bence bencil filan degilsin arkadasim sen esyalarini ozene bezene al sonrada baskalarina anahtar mi verilir canim ya tabiki esinle arani bozmayacaksa evi al yatirimdir elinde olsa harcanir yazlari kendi evne rahatca gidersin, esin illa derse akrabalarima ayri anahtar, alsin o zaman bir uygun daire oraya konuk etsin bende antalyali yim iyi bir secim yapiyorsun tam tatil yeri hakkinda hayirlisi olsun canim
ay canım ya ne güzel fırsatmış bu işte ya.. sıcacık antalyada kendi evinde rahat edersin bence al yaptır, anahtarını da kimseye verme, sen o evdeyken gelen buyursun gelsin, ben anahtar olayını hiç anlamam ne gerek var, sen o evi almadan nasıl tatil yapıyorlarmış yine öyle yapsınlar.. kavgaya sebeb vermeden güzelce anlat canım eşine, zevkime göre döşüyorum gidince orda burda daha az kalır evimizin tadını çıkarırız de, kendi ülkemizde de misafirlik çekmeyiz annelerin evinde de, de işte ne biliyim.. benim bile evi ben alıyormuşum gibi sıcacık bişey aktı içime, hani çok mutlu olmuşsun ya annem de döşerim deyince.. ay al canım ya kullandırtma sen kullan, hemde güle güle..
Nuraycim kafana nasil yatiyorsa nasil istiyorsan öyle yap, mal senin!! Esinin burda hicbir söz hakki yok cünkü bu annenin miras mali...yani beraber kazandigniz bir para degil o yüzden icinden nasil geliyorsa öyle....:teselli:
Bende bir gurbetciyim, sakin ama sakin evine kimseyi sokma kimseye anahtar falan verme, inanki elini ver kolunu alamazsin olayina benzer sonra..
Yillarca rahmetli annecigim burda calistigi ev yaptirdi türkiyede annesini kizkardeslerini kirasiz oturtu bes kurus istemedi, bir katinda oturdular digerin katlarin kiralarinida aldilar, biz burda bazen maddi zorluklar cekerken kuzenlerimin üstünde markalilar vardi, 20 sene sonra annem nineme artik kiralarimi kendim almak istiyorum anne dedigine ninem kiyameti kopardi, verdigin sürece iyisin bir verme bak bakalim sende kötüsü varmi??
Allah biliyorya ne yalan söyleyim cok doluyum bu konularda, genelleme falanda yapmiyorum bu konuda sakin yanlis anlamayin arkadaslarim, lakin gurbetci olmaktansa gurbeticin akrabasi olmak daha karli oluyor bazi insanlar icin...malina mülküne parana hep ortak cikiyor herkes...
Sakin arkadasim sakin esinede bu konu kapanmistir, hayir de olsun bitsin...
emin olun bu para onun alinteri veya mirasi olupta birseyler alsaydi kimse yaklasmasin diye dikenli tel cevirip mayin doserdi ben alinca sanki degersiz oluyor anlamiyorum dun daha enistesi kulagimla kamerada konusurken duydum ohhhh biktiydik tatile para ver beles oldu desene sanslisin iyi yere dukkan actin dedi ve esimde guldu bende bu insanlara tepsi icinde anahtar vermiycem diye kotuymusum annemde dahil bi evde rahat olamiyor ki insan elimi neye atsam yeri farkli benimki aile tatili degil zaten sirf aile gezmesi icin Turkiyeye geliyorum
Canim hicde bencil deyilsin, evi bisürü para verip dayayip dösiceksin, akbabalarda gelip esyalari kirleticek, eskiticek hatta kiracak, tabi gelen giden belli deyil ya kim kirdi belli olmicak, herkes birbirinin üstüne atacak......
Ben hayret ediyorum su tr deki akbabalara nasilda hemen aman ev bos durmasin biz gidip yiyelim düsünceleri, nasi bir mantik bu, hicmi utanmiyolar, nasil böyle yüzgöz olup hicccc utanmadan cekinmeden kalalim havalarina giriyolar, yaf ben komsumdan bile evde bise eksik olunca cekinerek istiyorum.....
Bencede al evi güzelce döse, sonra kapisina kocaman bir kilit vur, al anahtarini gel ingiltereye, kapiyi kiripda girecek deyiller ya......
isteyene de deki emanet malin gözü kördür, sonra bise olur durup dururken tadsizlik olur diye kimseye anahtar vermemeye karar verdim , ben varken buyrun gelin dersinn...
Benimde tr deki evimde yillarca oturdular bes kurus vermeden bide üstüne üstük kötü oldum, veripde kötü olacagina, vermeyipde kötü ol canim
sonunda kurtuldum bende ciktilar evimden oh be, simdi kiraya verdim annem aliyor kirayi , izine gidince kiramla bi sürü sey aldim insan okadar mutlu oluyorkidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?