• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evim

bu arada 3k konsept okuyunca aklıma geldi...şile otobanında çok büyük bir mağazaları var , persanın yan tarafında...calvin clein esprit halı ve aksesuarlarıda var...ben fransız b tasarımcının halısını çok uygun fiyata almıştım

aaa,daha yakın yerde yokmu acaba?? eminim güzeldirde o markalar :(

çok emin değilim ama sanırım yok, b dönem tepe homelarda satılıyordu uzun zamandır kaldırılmıştı...
3k nın el dokumaları da harika...carlos santana için yaptıkları halıdan sadece 2 tane üretmişler biri santana da diğeri showroomlarında ama görmelisin mutlaka tasarım ötesi güzellikte:)dev boyutlarda olmasaydı ne yapıp edip almaya çalışırdım sanırım:P

belki daha öncede yazmışımdır ama bayıldım süper bir ev renkleri çok beğendim güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah :nazar:

eviniçok begendim sade şık ve spor güle güle eskit halı kullanmıyosun galiba bu arada fırınlarımız aynı:16:

ayyy ew çok hoş sadeliği sewiyosun galiba sade ama şık we modern...hayırlı olsun ewin güle güle otur :) manzaranda güzel bu arada ;:52::52::52::52:

ayyy ew çok hoş sadeliği sewiyosun galiba sade ama şık we modern...hayırlı olsun ewin güle güle otur :) manzaranda güzel bu arada ;:52::52::52::52:

evet cnm doğru tespit..sadeliği ve sıklıgı seviyorum,aşırı susler abartılar vs pek hoşlaşmıyorum :)
1-2 haftaya kendi tasarladığım mobilyalarıda sitede görücüye çıkarıcamm bakalım beğenicekmisiniz ;)

Kızlar yeni tasarımım olan mobilyaları 2 hafta içinde burdan sizlere gorucuye çıkartıcam, dekorasyonla ilgili sorularınızı ve taleplerinizi özelden mesaj atabilirsiniz..
sevgiler :D

bu da evdeki favori vazom :))

$1.webp

Back
X