- 23 Aralık 2012
- 7.857
- 52.357
- 748
E tamam gayet iyi görünüyor. Nilu sen iyi ol eşin adam olsun.Anne ve baba olarak huzurlu ve sevgi dolu bi yuva olsun ev nasılmış önemli değil.Benim ev
Güle güle otur kız...Ne güzel yepyeni bina işte, hem de tek sultanı sen olacaksın. Bu evde hiç dövme artık çocukları , huzurla büyüsün kuzular inşallahBenim ev
O da gitmek istiyorNilu eltin şimdi bi ferahlamiştır sen gidiyosun diye...Aranız nasıl? Özleşcek gibi misiniz?
Başka binaya gitsinO da gitmek istiyor
Çox teşekkür edirem İnşaAllah amma çocuklar beni delirtiyorlarGüle güle otur kız...Ne güzel yepyeni bina işte, hem de tek sultanı sen olacaksın. Bu evde hiç dövme artık çocukları , huzurla büyüsün kuzular inşallah
O binada ev almışlar kv diyor onu da yollayacağım ora,ama pek inanmıyorum .gelirse komşum olacakBaşka binaya gitsin
Sizin yeni evdeki diğer odaya yerleşmesinO da gitmek istiyor
Allah korusunSizin yeni evdeki diğer odaya yerleşmesin
AaaA ama...öbür evde 9 kişiyi bahane edip 9 unun hıncını da bebelerden çikariyordun, bu evde sinirini bozacak kimse yok, yine de vurursan onlara ellerin kırılsın artık ya... Günahtır kızım, hakim ol kendineÇox teşekkür edirem İnşaAllah amma çocuklar beni delirtiyorlar
Olsun . Kapatirsin kapini , kim görecek?O binada ev almışlar kv diyor onu da yollayacağım ora,ama pek inanmıyorum .gelirse komşum olacak
Ellerin kırılsın ne ya?yzık değil mi banaAaaA ama...öbür evde 9 kişiyi bahane edip 9 unun hıncını da bebelerden çikariyordun, bu evde sinirini bozacak kimse yok, yine de vurursan onlara ellerin kırılsın artık ya... Günahtır kızım, hakim ol kendine
Kafa tutuyorsun benle galibaKaynanana söyle onlar gitsinler o eve. Siz burada kalmaya devam edin.
Çocuklara yazık değil miEllerin kırılsın ne ya?yzık değil mi bana
Alisirsin.Bence de öyle ama keşke oblastta yaşamasydık
Kadınlar kulübü baya popüler bir platform kadınlar arasında yani bulması zor değil.Google hamilelik başka kadınlara ait işte ne aratsan site geliyor direk zaten ordan çogu insan görüyor.Bizim orda hayır aynen böyle bir site yok benzer belki başka türlü vardır ama denk gelmedim ben.Nilu ya sen taa rusya'dan kadınlarkulubu sitesini nasıl keşfettin? Hani benim aklıma, gelmez Azeri bir siteye üye olmak. Sizin oralarda da var mı böyle yazdığın siteler?
Bir sen yetmiyordunnasıl yani sen bebeklerini mi dövüyorsun?
ufacık çocuklara şiddet mi uyguluyorsun?
hanımlar rusya'da mı bu arkadaş? gerekli yerlere şikayet edelim rus devleti sosyal hizmetleri ilgilensin, ne demek bebek dövmek?
Delirtti diye çocuk dövülmez yalnız.Çox teşekkür edirem İnşaAllah amma çocuklar beni delirtiyorlar
Yani diyorum ki çocuklar beni sinirlendiriyorlar hem çocuklar benim kimse karışmasın onları benden çok seven kimse olmaz bu hayattaDelirtti diye çocuk dövülmez yalnız.
Çocuk zaten hiç dövülmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?