- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
Ben annemin temizledigi alani bile tekrardan siliyorum. Icim rahat etmiyor. Bn olsaydim kesinlikle giderdim. Bi arkdas demis ilk once tuvaleti temizlesin, rica et.
Sik sik tuvalete gitmen gerekicek.
cok tesekkur ederim, hayirla ayni catiya girelim de ben tuvaleti tutmaya da raziyim

Bazıları şaşırtıcı biçimde titiz yapıyor işini, bazıları çok baştan savma tabi ki. Başında durmak taraftarıyım ancak doğuma iki hafta kala size de biraz zor olur gibi geldi bana
Deterjan konusunu da en güzeli sanırım önceden alıp eve koymak her şeyi, hanıma da evde zaten her şey var, ilave bir şey almanıza gerek yok demek. Sonuçta eve gelen de evdeki malzemeyi kullanıyor, her evde kullanılan malzeme ve tercihler farklıdır nihayetinde. Bunda bir tuhaflık olmaz bence.
Arkadaşınız her ne kadar aracı olsa da, nihayetinde sizin kendi evinizin içinize sinen malzemeyle içinize sinecek şekilde temizlenmesini sağlamak en doğal hakkınız.
Ayrıca yeni eviniz de hayırlı olsun![]()
cok tesekkur ederim zeytincigim. yaklasik 2 hafta gunde 10 saat yuruyerek bulduk o evi. (36 haftalik hamilelikte) o sebeple zaten yeterince yorgunken, bu hadise daha da bir gerdi - yordu.