- 19 Ağustos 2023
- 940
- 530
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Mantıksız. Daha uygun bir ev bakmalısın. Hadi kira neyse de 5 bin aidat ödemek neden ? Neler var içinde aidat ödemesinin ?Daha önce konu açmıştım köydeki okulun karşısındaki toki evimden taşınmak istiyorum merkeze diye. Ev bakıyorum şimdi baktığım 1+1 ler çok küçük benim eşyalarım sığmaz ve evler böyle çevresi boş yeni aite çok yerleşim yok fiyat olarak 14 dediler. Bir de tam cafelerin göbeğinde lüks bir rezidans var oraya arkadaşım taşındı büyük tip 1+1 e 17 ye tutmuş . Kendi emlakçısını aradı adam da düzgün insanlar istiyormuş ilana koymamışlar 2+1 daireyi 20 bine bırakırım dedi . Evi gördüm o kadar geniş o kadar güzel ki aidatı 5 bin bir de ama . Bir hafta ben bakayım dedi emlakçı 1+1 bulursam haber veririm dedi bulamazsa 2+1 tutsam mı sitede 5 bin aidat vermek mantıklı mı tek başımayım öğretmenim
Açık kapalı havuz hamam sauna spa güvenlik vsMantıksız. Daha uygun bir ev bakmalısın. Hadi kira neyse de 5 bin aidat ödemek neden ? Neler var içinde aidat ödemesinin ?
Ocaktan sonra zamla birlikte 90 civarında olur diye düşünüyorum maaşım başka bir borcum da yok belki 2-3 ay dara sokabilirBence içinize sinen ferah bir evde yaşamak önemli. Çok dara sokmayacaksa taşının gitsin
3 milyon evler araba aldım birikmişim yok maalesef25 kiraya verene kadar ev al ucuz yollu evler ne kadar
1+1 evler?3 milyon evler araba aldım birikmişim yok maalesef
Ful ek ders alıyorsunuz galiba :)Ocaktan sonra zamla birlikte 90 civarında olur diye düşünüyorum maaşım başka bir borcum da yok belki 2-3 ay dara sokabilir
20bin kiraya 5 bin aidat ne????5 bin aidat vermek mantıklı mı tek başımayım öğretmenim
Evet 1+1 ler o kadar sitelerde1+1 evler?
Evet meslek öğretmeniyim koordinatörlük alıyorum uzmanlık var bir de :)Ful ek ders alıyorsunuz galiba :)
Site olmayana bakEvet 1+1 ler o kadar sitelerde
Ben de anlamadım başka sitelerde öyle değil burası iskan alınmamış o yüzden öyle iskan alınınca düşecek dedi de bilemedim20bin kiraya 5 bin aidat ne????
20bine eşyalı evde kiraya çıkarsın aidatı yine o kadar etmez.
Bunları kullanacak mısın eski oturduğum evde vardı ben kullanmıyordum çünkü komşum beni bikini ile görüyor rahatsız oluyordum benAçık kapalı havuz hamam sauna spa güvenlik vs
Bende kullanmam sanmıyorum ama aslında diğer sitelerde bu kadar değil burda iskan alınmamış faturalar mı ne ödeniyormuş o yüzden yüksekmiş iskan alınınca düşecekmiş dedi de emlakçı bilemedimBunları kullanacak mısın eski oturduğum evde vardı ben kullanmıyordum çünkü komşum beni bikini ile görüyor rahatsız oluyordum ben
Bence o kadar vermeye gerek yok seneye olur 30 35 gereksiz onun yerine git spor salonuna en azından kapı komşun totonu bilmez bir de salıyorlar o sitedeki toplu alanları bi süre sonra daha uygun bi ev bulBende kullanmam sanmıyorum ama aslında diğer sitelerde bu kadar değil burda iskan alınmamış faturalar mı ne ödeniyormuş o yüzden yüksekmiş iskan alınınca düşecekmiş dedi de emlakçı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?