben 2,5 yıllık evli olmama rağmen bi değişiklik istiorum.. İnsan sıkılıo aynı şeylerden

On yıldr eşyaları hiç yenilemedysen bnce vakti gelmiş. Elindekileri sat 2.el olarak guzel yeni tarz şeylerden al.. Valla ben 2,5 yıllık evli olmama rağmen bi değişiklik istiorum.. İnsan sıkılıo aynı şeylerden
Evet yenilemedim evi yeniledim ama esyalar ayni cocugumda olmadigi icin esyalarimda cok yipranmadi acikcasi ama gozum yoruldu ayni seylere baka baka artik :(

Evet yenilemedim evi yeniledim ama esyalar ayni cocugumda olmadigi icin esyalarimda cok yipranmadi acikcasi ama gozum yoruldu ayni seylere baka baka artik :(
imkanın varsa sufırdan bi değişiklik yap bnce. Elindekileri de satarsan çok sıkışmazsın maddiyatta.. Değişiklik iyi gelio insana

imkanın varsa sufırdan bi değişiklik yap bnce. Elindekileri de satarsan çok sıkışmazsın maddiyatta.. Değişiklik iyi gelio insana
Bi laf vardir bilirmisin bilmem gel malimi al deyince mundar olur herkes herseyi satar ben hic beceremem bu isleri ama biseyler yapmalıyım bence de

Bi laf vardir bilirmisin bilmem gel malimi al deyince mundar olur herkes herseyi satar ben hic beceremem bu isleri ama biseyler yapmalıyım bence de
yok canm, elden satmaya çalış once baktın olmuyo bi 2. Elciyi çağır pazarlığını yap. Millet kapışıyo benm bildiğim

Bence sat gitsin. Nasıl olsa az eşya alıcaksın çok fazla masraf da olmaz. Bir köşe yada, ufak çaplı koltuk takımı bir tv sehpası bir orta sehpa oh miss. Benim odam bu şekilde mesela. Hiç of gözüm yoruldu, ay belim koptu moduna girmiyorum:)

Back
X