- 18 Ocak 2018
- 3.177
- 8.939
- 158
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Güvenlik olması iyi ama diğerleri hiçbir işe yaramıyor. Sitenin havuzunu kullanan pek görmedimAçık kapalı havuz hamam sauna spa güvenlik vs
2+1 ler 20 den aşağı yok zaten başka yerde de aidatları daha düşük sadece 1+1 lerde aşırı küçük bulamadım yani çıkmıcam en sonunda evden herhaldeBence o kadar vermeye gerek yok seneye olur 30 35 gereksiz onun yerine git spor salonuna en azından kapı komşun totonu bilmez bir de salıyorlar o sitedeki toplu alanları bi süre sonra daha uygun bi ev bul
Bekarsan fazlada sıkışmazsan tut gitsin.Daha önce konu açmıştım köydeki okulun karşısındaki toki evimden taşınmak istiyorum merkeze diye. Ev bakıyorum şimdi baktığım 1+1 ler çok küçük benim eşyalarım sığmaz ve evler böyle çevresi boş yeni aite çok yerleşim yok fiyat olarak 14 dediler. Bir de tam cafelerin göbeğinde lüks bir rezidans var oraya arkadaşım taşındı büyük tip 1+1 e 17 ye tutmuş . Kendi emlakçısını aradı adam da düzgün insanlar istiyormuş ilana koymamışlar 2+1 daireyi 20 bine bırakırım dedi . Evi gördüm o kadar geniş o kadar güzel ki aidatı 5 bin bir de ama . Bir hafta ben bakayım dedi emlakçı 1+1 bulursam haber veririm dedi bulamazsa 2+1 tutsam mı sitede 5 bin aidat vermek mantıklı mı tek başımayım öğretmenim
Tek kişi 1+1 e niye sığmıyorsun, eşyaların azalmaz mı?Daha önce konu açmıştım köydeki okulun karşısındaki toki evimden taşınmak istiyorum merkeze diye. Ev bakıyorum şimdi baktığım 1+1 ler çok küçük benim eşyalarım sığmaz ve evler böyle çevresi boş yeni aite çok yerleşim yok fiyat olarak 14 dediler. Bir de tam cafelerin göbeğinde lüks bir rezidans var oraya arkadaşım taşındı büyük tip 1+1 e 17 ye tutmuş . Kendi emlakçısını aradı adam da düzgün insanlar istiyormuş ilana koymamışlar 2+1 daireyi 20 bine bırakırım dedi . Evi gördüm o kadar geniş o kadar güzel ki aidatı 5 bin bir de ama . Bir hafta ben bakayım dedi emlakçı 1+1 bulursam haber veririm dedi bulamazsa 2+1 tutsam mı sitede 5 bin aidat vermek mantıklı mı tek başımayım öğretmenim
Bekarım çok sıkışmam diye düşünüyorumBekarsan fazlada sıkışmazsan tut gitsin.
ev o kadar küçük ki iki tane 3 lü çekyat masa var bende bazı evlerde buzdolabı koymaya bile yer bırakmamışlar mini buzdolabı yeri yapmışlar yazlık kışlık bir sürü kıyafet ayakkabu hiç birine yer yok öyle evlerTek kişi 1+1 e niye sığmıyorsun, eşyaların azalmaz mı?
O zaman taşının gitsin yaa. Zorlarsa geri tasinirsinizOcaktan sonra zamla birlikte 90 civarında olur diye düşünüyorum maaşım başka bir borcum da yok belki 2-3 ay dara sokabilir
Yeni ev bana çok iyi gelecek bu eve girdiğimde sanki duvarlar üstüme geliyor ama uygun bulamadım uygun olanlar çok küçük ve uzakO zaman taşının gitsin yaa. Zorlarsa geri tasinirsiniz
Kendinizi iyi hissetmeniz önemli. Taşının. Bir yıl bakarsınız duruma. Maddi zorlarsa tekrar tasinirsiniz. Ya da pek önermem ama ev arkadaşı bulabilirsiniz . Köyün orada akşam çıkayım deseniz çıkamazsınız. İyi gelir bence de.işe nasıl gidip geleceksiniz tabi o da önemli.Yeni ev bana çok iyi gelecek bu eve girdiğimde sanki duvarlar üstüme geliyor ama uygun bulamadım uygun olanlar çok küçük ve uzak
Çok küçük olabiliyor onlar ciddenTek kişi 1+1 e niye sığmıyorsun, eşyaların azalmaz mı?
Ev arkadaşıyla yapamam 33 yaşındayım o yaşları geçtim bence ya. İşe 15 dk uzaklıkta burası kendi aracım var. Evin yeri çok canlı etrafı cafelerle dolu cadde üzeri en gözde site şu anda burada. Boş daire zor bulunuyorKendinizi iyi hissetmeniz önemli. Taşının. Bir yıl bakarsınız duruma. Maddi zorlarsa tekrar tasinirsiniz. Ya da pek önermem ama ev arkadaşı bulabilirsiniz . Köyün orada akşam çıkayım deseniz çıkamazsınız. İyi gelir bence de.işe nasıl gidip geleceksiniz tabi o da önemli.
Öyleymiş yazık günah ya hap kadar evi 1+1 diyip 14-15 bin iste.Çok küçük olabiliyor onlar cidden
Evet gerçekten ben de kullanmam bir tek kapalı otopark ve güvenlik iyi . Evin içi ve konumu çok güzel sadeceAidat olarak 5 bin TL vermek bence gereksiz. Sitenin havuzunu kullananı da pek görmedim.
Gerçekten fotoğraflarda büyük duruyor içine girseniz yürümeye yer yokÖyleymiş yazık günah ya hap kadar evi 1+1 diyip 14-15 bin iste.
Nedeni, havuzda yüzmek en iyi spor. Tüm vücudu çalıştırıyor. Bı girer çıkarsınız haftasonlariEvet gerçekten ben de kullanmam bir tek kapalı otopark ve güvenlik iyi . Evin içi ve konumu çok güzel sadece
Çok üzüldüm 1+1 diyince ne bilim 60-70 m2 dir bir şekilde sığılır dedim.Gerçekten fotoğraflarda büyük duruyor içine girseniz yürümeye yer yok
Evet gerçekten ben de kullanmam bir tek kapalı otopark ve güvenlik iyi . Evin içi ve konumu çok güzel sadece
Yok 45 metrekare oluyor. Bu sitede ama büyük tip 1+1 ler varmış 70 m2 emlakçı haber verecek sorup onlarda 17-18 binÇok üzüldüm 1+1 diyince ne bilim 60-70 m2 dir bir şekilde sığılır dedim.
17-18 binlik eve de 5 bin aidat ödeyecek misin ?Yok 45 metrekare oluyor. Bu sitede ama büyük tip 1+1 ler varmış 70 m2 emlakçı haber verecek sorup onlarda 17-18 bin2+1 e 20 diyor düşürdü fiyatı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?