Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

çiizmlerin çok güzel canım.gerçekten şahane olucak evin.ben beğendim
çok sağol cnm. senin yorumunu özellikle bekliodum saol cnm.

banyodaki üst dolapları kaldırıp geniş bi ayna koymanızı tavsiye ederim yüksekliği 50cm falan..köşede tek bi dolap kullanabilirsiniz ya da ..ama öyle boydan boya dolap olmasın bence..
cnm banyom küçük olduğu için alttaki dolaba kirlileri üste de deterjan felan koyarım diye düşünüyorum. dolapları aynalı yapmayı düşünüyorum ama. ablamın dolabı öyle çok kullanışlı oluyor. ama alırken tabii değerlendiricem eğer çok boğuk durucaksa dediğin gibi sadece ayna yaparım. değerlendiricem kesinlike söylediğini çok sağol cnm.

çok saol fikirlerin içinç belki inanmıycaksın ama şu söylediklerini aynen ben de düşündüm. ebeveyn banyosunda duş teknesi düşündüm başta ama etrafımda bikaç kişi mutlaka klozet ve lavabo olsun çok rahat edersin demişti benm de kafama çok yattı. ondan tekneden vazgeçip klozet koydurcam. tabii banyo olarak da kullanıcam. yani şu pansiyonlardaki odalardaki banyolar gib olucak. duş+wc+lavabo bir arada. büyük odayı yatak odası olarak kullanmayı da düşündüm ama bu sefer ebeveyn banyosunu kullanamıycam. bi de ilerde bi çocuk daha olursa büyük odayı çocuk odası yapmayı planlıyorum.
mutfakta da depremi tetiklicek bi durum olmıycak çünkü tamamen açmıycam duvarı. sadece bi pencere gibi olucak. kirişe felan zaarı olmıycak. koku konusunda da cam değil de hasır koymaı düşünüyorum araya. açıp kapatabilicem. bi arkadaşımın evinde öyle koku geçirmiyo o zaman.
mobilya yerleşimini değerlendiricem cnm. çok teşekkürler. çok tereddütlüyüm o konuda bakalım evin içine girince daha iyi belli olur heralde dediğin gibi. geçişlerin rahat olmasını ben de istiyorum. kiloyla alakası yok. ben rahatlığı severim evde. öle dansöz gibi kıvıra kıvıra dolaşmak güzel olmaz heralde

fikrlerini için tekrar çok teşekkürler kızlar. inanın biçok şeyi burda yazılanlara göre düzenledim. fikirler bnm için çok değerli. etrafımdakiler soruyor bazen nasıl düşündün diye gururla söylğyorum kk da fikir aldım diye. hepinize çok teşekkürler. bekliyorum gene yorumlarınız.

bu arada unuttum yazmayı. banyo dolabının o çamaşır makinesinin üstündeki dolabı özellikle ayrı yaptırıcam ki ileride kurutma makinesi felan alırsam o dolabı çıkarıp üzerine koymayı düşünüyorum.

merhaba tatlım, çizimlerin çok güzel maaşallah. Her ayrıntıyı düşünmüşsün ne güzel.. Ben amerikan mutfağı sevmiyorum açıkçası ama tabii kullanacak olan sensin neticede eminim çok da güzel olacak inş.

tşkkrler cnm. amerikan mutfak olucak ama öle kapı açılmıcak salona. sadece pencere olucak. istediğimde kapatabilicem kalın hasırla. inş sorun yaşamam... Daha güzelleri sizlere olsun inş.

mutfağın salona açılan servis penceresine sürgülü cam da taktırabilirsin canım istediğin zaman çeker kapatırsın..

mutfağın salona açılan servis penceresine sürgülü cam da taktırabilirsin canım istediğin zaman çeker kapatırsın..

fikrin için çok teşekkürler cnm.. cam değil de bi arkadaşımın evinde çok beğenmiştim. böle stor perdelerin mantığında kalın hasır koymuşlardı çok hoş duruyo. öyle yaptırmayı düşünüyorum. resimlerdeki gibi. artık o zmana gelince bunlardan hangisi daha ii durur ona karar vericem.

Son düzenleme:
slm kızlar
mutfağımın çizdiğim son halini ekledim. usta mutfaktan balkona kapı açılacağını söyledi buyüzden bende buna göre değiştirdim. bir de buzdolabı yanına sebzelik ve dolap ekledim. buzdolabının diğer tarafına da üst rafa mikrodalgayı koyabilmek için raf açtım. görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Mutfaktan da balkona kapı açılması çok iyi olmuş, ben çok severim salon/mutfak ortak balkonu. Yaz aylarında da size yemek masasına ulaşım için alternatif bir yol olur.

İlk çizimlerde pek dikkat etmemişim, duvar dibinde buzdolap hiç rahat olmuyor, bu şekilde değişmesi çok isabetli olmuş.

Eviye biraz ocağa yaklaştı galiba bu son durumda. Başkalarını bilmem ama, benim mutfakta en yoğun olarak kullandığım alan, eviye ocak arasıdır. Dolayısı ile, ocağı biraz daha buzdolabı tarafına almak daha iyi olabilir gibi geldi bana.

Ne zaman bitiyor ev? Resimlerini görürüz ileride herhalde.

tşkkrler cnm. ocağın yerini değiştirip deneyeceğim nasıl duracağını. haklısın ben de ocak evye arasını çok kullanırım ama biyandan da diğer taraftan da düşünürdürdü söylediğin. buzdolabına çok yaklaştıramam buzdolabı çok fazla yağ olur. araya koyarsam da diğer tarafta az çalışma alanı kalır diye. ama dediğim gibi deneyip bakıcam. resim de eklerim.
evin şuanda tuğlaları örülüyor. yaza bitecek gibi inş. ustalar da öyle söylüyor. tamamlanır tamamlanmaz foto ekliycem.hatta tamamlanmadan ince işçilik başladığnda bile fotoları görürsünüz cnm burada. istiorum ki evimin her aşamasında sizlerin de fikriniz desteğiniz olsun. evim kk evi olsun

slm cnm bende yeni çizimleri ekledinmi diye bakıyordum mutfaktan balkona geçilmesi çok güzel olmuş mutfakta bi balkon çok rahat oluyor her açıdan bende arkadaşa katılıyorum ocakla evye arası yakınolunca çok zor oluyoır benimki öyle ve hiç rahat değil arasını açabilirsen mesela çekmecelerle fırın ocakın yerini değiştirebilirsen bence kullanımı daha rahat olur ben çok zorlanıyorum bir şey yıkarken ocağa su sıçrıyor mesela büyük bir tepsi falan yıkarken amerikan mutfakta çok güzel olur özellikle çift açılım dolaplar olursa daha da iyi olur inş. huzurla oturursun...

kızlar dediğiniz gibi ekledim. ocak korktuğum gibi buzdolabına çok yaklaçmadı, alttakı dolaplar da daha iyi durdu sanki ama üstteki dolaplar içime sinmedi pek. onları nasıl yapabilirim? ya şöle diyim. lavabo karşıdaydı da ben butarafa aldırdım ya... pencere yerini değiştiremediğim için pencerenin ordaki üstteki dolapları küçük yapmak zorundayım. dolapları bu tarafa alınca da böyle oldu. nasıl bi çözüm bulunur böyle. yoksa eski yerine mi alıyım???

Güzelim daha çnce de yorumlamıştım ama eski halini.. o zamandan bu yana epey değişiklik yapmışsın mutfaktan balkona kapı olması bence de çok çok iyi olmuş. Amerikan mutfakta karar kılmışsın, o pencereyi genelde kapalı tutarsın sanırım, kokudan dolayı ama misfirin olduğunda orası senin epey işine yarayacaktır canım.

Rabbim huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin

tşekkerler cnm bnm. daha iyileri size olsun inş. daha çok değişiklik olucak gibi bakalım. müteahhit 2 ay sonra ince barşar dedi. o zmn daha da belli olucak bakalım nasıl olucaa. zaten ev tamamlansın adını kk evi koycam. sizden çok fikir aldım valla. ustaya müteahhite anlatıom böle böle olucak diye adam bile çok vaziyette bakıo nasıl düşünüom diye ama sırrımı çok az kişi biliyo :87:

...............

mesa j tekrarı

Son düzenleme:

eferim bacım aynı azimle devam et. ustalar bazen çok tembel olabiliyor valla ben elektrik tesisatçısıyla kavga edecektim az daha eşim var diye sustum. ben koridora spot istiyorum. tablo koyacağım oraya tablo aydınlatması tarzında bi spot koydurucam. elektrikçiye dedim koridora işte şu duvara spot koyucam kablo çıkarırsınız dedim. yenge orda spotu napcan diyo manyak mıdır ndir

hehehe bana da öle dicek oluolar. cepte fotolar hazır gösteriom hemen bak böle yapıcam. aha böle kalıolar. heheheh

ben de artık her istediğim şeyin fotosunu bulup pc' ye kaydediyorum canım. en iyi böle valla

farklı bişi bulursan bana da göster. ben de öle hep kaydediyorum. pcde evim diye bi klasör açtım. ne bulsam kaydedim. burdaki evlerin nerdeyse hepsini inceledim :))))

MERHABA
projelerini biraz inceledim.buzdolabının yanına boy dolap koyup ankastre fırın ve mevcutta kullandıgın mikro dalganı buraya koyabilirsin.Duvarı actıgın kısımdada kemer yapmışsın benim fikrim o duvarı komple kaldırman yine masa olarakda kullanabilecegin geniş tezgah alt dolaplarıda diger alt dolaplardan dar olmalı . Salonla mutfak arasında geciş olsun dersen en az60 cm mesafe bırakıp geciş alanı saglaya bilirsin.Acık mutfagın tek dez avantajı dagınık olmayacak ve iyi bir davlumbaz kullanmazsan yemek kokusu salona dagılır.Bunlarıda gözönünde bulundur derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…