Yeni evlendim boşanıyoruz çok kötüyüm 😔

Sebep ne? Seven adam bu kadar kolay bırakmaz. Evlenmek kadar boşanmak da normal bir durum. Ben olsam soğurdum böyle birinden

sorun ne

Boşanmak isteyen biriyle zorla evli kalamazsınız ya. Hem sizi evden atan biriylede evli kalmak istemememeniz lazım. Adam sizi evden atıp ailenize rezil etmiş koca olmaz artık bu adamdan. Ayrıca tartışmanın düğün arifesinde başladığını yazmışsınız, ona rağmen neden evlendiniz.

ablacım cuma günü lokma döktür hayrına bu adamdan kurtulduğun için , ruh hastası sana zarar vermeden ayrılmanız daha iyi olmuş. hakkında hayırlısı olsun , sana yaşattıklarının acısı da çıksın birer birer kendilerinden

Naptı acaba konu sahibi boşandı mı

Şükret canım benim ne üzülmesi, git çalış didin ailene kendine bi faydan olsun, bu saatten snr ayağına kapansa tekmeyi vur gitsin

Sana birsey diyim canimmm ben senin gördügün seyleri yillardir görüyorum yani iyiki oadam seni bosamiş yoksa sen boşanmiycak cekicektin onun kahrini, daha nelerini görecektin tam bosanayim diyecekken birbakmissin cocuk olacakti ,büyüsün bosanirim diyip bekliycektin,yutacaktin sonra birbakmissin yolu yarilamissin ,sonra cocuklar büyüyo onlaricin sus ,yut diosunnn ve dankkk ediyo keskeeee enbasindannnnn yapsaymisim diosunnn .Herseyde vardir bir hayirrr belki karsına daha iyibir kisi cikacak ve mutluolucaksin belki busenin icin acilan birkapi herseyin birsebebi vardirmutluolman dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…