Yeni eve göç etmek düşüncesi geldikçe garip oluyorum

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
73
Selam nasılsınız? Direk mevzuya geçiyorum.evimde iş gidiyor.her halde eylulde orda olacağız.ama bir durum var ki şuan Moskova’da yaşıyoruz.ama bizim göçecegimiz bölge Московская область-tır.yani Moskova değil de Moskova’nın bölgesi.demin komşular oturmuştu diyorlardı geçeceksin kendi evi olmak çok güzel de,ama şuan yaşadığınız evin kayıtından sakın ola çıkmayın,çünkü şuan oturduğumuz ev Moskova’ya ait,ama bölge olan yerlerde Moskova’daki gibi imkanlar yok.açıkçası tedirgin oldum .çünki çocuklarımdan biri kreşe diğeri okula gidecek ya onların okulları kreşi kötüyse.vallahi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.buradan gideceğimi biliyorum o yüzden hüzünleniyorum burda bir hayli tanıdık bulmuştum arkadaş falan.ama göçeceğim yerde tamamen başka bir hayat olacak.orası iyi olsaydı her halde bize orda ev almazlardı.kızımın mezuniyet gününde oldukça duygulandım ne bileyim

Her ayrılık da böyle özlem, doğru mu yapıyorumlar olur.

Plan kurulmuş ev alınmış gidip başlayın zamanı gelince çok umursamayın.

Ay Nilu sende yani o evden çıktigin için sevinecegine oturup aglayacaksın nerdeyseemin ol çocuklarda sakin bir evde yaşayacağı için mutlu olacaklar.

Ay Nilu sende yani o evden çıktigin için sevinecegine oturup aglayacaksın nerdeyseemin ol çocuklarda sakin bir evde yaşayacağı için mutlu olacaklar.
Büz Moskova’da kayıtlı olduğumuz sürece bize herşey bedava herşey olmasa da çok şey bedava,evet ya ağlayacağım nerdeyse çıkınca ağlarım

Büz Moskova’da kayıtlı olduğumuz sürece bize herşey bedava herşey olmasa da çok şey bedava,evet ya ağlayacağım nerdeyse çıkınca ağlarım
Kaynanan eltinle kalmak dahami iyi yani?Aklini kullan çık kendi evinde istedigin gibi yaşa eşinde annesinden uzak belki biraz adam olur.

Kaynanan eltinle kalmak dahami iyi yani?Aklini kullan çık kendi evinde istedigin gibi yaşa eşinde annesinden uzak belki biraz adam olur.
İnşaAllah.bazen düşünüyorum da20 yıl annem babamla yaşadım,onlardan ayrıldım,burdan ayrılmak mı zor gelecek bana

O çocuklar dogduklarindan beri sıkış tepiş küçücük evde, her odada ayrı bir aile , 10 kişinin arasında, her gün kavga dövüş, görmedikleri rezillik, duymadiklari küfür, yemedikleri dayak kalmadı zaten , komando gibi oldu garibanlar, gidecekleri okulun niteliği pek etkilemez artık onları merak etme nilu cum

Ordu gibi evden iyidir. Azıcık aşın kaygisiz basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…