Ben azeriyim pek anlayamadım yazdığınızıHer ayrılık da böyle özlem, doğru mu yapıyorumlar olur.
Plan kurulmuş ev alınmış gidip başlayın zamanı gelince çok umursamayın.
Ben azeriyim pek anlayamadım yazdığınızı
İnşaAllah pişman olmamMilletin ne dediğine takmayın.
Güzel şeyler düşünün güzelce yeni yerinize başlayın bismillah diyip.
Ay Nilu sende yani o evden çıktigin için sevinecegine oturup aglayacaksın nerdeyseSelam nasılsınız? Direk mevzuya geçiyorum.evimde iş gidiyor.her halde eylulde orda olacağız.ama bir durum var ki şuan Moskova’da yaşıyoruz.ama bizim göçecegimiz bölge Московская область-tır.yani Moskova değil de Moskova’nın bölgesi.demin komşular oturmuştu diyorlardı geçeceksin kendi evi olmak çok güzel de,ama şuan yaşadığınız evin kayıtından sakın ola çıkmayın,çünkü şuan oturduğumuz ev Moskova’ya ait,ama bölge olan yerlerde Moskova’daki gibi imkanlar yok.açıkçası tedirgin oldum .çünki çocuklarımdan biri kreşe diğeri okula gidecek ya onların okulları kreşi kötüyse.vallahi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.buradan gideceğimi biliyorum o yüzden hüzünleniyorum burda bir hayli tanıdık bulmuştum arkadaş falan.ama göçeceğim yerde tamamen başka bir hayat olacak.orası iyi olsaydı her halde bize orda ev almazlardı.kızımın mezuniyet gününde oldukça duygulandımne bileyim
Büz Moskova’da kayıtlı olduğumuz sürece bize herşey bedava herşey olmasa da çok şey bedava,evet ya ağlayacağım nerdeyse çıkınca ağlarımAy Nilu sende yani o evden çıktigin için sevinecegine oturup aglayacaksın nerdeyseemin ol çocuklarda sakin bir evde yaşayacağı için mutlu olacaklar.
Kaynanan eltinle kalmak dahami iyi yani?Aklini kullan çık kendi evinde istedigin gibi yaşa eşinde annesinden uzak belki biraz adam olur.Büz Moskova’da kayıtlı olduğumuz sürece bize herşey bedava herşey olmasa da çok şey bedava,evet ya ağlayacağım nerdeyse çıkınca ağlarım
İnşaAllah.bazen düşünüyorum da20 yıl annem babamla yaşadım,onlardan ayrıldım,burdan ayrılmak mı zor gelecek banaKaynanan eltinle kalmak dahami iyi yani?Aklini kullan çık kendi evinde istedigin gibi yaşa eşinde annesinden uzak belki biraz adam olur.
O çocuklar dogduklarindan beri sıkış tepiş küçücük evde, her odada ayrı bir aile , 10 kişinin arasında, her gün kavga dövüş, görmedikleri rezillik, duymadiklari küfür, yemedikleri dayak kalmadı zaten , komando gibi oldu garibanlar, gidecekleri okulun niteliği pek etkilemez artık onları merak etme nilu cumSelam nasılsınız? Direk mevzuya geçiyorum.evimde iş gidiyor.her halde eylulde orda olacağız.ama bir durum var ki şuan Moskova’da yaşıyoruz.ama bizim göçecegimiz bölge Московская область-tır.yani Moskova değil de Moskova’nın bölgesi.demin komşular oturmuştu diyorlardı geçeceksin kendi evi olmak çok güzel de,ama şuan yaşadığınız evin kayıtından sakın ola çıkmayın,çünkü şuan oturduğumuz ev Moskova’ya ait,ama bölge olan yerlerde Moskova’daki gibi imkanlar yok.açıkçası tedirgin oldum .çünki çocuklarımdan biri kreşe diğeri okula gidecek ya onların okulları kreşi kötüyse.vallahi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.buradan gideceğimi biliyorum o yüzden hüzünleniyorum burda bir hayli tanıdık bulmuştum arkadaş falan.ama göçeceğim yerde tamamen başka bir hayat olacak.orası iyi olsaydı her halde bize orda ev almazlardı.kızımın mezuniyet gününde oldukça duygulandımne bileyim
Ay ne zoru ya sende ben olsam güle oynaya çıkardım saçmalamaİnşaAllah.bazen düşünüyorum da20 yıl annem babamla yaşadım,onlardan ayrıldım,burdan ayrılmak mı zor gelecek bana
Ordu gibi evden iyidir. Azıcık aşın kaygisiz basın.Selam nasılsınız? Direk mevzuya geçiyorum.evimde iş gidiyor.her halde eylulde orda olacağız.ama bir durum var ki şuan Moskova’da yaşıyoruz.ama bizim göçecegimiz bölge Московская область-tır.yani Moskova değil de Moskova’nın bölgesi.demin komşular oturmuştu diyorlardı geçeceksin kendi evi olmak çok güzel de,ama şuan yaşadığınız evin kayıtından sakın ola çıkmayın,çünkü şuan oturduğumuz ev Moskova’ya ait,ama bölge olan yerlerde Moskova’daki gibi imkanlar yok.açıkçası tedirgin oldum .çünki çocuklarımdan biri kreşe diğeri okula gidecek ya onların okulları kreşi kötüyse.vallahi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.buradan gideceğimi biliyorum o yüzden hüzünleniyorum burda bir hayli tanıdık bulmuştum arkadaş falan.ama göçeceğim yerde tamamen başka bir hayat olacak.orası iyi olsaydı her halde bize orda ev almazlardı.kızımın mezuniyet gününde oldukça duygulandımne bileyim
Diyorum keşke bu insanlar burda olmasaydılar da ben yalnız buralarda kalsaydımCehennemden ayrılmak istemiyor musun yani nilu
Ya benim biraz salaklık mı desem salaklığım var her ayrılıkta AğlarımOrdu gibi evden iyidir. Azıcık aşın kaygisiz basın.
Ağlar mısın bilmem de çocukların ruh sağlığı için gitsen iyi olur.Ya benim biraz salaklık mı desem salaklığım var her ayrılıkta Ağlarım
Ben türküm bende anlayamadım sorun sizde değil yani arkadaşın Türkçesi yokBen azeriyim pek anlayamadım yazdığınızı
Artığ tamah baş yarar NiluDiyorum keşke bu insanlar burda olmasaydılar da ben yalnız buralarda kalsaydım
Zaten gideceğim de,diyorum da keşke ben oblastta dip tutmasaydım…Ağlar mısın bilmem de çocukların ruh sağlığı için gitsen iyi olur.
Zaten güdeceğim ister üzülüm ister üzülmeyim ama ben sıkılınca ağlıyorum buraları özleyecegimden korkuyorumArtığ tamah baş yarar Niluaklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?