Yeni evlendim boşanıyoruz çok kötüyüm 😔

Sebep ne? Seven adam bu kadar kolay bırakmaz. Evlenmek kadar boşanmak da normal bir durum. Ben olsam soğurdum böyle birinden

sorun ne

Bir aylık evliyiz düğün arifesinde başlayan tartışmalar günden güne artarak devam ediyordu bir gün iyi bir gün kötü oluyoruz sürekli tartışıyoruz en son eşim boşanmak istiyorum dedi beni evden kovdu babamı aradı kızını götür diye evden gitti gel sönmez konuşalım dedm ama beni görmek istemediğini herşeyin bittiğini söyledi babam geldi eve döndük ama ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşanmak asla aklımdan geçmezdi hep mutlu bı evliliğin hayalini kurmuştm arkamdan msj atmış senden boşanıyorum diye bütün sosyal hesaplardan beni silmiş bütün fotolarmzi anında kaldırmış kesin karar vermiş artık bende çok kızgınım ama bosanmak istemiyorm çok kötü bişey gibi düşünüyorm çok kötüyüm kafayı yicem ölmek istiyorum eşimi unutamam onu seviyorum ama dönüşü kalmadı bu işin ben ne yapcam kafasında bitirmiş bu kadar kolay mı ya inanamyrm

Bir aylık evliyiz düğün arifesinde başlayan tartışmalar günden güne artarak devam ediyordu bir gün iyi bir gün kötü oluyoruz sürekli tartışıyoruz en son eşim boşanmak istiyorum dedi beni evden kovdu babamı aradı kızını götür diye evden gitti gel sönmez konuşalım dedm ama beni görmek istemediğini herşeyin bittiğini söyledi babam geldi eve döndük ama ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşanmak asla aklımdan geçmezdi hep mutlu bı evliliğin hayalini kurmuştm arkamdan msj atmış senden boşanıyorum diye bütün sosyal hesaplardan beni silmiş bütün fotolarmzi anında kaldırmış kesin karar vermiş artık bende çok kızgınım ama bosanmak istemiyorm çok kötü bişey gibi düşünüyorm çok kötüyüm kafayı yicem ölmek istiyorum eşimi unutamam onu seviyorum ama dönüşü kalmadı bu işin ben ne yapcam kafasında bitirmiş bu kadar kolay mı ya inanamyrm
Boşanmak isteyen biriyle zorla evli kalamazsınız ya. Hem sizi evden atan biriylede evli kalmak istemememeniz lazım. Adam sizi evden atıp ailenize rezil etmiş koca olmaz artık bu adamdan. Ayrıca tartışmanın düğün arifesinde başladığını yazmışsınız, ona rağmen neden evlendiniz.

ablacım cuma günü lokma döktür hayrına bu adamdan kurtulduğun için , ruh hastası sana zarar vermeden ayrılmanız daha iyi olmuş. hakkında hayırlısı olsun , sana yaşattıklarının acısı da çıksın birer birer kendilerinden

Ailesine çok düşkün onlara çok iyi davranıyor benim de bu zoruma gdyr bana neden kötü davranyrsn dyrm bazen çok iyi oluyor ama fazla sürmüyor küçük bişey de yine sinirleniyor haklısınız en küçük şeyde boşanmayı öne sürdü sevse mücadele ederdi hemen foto silmek ne demek çok zoruma gitti ya ayrildgmza üzülüyorm ama bu yaptnga daha çok üzüldüm hayatımda en son başıma gelecek olan şey boşanmak derdim hiç yasayacgmi düşünmemistm inanamyrm hala rüya olduğunu düşünüyorum buna inanmak istyrm bunu atlatck gücüm yok
Şükret canım benim ne üzülmesi, git çalış didin ailene kendine bi faydan olsun, bu saatten snr ayağına kapansa tekmeyi vur gitsin

Sana birsey diyim canimmm ben senin gördügün seyleri yillardir görüyorum yani iyiki oadam seni bosamiş yoksa sen boşanmiycak cekicektin onun kahrini, daha nelerini görecektin tam bosanayim diyecekken birbakmissin cocuk olacakti ,büyüsün bosanirim diyip bekliycektin,yutacaktin sonra birbakmissin yolu yarilamissin ,sonra cocuklar büyüyo onlaricin sus ,yut diosunnn ve dankkk ediyo keskeeee enbasindannnnn yapsaymisim diosunnn .Herseyde vardir bir hayirrr belki karsına daha iyibir kisi cikacak ve mutluolucaksin belki busenin icin acilan birkapi herseyin birsebebi vardir🌸👍mutluolman dilegiyle 🥳

Back
X