Yeni evlendim boşanıyoruz çok kötüyüm 😔

Evet geçmez biliyorum bana daha neler yaptıkları anlatsam buraya sığmaz herseyin farkındayım ama kabullenemiyorum bu günler nasıl geçecek ben bu hastalık bulmadan atlatrmym acaba ölmek istyrm şuan hayatım mahvoldu

Aslında görünür de bı sorun yok ama anlasamyrz karşıdaki sorunlu galiba benmde hatalarım olblr snirle söylediğim sözler olablr ama o da bana hakaret küfür etti ailesine bağlı olmaktan çok sorun çıkıyor ve üniversite mezunuyum o okumamış ben tanistgmzda dedim işe girerim çalışırım köy işlerini yapamam diye kesinlikle tamam demişti bunun ailesi köyde seralri fln var bana diyor gidecez yardım edicez bende sevmiyorum sen git istediğin kadar et ben yapamicam ddm diye kavga çıkaryr ailesinin işi görülsün derdi bu sdce sizce ben hakszmiyim başta yapmam demişim kabul etmişler hem ben bunun için okumadm o kadar yıl

Siz mahfolan hayat görmemişsiniz Allah korusun Size bi sey söyleyim mi? Bi kac yakin arkadasim boşandi ve yanlarinda destek olurken onlara şunu ögrendim ki; bosanmalarda ilk olarak en cok tepkiyi veren ,üzülen kadinlar oluyor ,agir atlatiliyor vs erkek ise daha rahat istekli görunuyor ama isin sonunda en cok yarayi erkek aliyor.Pismanliklari oluyor,geri dönüyor vs ama biz ,yani kadinlar bitirmeye görsün ,bir daha geri dönüp bakmiyoruz.Bunlari hep aklinizda tutun nolur.Biz cok güçlüyuz yaradılışımız gereği.Gerekirse terapi alin.Hakkinizda hayırlisi olsun Biz bilemeyiz Allah bilir.Belki böylesi hayirli sizin icin.o yüzden illa demeyin,ısrar etmeyin,vazgecmesini bilin yeri gen her seyden.

Haklisiniz tabi ki.Önce verdigi sozü tutmamis .Güven olmazsa olmaz.

Tartışmaların sebebi neydi ki boşanmaya yol açacak denli olsun ?

Vazgeçtim diyor bı yanım vazgeçemiyor ama ikisi de acı veriyor ya sanırım terapi almam gerekiyor yemeden içmeden kesildm çünkü çok takiyorum dün akşam düğünde dans Edip oynamistk şimdi nasıl böyle olur hiç hazir dgldm böyle birşeye o anlar aklımdan çıkmıyor hep mutlu oldugumz anlar aklıma geliyor nasıl böyle vazgecebilir

Teşekkür ederim bu çok doğru önemli olan bu günleri atlatabilmek en zoru unutmak

Evet bunun farkındayım Ben adım atmayı düşünmüyorum ne kadar üzülsemde kendin geldin dyeck artık hiç değerim kalmayacak

Tartışma bir tane degilki sürekli oluyordu sebep küçük şeyler oluyor büyüyor aslında bahane gibi sanki tartışmak için

O zaman daha da üzücü. Nişanlıykende böyleymiş aslında nişanlılık Arefe’sinde başlayan tartışmalar yazmışsınız. Belki o an düzelir dediniz ama huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazık ki. Hayırlısı ne ise o olsun. Üzülmekte haklısın ama şunu unutma su akar yolunu bulur. Kaderinde varsa barışmak zaten barışırsınız. Ama bunun için sen bir adım atma ( anlattıklarına istinaden diyorum bunu) Hiç bir şey yokken terkedip üstüne üstlük heryerden engellemek ne kadar basitçe. Bu kadar ufak şeyleri bahane edip boşanmak isteyen biri ile devam etmek seni yormayacak mı? Şems’i tebrizinin bilinen bir sözü var onu hatırla
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını ?

Eşim kaba bı insan merhametsiz duygusuz nişanlıyken tam tersi tanitmisti bana kendini şuan da böyle olduğunu bende yeni öğreniyorum şok oldum bu hallerine ya bu kdrms nasıl değişebilir insan

Ee boşanmasanız böyle biri ile ömür geçer mi
Sendeki daha çok elalem ne der düşüncesi sanırım. .
Dik dur 1 ayda ne m*k olduğunu gördüm onunla hayatımı curutemem dersin sorana..
Hem ne demek bunu atlatamam..
İnsanlar çocuklarını kaybediyor sen bi ruh hastasından kurtuluyorsun..
Allahın sevgili kuluyum diyeceğine..

Bu nedir ya, vallahi nedir bu boşanma böyle her kavgada bu kocaların ağzında. Evlenene kadar evlenmem diye tuttururlar, evlenince boşanıcam diye kudururlar. Koca değil kreş çocuğu mübarek çoğunluğu. Ayıptır ya 1 aylık evlilikte vallahi ayıptır, günahtır, yazıktır ya. Allah aşkına sakın ağlama, dik dur ya dik dur. Canı cehenneme Burak boşansın k.na kına yaksın. Görürüm ben onu sefil olunca. Ay nolur kusura bakmayın çok kızdım bebek GB olmuş çoğu koca Bi ağızlarında emzik yok. Töbe yarabbi ya

He birde bu da yeni moda karısını evden kovmak, bende yaşadım biliyorum. Erkek adam zaten kendisi gider hani erkektir ya ondan. Kız ailelerinin de vay haline günümüz evliliklerin ya. Yazık

Yuh
He birde bu da yeni moda karısını evden kovmak, bende yaşadım biliyorum. Erkek adam zaten kendisi gider hani erkektir ya ondan. Kız ailelerinin de vay haline günümüz evliliklerin ya. Yazık
Düğünden birkaç hafta önce degsmye başladı ama düğün stresi fln dedim çünkü inanamadm böyle degscgne evet evlenene kadar evlenelim diye yalvariyordu şimdi sürekli ağzında boşanmak kelimesi hiç mücadele yok evlilik bu kadar kolay bişey mi asıl bıkmış olan bendm ama boşanmayı aklmdn gecirmedm en azından bı süre deneyelim bakalım dedim nerde sevgi mücadele güya aşıktı kızların hayatını mahvediyrlar böyle

Gerçekten elalem ne der düşüncesi değil yeniden o eve gitmek eşyaları toplamak kabus gibi bişey sonuçta bir aydır alıştim şimdi yine bu değişiklik bı insanı bı hayatımdn çıkarmak kolay değil bnm için en çok canımı yakan onun için bu kadar kolay olmasi

Çok güzel bir söz ama ben çok duygusal bı insanım güçlü değilim birini unutmak benim için sevgilim bile olsa çok zor bide bu evlilik

Ben evliliği gözümde çok büyüttüm asla boşancgmi düşünmedim çok kutsal biseydi benim için o yüzden buna alşmam çok zor olacak

Beni koyuyor işte karakter yokki evde bir tane eşyası yok ev kira bütün odaların esyalarini da biz aldık beş tane odanın eşyasını onlar nokta kadar bişey almadı burda gitmesi gereken kim sizce biraz utanma olsa bunu düşünür kendi gider ha kendisi yine gitmiştir ailesinin yanına ama amacı benim gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…