Yeni ev

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadığınız bence çok doğal bir durum ama zaman her şeyin ilacıdır belki şu an kendi evinizi bile yabancılıyorsunuzdur ama biraz zaman geçip alışında baba evi size yabancı gelecek. Kendi düzeniniz olunca orda rahat edemeyecek aradığınızı bulamayacaksınız. Allah ailenize uzun ömürler versin onlar iyi olsun her şekilde görüşürsünüz.

Eşinizle sıkıntılarınız mı var? Böyle sıkışmanız normal ama fazlaysa başka sıkıntılar var demektir

Evlendik, ertesi gün ağlayarak uyandım. Eşime sürekli “sen beni annemden ayırdın, babamdan ayırdın” diyerek sitem ettim. Ama salya sümük ağlıyorum... Sanki adamın ne suçu varsa. Köpek gibi aşık olarak evlendik ben o kadar ağlayınca annemlere gittik Aynı gün sonra geçti. Merak etme, geçecek

Şu mesajı okurken yüzümde tebessüm oluşturdunuz. Teşekkür ederim

Çok mantıklı teşekkürler.
Senin yaptığın mantıklı mı

Annemi özlüyorum.agliyoruum üzülüyorum
Alışamıyorum aklıma tuhaf şeyler geliyor diyorsun

Evlenmisin ayrı kalacağını bilmiyormuydun
Bunları düşünmedin mi
Aklına türlü şeyler gelicek kadar

Evliliği ne sanıyorsun tamam insan özler alışma süresi olur vb..

Ama aklıma tuhaf şeyler geliyor diyecek kadar ne yani

Üniversiteye başladık birçok arkadsşım siz gibiydi. Samsun’da okudum çoğu İstanbul’dan gelmişti. En yakın arkadaşım Isparta’dan gelmişti. Ne zaman markete gidip deterjan diş macunu bulaşık deterjanı falan gibi daha az bireysel malzeme alışverişi yaparken ağlardı. Ama her seferinde, marketin ortasında Kıyamam yine aklıma geldi üzüldüm. Zamanla geçecek. O market ortasında babam nerde diye ağlayan kızı bir senenin sonunda görmeliydin :) sadece zaman.

Evleneli 8 ay oldu. Ama ben eski evimi özlüyorum. Ailemi özlüyorum. Alışamıyorum. Sürekli ağlıyorum. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Canim o durum bence herkesin başina geldi. Ben de eşimi çok seviyorum yeni evlendiğimde kendi pencere kenarindaki yatağimi, kulaklik takip şarki dinleyerek uyumayi falan aşiri ozlerdim. Zamanla.geçti. şimdi baba evinde fazla kalinca daraliyorum. Gerçekten zaman gerek. Eşinle sorun da yok ne guzel. Yani bunlar normal hisler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…