bende ist ye gelin geldım bundan beş yıl önce hiç kımsem yoktu ailem ankarada bütün cevrem ankaradaydı.burda kayınvalıdem oturuyodu onla aramızda baya vardı.sık sık gidip gelemıyoduk halıyle.evlendıkten 3 ay sonra kursa yazıldım kurs bana iyi gelmışti arkadaş ortamı felan yaptım ama kurs bitince koptuk çok zorluklar çektım anlatamam eşimle hep kavga ediyoduk bu yanlızlık yüzünden onunda yapacak bişeyi yoktu tabi.sonra bi kaç daireden komşuluklar kurdum ama kafama görede yoktu yaşları büyüktü.öyle böyle dedim en iyisi çocuk yapım sıkıntım hafifler dedim oyalar benı diye düşündüm hamıle kaldım hamıleliğimde panık atak geçirdim ailemı kardeşlerimi çok özlüyodum çok zor gerçekten yaşayan bilir.samımı bi arkadaşım yoktu iki çıft laf edelim bunalıma girdim resmen.çalışamıyorumda . bebeğim doğdu zamanımı tamamını onunla geçiyodu iyikide yapmışım.sıkıntım biraz hafiflemıştı.yinede tam anlamıyla alıştım denemez sevemedım gitti yani bu şehri.
oy oy hemşerim keşke bende yalnız başına evimde otursam ayagımı uzatarak yalnız başına kimse gelip gitmese evimi hergün temizlesem silsem süpürsem mis ama yok ne gezer ne bayramın tadı var nede diğer günlerimin
yalnız yaşamak güzeldir canım keşke bende yalnız olsam keşkeeeeeeeeeeeeeeeee
evde birkaynana kanepe bana hiç düşmez sinir şey bide köy yeri gibi bir yer gezecek yer yok tozacak yer yok çocuk yok oyalanam desen dert çok
ekmek yap kova doldur kocan gelir ona ayrı bi yemek kaynanaya ayrı bi yemek
daha bide ölen görümcemin oğlu burda ona ayrı bi yemek gelde dellenme püffffffffffffff
bu aralar bunalımdayım hemşeri bunalımdayımmmmmmm
merhaba arkadaşlar 8 temmuzda evlendim konyalıyım.ankaraya gelin geldim.2 aydır evde oturuyorum.iş arıyorum daha bulamadık. canım accayip sıkılıyo ailemi özlüyorum bir gün konuşmasam yapamıyorum.gurbete alışmak çok zor.eşime yansıtıyorum ister istemez.yemek yapıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum ama hep içimde bi sıkıntı var.eşimide çok üzüyorum bu yüzden.artık senin ailen benim diyo haklı sonuna kadar.ama bende haklıyım benm burda kimsem yok onunda ailesi burda değil.burda yalnızız.arkadaşımda yok gidip gelsem.ne yapmalıyım arkadaşlar.geçermi b durum sanki burda yapamıycakmışım gibi. hep konyaya gitmek istiyorum.çalışmaya başlayınca geçermi acaba alışırmıyım bu şehre...eşimi çok seviyorum onu üzme istemiyorum.bu durumuma çok üzülüyo.hergün eve geliyo işten çıkar çıkmaz.hafta da iki gün dışarı çıkıyo bunaldığım için sağolsun.
benim gibi yeni evlenen arkadaşar fikirlerinize yaşadıklarınızı duymaya ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar 8 temmuzda evlendim konyalıyım.ankaraya gelin geldim.2 aydır evde oturuyorum.iş arıyorum daha bulamadık. canım accayip sıkılıyo ailemi özlüyorum bir gün konuşmasam yapamıyorum.gurbete alışmak çok zor.eşime yansıtıyorum ister istemez.yemek yapıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum ama hep içimde bi sıkıntı var.eşimide çok üzüyorum bu yüzden.artık senin ailen benim diyo haklı sonuna kadar.ama bende haklıyım benm burda kimsem yok onunda ailesi burda değil.burda yalnızız.arkadaşımda yok gidip gelsem.ne yapmalıyım arkadaşlar.geçermi b durum sanki burda yapamıycakmışım gibi. hep konyaya gitmek istiyorum.çalışmaya başlayınca geçermi acaba alışırmıyım bu şehre...eşimi çok seviyorum onu üzme istemiyorum.bu durumuma çok üzülüyo.hergün eve geliyo işten çıkar çıkmaz.hafta da iki gün dışarı çıkıyo bunaldığım için sağolsun.
benim gibi yeni evlenen arkadaşar fikirlerinize yaşadıklarınızı duymaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?