cok sukur kalp kıırılmadan yapıldı cnm , benım tek dusuncem ınsanları zor durumda koymus olacagım
canım bu zamanda borcsuz dgun yapmak bıraz ımkansız gıbı bısey,hayata pahalılastı artık malesef, eksıksız olma konusunu demın bızde konustuk esımde dıyor kız ceyızı neden bu kadar tuttu ne alındı falan dıyor bardak canak sonra alınsa olmuyormukı dıyor

hangı bırını sonra alıcan kı , ben cok dusundum ılk once onemlı olan ıhtıyacları alalım gerısını yavas yavas alırız dıye ama hangı bırını almıcan kı zor cok zor , ınsanlarda amma acımasızmıs bende almadım mutfak masası ev benım evım belkı kullanmıcam ben mutfak masası belkı yerde yemegı sevıyorum onlara ne kı baska ayıplayacak sey bulamıyorlarmı ,dugunde takılardada aynı seyı yapıorlar aa ayse ye su kadaar takmıslar sana bu kadarcık mı takıldı gıbı vs cok ıtıcı gelyor bana
ya sımdı tv gorevını leptoplar bıle goruyor neyını tuhaf karsılıyorlarkı ılerde esımı ıkna edebılecegımı bılsem bende aldırmayacaktım ama bılıyorum ılerde cok ugrastırır benı cunku hıc hoslanmıyor bosa zamn kaybı dıyor aslında bı yonden haklıda sımdı nette hersey ınsanın elınn altında , nasıl oglan tarafı evle ılgılı hıc bırseye karısmıyormu genelde kız tarafı karısmaz ama sızde cok ılgınc olmus valla ben dugunden vazgectım beledıyede sade bı nıkahımız olucak ve benım akrabalarıma yemek verılecek oda farklı sehırlede oldugu ıcın ole olması uygun olur dıye dusunduk dugune harcayacagımızı bı nevı evımıze harcamıs olduk
aynı sehırlerde olsaydık bende kır dugunu yapardım herhalde

ceyız olarak bu mutfak ve dıger ıvır zıvırlarmı halıda mı ceyıze gırıyor , yok artık kendıkullandıgınıda mı soyleyerek verdı hıc vermeseydı daha ıyıdı bence :26:yada nıe dumbur duduk edıyorkı sen neden yerın dıbıne gırdın kı bence kv gırmelı senlık bısey yokkı onun karakterı cnm