Al kızını götür diyecek babama ben o kocaya onu seviyorum diyeceğim benim babam o sözü duyacagina yerin dibine girsin benim sevgimBir aylık evliyiz düğün arifesinde başlayan tartışmalar günden güne artarak devam ediyordu bir gün iyi bir gün kötü oluyoruz sürekli tartışıyoruz en son eşim boşanmak istiyorum dedi beni evden kovdu babamı aradı kızını götür diye evden gitti gel sönmez konuşalım dedm ama beni görmek istemediğini herşeyin bittiğini söyledi babam geldi eve döndük ama ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşanmak asla aklımdan geçmezdi hep mutlu bı evliliğin hayalini kurmuştm arkamdan msj atmış senden boşanıyorum diye bütün sosyal hesaplardan beni silmiş bütün fotolarmzi anında kaldırmış kesin karar vermiş artık bende çok kızgınım ama bosanmak istemiyorm çok kötü bişey gibi düşünüyorm çok kötüyüm kafayı yicem ölmek istiyorum eşimi unutamam onu seviyorum ama dönüşü kalmadı bu işin ben ne yapcam kafasında bitirmiş bu kadar kolay mı ya inanamyrm
Sebep neBir aylık evliyiz düğün arifesinde başlayan tartışmalar günden güne artarak devam ediyordu bir gün iyi bir gün kötü oluyoruz sürekli tartışıyoruz en son eşim boşanmak istiyorum dedi beni evden kovdu babamı aradı kızını götür diye evden gitti gel sönmez konuşalım dedm ama beni görmek istemediğini herşeyin bittiğini söyledi babam geldi eve döndük ama ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşanmak asla aklımdan geçmezdi hep mutlu bı evliliğin hayalini kurmuştm arkamdan msj atmış senden boşanıyorum diye bütün sosyal hesaplardan beni silmiş bütün fotolarmzi anında kaldırmış kesin karar vermiş artık bende çok kızgınım ama bosanmak istemiyorm çok kötü bişey gibi düşünüyorm çok kötüyüm kafayı yicem ölmek istiyorum eşimi unutamam onu seviyorum ama dönüşü kalmadı bu işin ben ne yapcam kafasında bitirmiş bu kadar kolay mı ya inanamyrm
+1Al kızını götür diyecek babama ben o kocaya onu seviyorum diyeceğim benim babam o sözü duyacagina yerin dibine girsin benim sevgim
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin der susarımBir aylık evliyiz düğün arifesinde başlayan tartışmalar günden güne artarak devam ediyordu bir gün iyi bir gün kötü oluyoruz sürekli tartışıyoruz en son eşim boşanmak istiyorum dedi beni evden kovdu babamı aradı kızını götür diye evden gitti gel sönmez konuşalım dedm ama beni görmek istemediğini herşeyin bittiğini söyledi babam geldi eve döndük ama ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşanmak asla aklımdan geçmezdi hep mutlu bı evliliğin hayalini kurmuştm arkamdan msj atmış senden boşanıyorum diye bütün sosyal hesaplardan beni silmiş bütün fotolarmzi anında kaldırmış kesin karar vermiş artık bende çok kızgınım ama bosanmak istemiyorm çok kötü bişey gibi düşünüyorm çok kötüyüm kafayı yicem ölmek istiyorum eşimi unutamam onu seviyorum ama dönüşü kalmadı bu işin ben ne yapcam kafasında bitirmiş bu kadar kolay mı ya inanamyrm
Bu adam daha ilk ayda bunlari yapiyorsa gelecekteki potansiyelini düşünemiyorum... Ben olsam yemin ederim 1 dk durmam.Cocugunuz yok,aileniz arkanizda olunca bosanma süreci kolay gecer.Inanin zamanla nasil kendinizi böyle üzdügunuze kizacaksiniz.. Şimdiki düşünceleriniz duygulariniz kalici degil .Asla adim atmayin o insana ..Bir omür bu adamla gecer mi sizce?Haklısın bide kızınız hasta diyor götür dmeden önce beni tahrik ediyor küfür hakaret bende sinirlenip bağırıp cagrirken videoya çekmiş beni bunu koz olarak kullanck makhemede benim deli olduğumu öne sürecek o sırada bunu düşünmüş ya kafaya bak nelere çalışıyor ben düşman gibi açık aryr video çekmek ne dmk tartışırken sil ddm elinden almaya çalıştım evden kaçtı kızın hasta götür dedi babama insan bu kadar kalpsiz nasıl olur benim aklım başımda kendini aklamak için iftira atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?