Yeni eve alışamadım ...

sky56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
38
0
96
Hatay
Arkadaşlar bu da dertmi diyeceksiniz ama benim için dert biz 4 sene önce müstakil evden apartmana taşındık(eski mahallemizden bir yan mahalleye) eski evimiz iki katlı müstakildi. Alt katta amcamlar oturuyordu evimiz bi bahçe içindeydi dedemler falan onların evide aynı yerdeydi.Amcamın kızları falan hep beraberdik.Fakan 4 sene geçmesine yakın apartman hayatına hala alışamadım.Evi hiç sevmiyorum.Eve gelmek hiç istemiyorum.Zaten arkadaşımda yok.Mahallenin havası bile değişik sanki. Kendimi çok yalnız hissediyorum.Eski evimi özlüyorummm nolur yardım edin kızlar.... :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
amcanlara gitgel onlarda kal orda kuzenlerinde varmış o zaman sıkılmazsın

alıştığın ortamdan ayrılmak zor gelmiş haklısında biranda kendini yanlız hissetmişsin ama 4 yıl geçmiş baya uzun bi süre
ama bence sık sık gitmen seni daha çok zorlar
evde vakit geçirmeye çalış
seni mutlu edebilecek şeylerle uğraş
bide onlar size gelse ara ara sanki daha kolay alışırsın gibi geliyor

Ya bilmiyorum aslında liseye yeni geçmiştim taşındığımız zaman o zamanlar gayet seviyordum evi fakat bu sene soğudum resmen bu evdenbilmiyorumkismile.

Apartmana alışamadınız her halde. Benim anneannem (rahmeti ) gelince bize 1gün zorlan kalırdı sıkılıyorum apartmanda diye hemen kaçardı. Yalvarırdık nolur bir günde kalsana. Onlarda mahellede oturuyorlar evleri apartman değil. Alışamıyorum diyordu. Alışırsın zamanla belki İnşallah yani opuyorumnanaktan

4 yıl olmuş taşınalı, hala mı alışamadın?
Yardım edilebilecek birşey yok. Mecburen, alışamaya alışamaya oturacaksın o zaman.

bence arkadas edinmek için caba göster biraz.o zaman hersey yoluna girecektir eminim.bu sekilde alısamam diye sartlandırma kendini.mutlaka iyi anlasabilecegin birileri vardır.ama sen evden sogudum diyosun.bunun nedenleri olmalı.ne diyelim insallah alısırsın tatlım

Arkadaşlar bu da dertmi diyeceksiniz ama benim için dert biz 4 sene önce müstakil evden apartmana taşındık(eski mahallemizden bir yan mahalleye) eski evimiz iki katlı müstakildi. Alt katta amcamlar oturuyordu evimiz bi bahçe içindeydi dedemler falan onların evide aynı yerdeydi.Amcamın kızları falan hep beraberdik.Fakan 4 sene geçmesine yakın apartman hayatına hala alışamadım.Evi hiç sevmiyorum.Eve gelmek hiç istemiyorum.Zaten arkadaşımda yok.Mahallenin havası bile değişik sanki. Kendimi çok yalnız hissediyorum.Eski evimi özlüyorummm nolur yardım edin kızlar.... :çok üzgünüm:

derdin apartman dairesi veya müstakil ev değil

kalabalığı özlüyorsun sankibilmiyorumkismile

yardım edecek bir şey yok,elimizden bir şey gelmez. 4 sene geçmiş. ya ailene söyleyeceksin onlar eski evinize geçecekler ya da o ortamda yaşamaya devam edeceksin.

kendine yeni ilgi alanları da bulabilirsin, canın sıkılmasın diyekaydirigubbakcemile2

Evet bencede sen kalabalığı özlüyorsun...Ev kedileri gibi belirli bir mekanı benimsemişin....Orada kendini güvende mutlu ve rahat görüyordun....Bahçede belki kapılarınızda teklif bile yoktu...Bir içeri bi dışarı....Kızlarla bahçede sohbetler felan.....Eğer bunları yaşadıysan ve sonrasında da apartman gibi soğuk bi beton yığını sana zor gelmiştir....Kime gelmezki senin yerinde olsam bende aynı düşünürdüm...ama canım hayatın bi parçası bu....sonsuza kadar orada yaşayamazdın ya...herzaman herşey istediğimiz gibi olmaz...Hayatın bize sunduklarına şükredip kıymetini bilmek lazım....Eskiye saplanıp kalma....İlerde evlendiğinde ne yapacaksın...Baksana 4 sene takıntılı olarak yaşamışsın....Evlendiğinde ben alışamadım bu eve diyip, annenlerle yaşamayı mı teklif edeceksin....Durumları kabullen...Böyle olması gerekiyordu...oldu...Buna alışmalıyım demen lazım....hatta hiç takılma bile hayatın getirdikleri de ve geç....takılma...hayatı kendine zindan edersin...bu saplantılarla mutlulukları kaçırırsın....Sadece bu olay için değil....herşey için....ne güzel günlerdi ne eğlenceliydi de...ve orada bitir....Hala olsun yine o günlere dönelim...Hayat hep oradaki gibi olsun...Yok öyle birşey... Hayat daha çooook uzun...Daha sevdiğin nelerden vazgeçiceksin bi bilsen....Bu devede kulak kalacak....Beklenti içinde olma hayatı yaşa ....Hayat hep sana mutluluk getirsin canım...Sevgiler

lise bitince üniversiteye başlayamadıysan eğer boşluğa düşmüşsündür eve alışamamayı falan bahane ediyorsundur

ah be canım bizim gibi olsan napcan daha alışmaya bile fırsatım oluyor 2 yıla yada 3 yıla bir tayin görüyoruz..insan ister istemez alışıyor yada alışmıyor..4 yılda az bir zaman değil..???

Evet bencede sen kalabalığı özlüyorsun...Ev kedileri gibi belirli bir mekanı benimsemişin....Orada kendini güvende mutlu ve rahat görüyordun....Bahçede belki kapılarınızda teklif bile yoktu...Bir içeri bi dışarı....Kızlarla bahçede sohbetler felan.....Eğer bunları yaşadıysan ve sonrasında da apartman gibi soğuk bi beton yığını sana zor gelmiştir....Kime gelmezki senin yerinde olsam bende aynı düşünürdüm...ama canım hayatın bi parçası bu....sonsuza kadar orada yaşayamazdın ya...herzaman herşey istediğimiz gibi olmaz...Hayatın bize sunduklarına şükredip kıymetini bilmek lazım....Eskiye saplanıp kalma....İlerde evlendiğinde ne yapacaksın...Baksana 4 sene takıntılı olarak yaşamışsın....Evlendiğinde ben alışamadım bu eve diyip, annenlerle yaşamayı mı teklif edeceksin....Durumları kabullen...Böyle olması gerekiyordu...oldu...Buna alışmalıyım demen lazım....hatta hiç takılma bile hayatın getirdikleri de ve geç....takılma...hayatı kendine zindan edersin...bu saplantılarla mutlulukları kaçırırsın....Sadece bu olay için değil....herşey için....ne güzel günlerdi ne eğlenceliydi de...ve orada bitir....Hala olsun yine o günlere dönelim...Hayat hep oradaki gibi olsun...Yok öyle birşey... Hayat daha çooook uzun...Daha sevdiğin nelerden vazgeçiceksin bi bilsen....Bu devede kulak kalacak....Beklenti içinde olma hayatı yaşa ....Hayat hep sana mutluluk getirsin canım...Sevgiler

Bu çok iyi oldu çok teşekkür ederim....vereliniortak kaydirigubbakcemile5

Hepinize çok teşekkür ederim a.s.

Back
X