çok sağol cnm. senin yorumunu özellikle bekliodum saol cnm.çiizmlerin çok güzel canım.gerçekten şahane olucak evin.ben beğendim
cnm banyom küçük olduğu için alttaki dolaba kirlileri üste de deterjan felan koyarım diye düşünüyorum. dolapları aynalı yapmayı düşünüyorum ama. ablamın dolabı öyle çok kullanışlı oluyor. ama alırken tabii değerlendiricem eğer çok boğuk durucaksa dediğin gibi sadece ayna yaparım. değerlendiricem kesinlike söylediğini çok sağol cnm.banyodaki üst dolapları kaldırıp geniş bi ayna koymanızı tavsiye ederim yüksekliği 50cm falan..köşede tek bi dolap kullanabilirsiniz ya da ..ama öyle boydan boya dolap olmasın bence..
Amerikan mutfak fikri iyi olmuş gerçekten (o duvar o şekilde kullanılmaya müsait herhalde. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben İstanbul da yaşadığım için, deprem korkusu ile duvarlara dokunmak fikri beni biraz korkutuyor). Hiç davlumbaz kullanmadığım için, onların mutfak kokularını ne kadar temizleyebildiğini kestiremiyorum ama, salona koku gitmesin diye araya açılır kapanır bir cam düşünülebilir belki.
Ebeveyn banyoya, kapı yatak odasına açılır hale getirilirse, ufak bir duş teknesi konabilir mi acaba? O zaman yatakla gardorobun yerlerini değiştirmek uygun olur herhalde, ama yeterince ferah olur mu bilemeyeceğim. Ya da yandaki büyük odayı ebeveyn yatak odası olarak kullanıp, şu andaki ebeveyn odası çocuk odası olabilir diye de aklımdan geçiyor, banyo da dolap odası falan olabilir belki. Salon balkonundan başka balkon göremedim, çamaşır kurutma makinesi falan da konabilir mi acaba o banyoya? Ses düzeyi hakında hiçbir fikrim yok tabi.
Salonda da (bu taşındıktan sonra da yapılabilir tabi) ikili kanepe ile 2 tek koltuk yer değiştirse, cam duvar hizasından taşma biraz daha mı iyi olur acaba? 2 tek koltuktan biri biraz TV ye yakın verev, diğeri de 3lü kanepeye bakıcak şekilde konabilir diye düşündüm. O zaman da sanki yemek masasında yemek yendiği zaman koltuk sandalye arasından geçiş biraz daha rahat olacak sanki (ben şişman olduğum için bunları düşündüm, sizin için hiç de problem olmayabilir tabi)
Güle güle oturun, çok kullanışlı bir eve benziyor.
Sevgiler.
Sena
çok saol fikirlerin içinç belki inanmıycaksın ama şu söylediklerini aynen ben de düşündüm. ebeveyn banyosunda duş teknesi düşündüm başta ama etrafımda bikaç kişi mutlaka klozet ve lavabo olsun çok rahat edersin demişti benm de kafama çok yattı. ondan tekneden vazgeçip klozet koydurcam. tabii banyo olarak da kullanıcam. yani şu pansiyonlardaki odalardaki banyolar gib olucak. duş+wc+lavabo bir arada. büyük odayı yatak odası olarak kullanmayı da düşündüm ama bu sefer ebeveyn banyosunu kullanamıycam. bi de ilerde bi çocuk daha olursa büyük odayı çocuk odası yapmayı planlıyorum.
mutfakta da depremi tetiklicek bi durum olmıycak çünkü tamamen açmıycam duvarı. sadece bi pencere gibi olucak. kirişe felan zaarı olmıycak. koku konusunda da cam değil de hasır koymaı düşünüyorum araya. açıp kapatabilicem. bi arkadaşımın evinde öyle koku geçirmiyo o zaman.
mobilya yerleşimini değerlendiricem cnm. çok teşekkürler. çok tereddütlüyüm o konuda bakalım evin içine girince daha iyi belli olur heralde dediğin gibi. geçişlerin rahat olmasını ben de istiyorum. kiloyla alakası yok. ben rahatlığı severim evde. öle dansöz gibi kıvıra kıvıra dolaşmak güzel olmaz heralde
fikrlerini için tekrar çok teşekkürler kızlar. inanın biçok şeyi burda yazılanlara göre düzenledim. fikirler bnm için çok değerli. etrafımdakiler soruyor bazen nasıl düşündün diye gururla söylğyorum kk da fikir aldım diye. hepinize çok teşekkürler. bekliyorum gene yorumlarınız.