• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenı ev kurmak sıze ne kadar harcama yaptırdı ...?

merhaba kızlar 23 gun sonra dugunum var ,
benım sorum acaba mobılyalarımı, beyaz esyalarımı ,halılarımı ve perdelerımı pahalıya mı aldım dıye ıcım ıcımı yıyor ,
aa bu pahalıymıs bunu alayım tarzda bı ınsan degılm zzaten marka takıntımda hıc olmadı fıyattan cok begenmeme onem verırım
sonrasında ıse begendıgım sey gercekten bu fıyat edermı dıye dusunur alırım yada almam , ama bu ev duzerken bu alanlarda daha once bı alısverısım olmadıgı ıcın fıyatları konusundada edermı etmezmı seklınde bı yorumum olamadı malesef
Allah var nısanlımın aılesıde benım yuzume karsı bu pahalı bunu alma yada bunu cok pahalıya aldın demedıler, dedıklerı sız begenın para ınsanın elının kırı dendı.. kı zaten butun ıhtıyaclar yarı yarıya odenecektı,hatta kayınpederım sız bıze kıza verın baska bı seyde ıstemıyoruz dedıler evı dugunu herseylerını bız yaparız ıstersenız dedıler, esyalarımı alırken orta sevıyede bıseyler almaya calıstım ama sanırım perdelerımde bıraz yuksek fıyat oldu ve sımdı ıcım ıcımı yıyor ,
sızden rıcam neyı ne kadar aldınız yanı bı evı duzmek ne kadar tuttu:26:

salon koltuklarını 1900 e aldık vitrin almadım masa yatak odası 2000 i buldu.beyaz esyalar tv halı perde toplam hersey 12 bin tl yi buldu.ama ben oturma grubu almadım ve bazı halılarıda almadım kendi kullandıgım vardı onları kullanıyorum.canım.buzdolabını annemler aldı oda 2000 civarıydı.yani şöle böle 15 bini buluyor

Son düzenleme:
biz eltimlen 1 yıl konuşmadık
ay ne güzel düğününe azkalmış bence tadını çıkar :21:
ben kötü geçsede yine dönsek diyorum keşke sana şimdiden çok mutluluklar:21:
aa nıe konusmuyordunuz evet az kaldı cnm benım cok tskler cnm benım
salon koltuklarını 1900 e aldık vitrin almadım masa yatak odası 2000 i buldu.beyaz esyalar tv halı perde toplam hersey 12 bin tl yi buldu.ama ben oturma grubu almadım ve bazı halılarıda almadım kendi kullandıgım vardı onları kullanıyorum.canım.buzdolabını annemler aldı oda 2000 civarıydı.yani şöle böle 15 bini buluyor
cok saol cnm benım bu senemı aldın bunları

aa nıe konusmuyordunuz evet az kaldı cnm benım cok tskler cnm benım

cok saol cnm benım bu senemı aldın bunları

evet canım bu sene aldım beyaz esyamı bosh dan aldım uygun fiyatlılarından aldım .perdem toplamda 1000 tl tuttu 4 oda.yatak odası halım 350 tl.salon halılarım 2 tane 1000 tl saray halı.kredi cekip aldık hepsini.sizde kolaylıkla kuarasınız insallah hayırlı olsun canım.biz kiracı ve tayinci oldugumuz için fazla süper seyler almadım.vitrin takımı almadım.oturma grubum benim vardı onu kullanyoz.cocuk odasına fazla esyalarımı yıgdım depo gibi oldu.yatak odası toplamda 2000 i buldu.salon oturma grubum 1900

evet canım bu sene aldım beyaz esyamı bosh dan aldım uygun fiyatlılarından aldım .perdem toplamda 1000 tl tuttu 4 oda.yatak odası halım 350 tl.salon halılarım 2 tane 1000 tl saray halı.kredi cekip aldık hepsini.sizde kolaylıkla kuarasınız insallah hayırlı olsun canım.biz kiracı ve tayinci oldugumuz için fazla süper seyler almadım.vitrin takımı almadım.oturma grubum benim vardı onu kullanyoz.cocuk odasına fazla esyalarımı yıgdım depo gibi oldu.yatak odası toplamda 2000 i buldu.salon oturma grubum 1900
cok ıyı almıssın cnm bende bosch aldım esyalarmı fırın ocak buzdolabı bulasık ve camasır makınası utu ekmek kızartma ve tost makınası 7.300 tuttu dıgerlerını arcelıkten aldım bı tv lg den

cok ıyı almıssın cnm bende bosch aldım esyalarmı fırın ocak buzdolabı bulasık ve camasır makınası utu ekmek kızartma ve tost makınası 7.300 tuttu dıgerlerını arcelıkten aldım bı tv lg den

Sende iyi almissin canim bosh iyi ucuzunu almama ragmen memnunum.gule gule kullan:-)

benım bıldıgım yenı cıftın alısverısını bı hafta erkek tarafı yapar bı hafta kız tarafı yada ılk ortaklasa yaparlar , gercı sımdı cıftler kendılerı yapıyor yanı evden dolu getırmenın mantıgı nedır kı anlamıyorum evden gelınce belesmı oluyor acaba:26: dugunden sonrası sofrada bızımde kızın heybe dıye getırdıklerını hazırlarlar guzel bı sık masa ay canm rabbım yardımcın olsun cok sukur bızım sımdılık hıc sorunlarımız yok ınsallahta olmaz bıraz eltım soguk duruyor oda yapısı geregı sanırım :26:onemlı olan sızın mutlulugunuz bosver gerısını

biz evlendi,k kv sağolsun düğün yemeğinden göndermiş gece açlıktan ölüyoruz ısıttık yedik. dolapta benim bekarlık günlerinden ıvır zıvır yiyecekler var. yaklaşık 2 ay kadar bekarken aldığım yağ-tuz-salça-bakliyat vs. kullandık. kimseden birşey görmedim ailem zaten uzaktaydı kv yakın ama kültür farkı birşey göndermedi. anlıyacağınız kendi göbeğimizi kendimiz kestik. arkadaşlar kv sarma yapmış dolma yapmış börek yapmış diyorlar ben o zaman özeniyorum annem rahatsız olmasa o bana kıymaz yapardı ama nerde...

yatak odası ve misafir odasııı yemek odasıı toplam 15 bin tuttu oturma grubu halılar ıvır zıvır 5 bin beyaz eşya tv 5 bin 5 binde salon dügün derken 30 bin tuttu ama bunlar ortak ödendi tabi

Sende iyi almissin canim bosh iyi ucuzunu almama ragmen memnunum.gule gule kullan:-)
sagol cnm sende gule gule kullan ıns
biz evlendi,k kv sağolsun düğün yemeğinden göndermiş gece açlıktan ölüyoruz ısıttık yedik. dolapta benim bekarlık günlerinden ıvır zıvır yiyecekler var. yaklaşık 2 ay kadar bekarken aldığım yağ-tuz-salça-bakliyat vs. kullandık. kimseden birşey görmedim ailem zaten uzaktaydı kv yakın ama kültür farkı birşey göndermedi. anlıyacağınız kendi göbeğimizi kendimiz kestik. arkadaşlar kv sarma yapmış dolma yapmış börek yapmış diyorlar ben o zaman özeniyorum annem rahatsız olmasa o bana kıymaz yapardı ama nerde...
uzulme canım benım kayınvalıden yınede dusunmus dugun yemeklerınden gondermıs tabı gonul ısterkı daha farklı olsun ama napıcan oda ole onu ole kabuledıcen ,annene gecmıs olsun
yatak odası ve misafir odasııı yemek odasıı toplam 15 bin tuttu oturma grubu halılar ıvır zıvır 5 bin beyaz eşya tv 5 bin 5 binde salon dügün derken 30 bin tuttu ama bunlar ortak ödendi tabi
anlladım cnm benım rabbım gule gule kullanmayı nasıp etsın

zaten canım bütün ev perdesi hemen hemen öyle tutar...Esya konusunda bizim durumumuz daha zor nişanlımın ailesi sadece beyaz esya alıcak.geri kalanları biz ödicez kredi cekıcez ona göre uygun fiyatlı seyler bakıyoruz...

zaten canım bütün ev perdesi hemen hemen öyle tutar...Esya konusunda bizim durumumuz daha zor nişanlımın ailesi sadece beyaz esya alıcak.geri kalanları biz ödicez kredi cekıcez ona göre uygun fiyatlı seyler bakıyoruz...
Allah yardımcınız olsun cnm uuygun ve kalıtelı mobılya bulmak gercekten cok canım benım ama rabbım ev kurana yardım edermıs

Allah yardımcınız olsun cnm uuygun ve kalıtelı mobılya bulmak gercekten cok canım benım ama rabbım ev kurana yardım edermıs

İnş canım herkeze kolaylık versin sen atlatmıssın yıne biz son bir ayda yetiştirmeye çalısıcaz...

acıkcası bende o yuzden hep ıcıme sınenlerı almaya calıstım , hepsını yıllarca kullanıcam bundan sıkıldım deyıp degıstırecek bı yapım yok zaten
perdelerım 2.400 tuttu ( esımın aılesının goturdugu bı dukkandan aldım salon ,mutfak, yatak odası ve oturma odası ıcın aldım dıger kucuk odaya bısey almadım ,apartman bosluguna bakıyor zaten almıcam )
beyaz esyalar+ dıger elektronık esyalar 9.500 tuttu
mobılyalarımda 12.400 tuttu(tv unıtesı+ yatak odası + yemek odası(gumusluk almadım onun yerıne vıtrın aldım )+ koltuk takımlarm( ıkı uclu ve 1 tane berjer aldım sadece orta sehpa falan henuz almadım)
halılarımıda henuz almadım onların ne kadar tutacagı hakkında hıc bı fıkrım yok

Mobilyaların hiç de fazla tutmamis bence. Ben de 16 bin e mobilya 2 bin halilar 2 bin 200 perdeler 10 bin de elektronik eşyalar tutmuştu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2023 te evlendim solan takımım 15-16 bin oturma odam ikili ve üçlü koltuk aldım sadece 2.300 tl perdelerim de 5-6 bin di hatırlamıyorum 3 bin halılara verdim içini ferah tut senden beterinde var yanlızca eşimle gitmiştim ve fiyatlarını evlendikten sonra öğrendim eşim karıştırmadı fiyat konusuna o yüzden yatak odamda iki gardorap var oda bi 10 bin tutu keyfini çıkar dert etmeeeeeeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2013 te evlendim yanlış olmuuuuuşşş :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelecek sene evlenerek degil, tek basima sifirdan ev kuracak biri olarak konu bana da fikir verdi.
7 bin diyen de var, 20 bin diyen de. Demek isi bilince bayagi farkediyor.
Gidip gorerek begenip, internetten ayni modeli ucuza siparis etmek mantikliymis. Aklima bulundurcam ben de. :6:

Back
X