Yeni ev süreci

Bence o kadar vermeye gerek yok seneye olur 30 35 gereksiz onun yerine git spor salonuna en azından kapı komşun totonu bilmez bir de salıyorlar o sitedeki toplu alanları bi süre sonra daha uygun bi ev bul
2+1 ler 20 den aşağı yok zaten başka yerde de aidatları daha düşük sadece 1+1 lerde aşırı küçük bulamadım yani çıkmıcam en sonunda evden herhalde

Bekarsan fazlada sıkışmazsan tut gitsin.

Tek kişi 1+1 e niye sığmıyorsun, eşyaların azalmaz mı?

Yeni ev bana çok iyi gelecek bu eve girdiğimde sanki duvarlar üstüme geliyor ama uygun bulamadım uygun olanlar çok küçük ve uzak
Kendinizi iyi hissetmeniz önemli. Taşının. Bir yıl bakarsınız duruma. Maddi zorlarsa tekrar tasinirsiniz. Ya da pek önermem ama ev arkadaşı bulabilirsiniz . Köyün orada akşam çıkayım deseniz çıkamazsınız. İyi gelir bence de.işe nasıl gidip geleceksiniz tabi o da önemli.

Ev arkadaşıyla yapamam 33 yaşındayım o yaşları geçtim bence ya. İşe 15 dk uzaklıkta burası kendi aracım var. Evin yeri çok canlı etrafı cafelerle dolu cadde üzeri en gözde site şu anda burada. Boş daire zor bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…