- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Bugün yeni evime taşındım. Annemle eşyaları panikle toplayisimiz, taksiye aceleyle yukleyisimiz. . bizimki aile apartmanı o yüzden. Zaten son anda gorumcemin kocası seslendi nereye diye, cevap vermedim. Hemen karısına söylemiş. Görümcem aradı açmadım. Kayananaya soylemis o da aradı açmadım. O da gitmiş eşime söylemiş aradı açmadım. Eşim tabi eve gelmiş iş yerinden. Taksici tanıdıktı, yeni evin önüne gelir gelmez anahtarı verdim kardeşimle annem arkamdan geliyordu onlara ver ben çocuğu almaya gidiyorum dedim. Koşarak kreşe gidişim... Kızımı panikle alıp gelmem....
Eşyaları taşıdık. Eşim okula gitmiş tabi. Bugün hiç gelmedi demişler sağolsunlar. Kızımı orda bırakacak kadar salak sandı beni galiba. Sonra yine 2 kez aradı açmadım. Korkuyorum onunla konuşmaya..
Kızım tabi çok küçük farkında değil yeni evimiz çok güzel diye geziyor..
Annem babam biraz durup gittiler, yanımda erkek kardeşim kalacak bir süre.
Ben şimdi bu adam annemleri bana gelirken takip eder de yerimi öğrenir diye çok korkuyorum. Aşağıya markete gitmeye bile ödüm kopuyor. Kardeşim gidiyor zaten ama ben evden ne zaman nasıl çıkacam..
Evimi bir şekilde öğrenir de aşağıda saklanip bizi bekler, sonra karşımıza çıkarsa?..
İnsan olsaydı anlaşmalı tek celsede boşanırdık ve kızını istediği her an görebilirdi .. ama insan değil.
Bu arada dün akşam bana en son s.ktir git dedi. Ben de gittim işte:))
Çok endişeliyim korkuyorum gerginim sakin olamıyorum. ..
Eşyaları taşıdık. Eşim okula gitmiş tabi. Bugün hiç gelmedi demişler sağolsunlar. Kızımı orda bırakacak kadar salak sandı beni galiba. Sonra yine 2 kez aradı açmadım. Korkuyorum onunla konuşmaya..
Kızım tabi çok küçük farkında değil yeni evimiz çok güzel diye geziyor..
Annem babam biraz durup gittiler, yanımda erkek kardeşim kalacak bir süre.
Ben şimdi bu adam annemleri bana gelirken takip eder de yerimi öğrenir diye çok korkuyorum. Aşağıya markete gitmeye bile ödüm kopuyor. Kardeşim gidiyor zaten ama ben evden ne zaman nasıl çıkacam..
Evimi bir şekilde öğrenir de aşağıda saklanip bizi bekler, sonra karşımıza çıkarsa?..
İnsan olsaydı anlaşmalı tek celsede boşanırdık ve kızını istediği her an görebilirdi .. ama insan değil.
Bu arada dün akşam bana en son s.ktir git dedi. Ben de gittim işte:))
Çok endişeliyim korkuyorum gerginim sakin olamıyorum. ..