selam
bu projeyı sen çizmedin sanırım.evini kaba ınsaat olarak mı alcaksın.benımde mutfagım ankastre sana tavsıym fırını ocagın altına yerlestırme ayrı daha yuksek bıyere yerlestır ve ustune mıkrodalga al oda cok ıse yarıyr özellkle çocuk olduktan sonra.evın kullanım alanı cok guzel cızılmıs ama mutfak bıraz kucuk gıbı geldı.
yok proje bana ait değil. zaten site olucak. tamamlanmış olarak alıcam ama bikaç değişiklik yaptırıcam. mesela mutfaknırmalde l değil ama ben pencere önüne göründüğü gibi lavabo yaptırmayı düşünüyorum. bir de cam duvar yok normalde onu da ysptırmak istiyorum. fırın konusunda da düşündüm dediğin gibi ama mikrodalgam var zaten. ankastre mikrodalgalar da çok pahalı olunca ve mutfak da çok küçük olunca ayrıca almak istemedim. hem üst üste koyamam gibi geliyor hem de dediğim gibi extradan para vermek istemiyorum. ya da eğer fikir değiştirirsem buzdolabının yanına yaptırabilirim belki dediğin gibi.
haklısın varsa almana gerek yok ama yınde onun boyutunda bı goz yapıp senınkını yerlestırebılırsın.ama fırını kesınlıkle yuksek vucut hızana yerlestır benımkıde buzdolabının yanında.annemlere gıdıyorum kızım hep kurcalıyr evımde hıc oyle bı sorun olmadı hemde ben kullanırken rahat edıyrm.çok güzel çevirmişin 3d ye.bende evimin prajesinden memnun degılım,belkı eşime inşaat çıkarırımbunun programını nasıl yuklım sence?
bence amerikan mutfak olunca hem salondan hen de mutfak duvarından yer kaybedersin. sonuçta mutfakta dolapları koyacağın duvar olması gerekir.
bence guzel olmuş.boylece mutfagın daha ferah olmus.gorundugu gıbı yemek odası seklınde kullancaksan alttakı dolabın ıkı taraflı olabılır servıs takımını oraya yerlestırırsın cok avantajlı olur mutfaga gırmeden alabılırsın malzemelerı.ben cok begendım elına saglık
slm kızlar tekrar paylaşıyorum yaptığım yenilikleri. daha doğrusu evin tatmını koydum bu sefer. ince ayrıntısına kadar olmasa da derdimi anlatabilecek kadar çizdim herşeyi. mutfağa tekrar yorum yaparsanız ve evin genelinde bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...
Eki Görüntüle 130150
Eki Görüntüle 130122
Eki Görüntüle 130123
Eki Görüntüle 130124
Eki Görüntüle 130125
Eki Görüntüle 130127
Eki Görüntüle 130128
Eki Görüntüle 130129
Eki Görüntüle 130130
Eki Görüntüle 130131
Eki Görüntüle 130132
Eki Görüntüle 130133
Eki Görüntüle 130134
Eki Görüntüle 130121
Eki Görüntüle 130126
Eki Görüntüle 130143
Eki Görüntüle 130144
Eki Görüntüle 130145
Eki Görüntüle 130146
Eki Görüntüle 130147
Eki Görüntüle 130148
Eki Görüntüle 130149
Eki Görüntüle 130136
Eki Görüntüle 130137
Eki Görüntüle 130116
Eki Görüntüle 130115
Eki Görüntüle 130119
Eki Görüntüle 130135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?