Evet bencede sen kalabalığı özlüyorsun...Ev kedileri gibi belirli bir mekanı benimsemişin....Orada kendini güvende mutlu ve rahat görüyordun....Bahçede belki kapılarınızda teklif bile yoktu...Bir içeri bi dışarı....Kızlarla bahçede sohbetler felan.....Eğer bunları yaşadıysan ve sonrasında da apartman gibi soğuk bi beton yığını sana zor gelmiştir....Kime gelmezki senin yerinde olsam bende aynı düşünürdüm...ama canım hayatın bi parçası bu....sonsuza kadar orada yaşayamazdın ya...herzaman herşey istediğimiz gibi olmaz...Hayatın bize sunduklarına şükredip kıymetini bilmek lazım....Eskiye saplanıp kalma....İlerde evlendiğinde ne yapacaksın...Baksana 4 sene takıntılı olarak yaşamışsın....Evlendiğinde ben alışamadım bu eve diyip, annenlerle yaşamayı mı teklif edeceksin....Durumları kabullen...Böyle olması gerekiyordu...oldu...Buna alışmalıyım demen lazım....hatta hiç takılma bile hayatın getirdikleri de ve geç....takılma...hayatı kendine zindan edersin...bu saplantılarla mutlulukları kaçırırsın....Sadece bu olay için değil....herşey için....ne güzel günlerdi ne eğlenceliydi de...ve orada bitir....Hala olsun yine o günlere dönelim...Hayat hep oradaki gibi olsun...Yok öyle birşey... Hayat daha çooook uzun...Daha sevdiğin nelerden vazgeçiceksin bi bilsen....Bu devede kulak kalacak....Beklenti içinde olma hayatı yaşa ....Hayat hep sana mutluluk getirsin canım...Sevgiler