- 30 Mart 2021
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 24
- 38
- 31
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
TeşekkürlerrrSende herkesi terslemek zorun da değilsin
Ben sana ne dedim diğer üyelerle ayni kapiya çıkıyor
Alışma süren olur dedim
8 ayda öyle kısa bir süre değil ayrica
başından beri hep böyle mi yaptınız. Bana mesela annem ilk başlarda her hafta gidip kalmak istediğimde gelme diyordu:) evine alış diyordu. Gittiğimde de eşimle gidiyordum. Siz sanırım her hafta tek gidip kalıp bekar gibi hissediyorsunuz kendinizi , o günlere geri dönüyorsunuz odanız, aileniz vs. Evinize alışsanız aslında kendi evinizi özleyeceksiniz gittiğinizdeHaftada bir gün gidip kalıyorum. Çok özlediğim için. Sağolsun eşim izin veriyor. Ailem 2 otobüs mesafesinde. Çok şükür adam akıllı bir cevap veren oldu.
Başında beri hep böyle yapmadım. Son 3 4 aydır böylebaşından beri hep böyle mi yaptınız. Bana mesela annem ilk başlarda her hafta gidip kalmak istediğimde gelme diyordu:) evine alış diyordu. Gittiğimde de eşimle gidiyordum. Siz sanırım her hafta tek gidip kalıp bekar gibi hissediyorsunuz kendinizi , o günlere geri dönüyorsunuz odanız, aileniz vs. Evinize alışsanız aslında kendi evinizi özleyeceksiniz gittiğinizde
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama hobileriniz ,meşguliyetiniz de olsun sürekli ailenizi özlemek , ağlamak 8 ay sürmemeli. O haftada 1 gidip kalmayı 2 haftaya çıkarın bence. Bir süre sonra zaten gidip 1 hafta kalınca bile evinizi, eşinizi arayacaksınız . Mutluluklar , iyi akşamlarBaşında beri hep böyle yapmadım. Son 3 4 aydır böyle
Öneri var fakat geç kalmış bir öneri şimdi ne desem boş ağlamaya devamÖneri yoksa yazmayın teşekkürler
Cevap verme o zaman . Sana özel olarak mı yazdım soruyu deli mi ne. Git isineEvliliği ne sanıyorsun tamam insan özler alışma süresi olur vb.. diyen bir insanın bunları yazması ilginç. Kendinizle çelişmeyin. Bende yaşadığım çözümünü arıyorum, sizin saçma sapan sorularınıza cevap vermek zorunda değilim.
O zamana boş yapmayalım hadeeeeeÖneri var fakat geç kalmış bir öneri şimdi ne desem boş ağlamaya devam
Offfff ne görüyorsunuz ya adam gibi cevap verin ya.Senin yaptığın mantıklı mı
Annemi özlüyorum.agliyoruum üzülüyorum
Alışamıyorum aklıma tuhaf şeyler geliyor diyorsun
Evlenmisin ayrı kalacağını bilmiyormuydun
Bunları düşünmedin mi
Aklına türlü şeyler gelicek kadar
Evliliği ne sanıyorsun tamam insan özler alışma süresi olur vb..
Ama aklıma tuhaf şeyler geliyor diyecek kadar ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?