- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Küçük çocuk gibiBu erkek milletine de ne oluyorsa artık.
Yakında hamile kalıp aserdiler mi tamamdır.
Yengeç burcuEsinizin burcu ne merak ettim
Hala bu ev cok guzel dıyorBoylesini de ilk defa duydum
Ne evmis be
Alisir alisir merak etme.
Yok yahu benide bunalıma soktuAy ben gülerim
Ama siz gulmeyin destek olun
Yengec burcu genelde öyle oluyor bizde 1 hafta önce tasindik tasindigima bin pisman oldum tasinmadan 2 ay önceden beliydi tasinacagimiz basladi basimin etini yemeye simdi burdada eski evimiz söyleydi böyleydi ne güzeldide bu ev kötüymüsde benide bunalima soktu yeni evime sevinemiyorum bile hatta diyorum acaba kontrat bitince gerimi tasinsak ayni apartmana diyeYengeç burcu
Duygusal bir yapısı var bu konularda böyleYengec burcu genelde öyle oluyor bizde 1 hafta önce tasindik tasindigima bin pisman oldum tasinmadan 2 ay önceden beliydi tasinacagimiz basladi basimin etini yemeye simdi burdada eski evimiz söyleydi böyleydi ne güzeldide bu ev kötüymüsde benide bunalima soktu yeni evime sevinemiyorum bile hatta diyorum acaba kontrat bitince gerimi tasinsak ayni apartmana diye
İllaki alışacagızBırak esin eski evde kalsın . Arada komşu gibi uğrar , güzelim evine geri döner . Gide gele alışır ,o zaman misafircilik biter , evine alışır :) ay çok komik ama yaaa .. eşim de beni şuan bulunduğumuz merkezi konumdakı evimizden çıkarıp dağ başına götürmek istiyor .müstakil ev hepimize iyi gelecekmiş .site hayatı çocuklar için on numaraymis ..çocuklar konusunda haklı ama evimiz güzel ,ven seviyorum .her yere yakın ,niye gideyim ..ama asla taşına duvarına kiyamadigimdan değil
Yengeclerin ortak sorunu demek ki :)Vallahi eşiniz yengeç burcu değil mi diye giriş yapacaktım ki bir arkadaş sormuş. Aynı ben.. 5 senedir hayallerimi süsleyen yeni bir ülkeye taşındım eşimle. Şimdi günde üç öğün evim de evim diye ağlıyorum:) vay ben o eve ilk gelinlikle gelmiştim, vay efendim koltuğumuzda nasıl film izliyorduk, kapının kilidini açınca karşı duvar beni şefkatle karşılıyordu, balkonda saksılarımda domates yetişmişti vb. sebeplerde gün içinde evde ya da dışarda farketmeksizin gözlerimi yaşartıyorum.
Sadece kendime 'orayı özlediğin gibi şimdiki günleri, bu evi ve yaşamının bu kesitini de özleyeceksin' dediğim zaman bir nebze sakinleşiyorum. Siz de öyle söyleyin eşinize lakin ben de ilk evimi unutacağımı hiç zannetmiyorum:)
Benimde şaşkınlığım bu yüzdenOf böyle melankolik durumlar da insanı bezdiriyor. Allah yardımcınız olsun. Eşinizde bu durum her şeyde saplantı gibiyse bir terapiste falan mı gitse acaba. Ay ne bileyim her şeye böyle bağlanıyordu çok zor. Hafif bir okb falan olabilir mi acaba. Ya da ben anlayamıyorum hiç. Ben rahatım bozulduğu zaman geriliyorum sadece. Of bunu şimdi kim yapacak pef diye.tebdili mekanda ferahlık vardır. Hem ne güzel ferah kocaman ev almissiniz hayırlı olsun. Keyfini çıkarın.
Ben olsam herifi bırakıp çoktan 5+1 ime yerleşmiştim :))İllaki alışacagız
İnsan en sevdiğinin bile ölümüne alışıp kabulleniyor
Ama adam bebek gibi bir hal aldı
Son son surda yemek yıyelım
Yok son son surda bu olsun
Kiralasa evi coktan vazgecmişti eminim
Biz ise hala süreç uzatıyoruzBen olsam herifi bırakıp çoktan 5+1 ime yerleşmiştim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?