• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim fikirlere ihtiyacım var

Saymasına sayıyorum terbiyesizlik yapmak kayınvalidem kızına 1 sene sonra çık işten kendi çocuğuna kendin bak biraz dinleneyim kardeşinin çocuğu olunca nasıl bakıcam dediği için zoruna gitti
Bu zoruna gitmis hanimefendinin anlasilan oyuzden dislerini cikarmis saldiriya gecmis arkadaslarin dedigi gibi sen kotu olma sadece az bir mesafe ve esin halletcek hersey erkekte biter o ezdirmiycek seni

yeni gelinsin diye lafını esirgersen eğer bu böyle devam eder, başta nasılsa öyle devam ediyor kardeş, tavrını koy çocuk değilsin ki ezdiresin kendini, senin daha doğmamış çocuğuna karışma hakkı kimsede olamaz. ayhh bi sinirim geldi ki yanımda olsa elimin tersiyle ağzına yapıştırmak istedim :KK34:

yeni gelinsin diye lafını esirgersen eğer bu böyle devam eder, başta nasılsa öyle devam ediyor kardeş, tavrını koy çocuk değilsin ki ezdiresin kendini, senin daha doğmamış çocuğuna karışma hakkı kimsede olamaz. ayhh bi sinirim geldi ki yanımda olsa elimin tersiyle ağzına yapıştırmak istedim :KK34:
Ah ah ben böyle ıslak ıslak sövmek istiyorum

Her Zaman boz gitsin çok mu lazım sana gorumce. Şimdiden katlanirsan ilerde hiç konusturmaz seni..neye alistirirsan öyle gider bir dost tavsiyesi esinede çok çaktırmadan gerek şaka yolu ile gerekse ciddi boz surekli

Oglum 10 yasina kadar cocuk yapmayin dediginde aaaaa abla yoksa 2. cocuk olmuyor mu valla ben hic ara vermicem nasip olursa hemen 1. cok gecmeden de 2.dusunuyorum derdim.O dalga mi geciyor sizde gecin saka ile!Bunu nu aldin dediginde aaaa bu aralar cok trend nasil bilmessin sen almadin mi yoksa de. Eşinide durdurma birak versin agzinin payini.

Şunu asla ve katta unutma !
Elden adama kardes ana baba olmaz !
Hele o görümceden hiçç olmaz!
Nasıl başlarsa öyle devam eder, sen sesini çıkarmazsan daha çok tepene biner , esin değil sen ver ağzının payını görsün karsisindakinin ezik olmadığını! !!

Çünkü ben devamlı susuyorum . Eşim sana birşey söylediği zaman cevap ver altında kalma diyor bende bişey demiyorum . Yine ben kötü olurum diye :KK43:

Eşiniz ağzının payını versin, hala devam ederse konuşsun, eşimle bu tarz konuşamazsın diye. Siz de kötü olmazsınız. Böyle alttan alırsanız yıllarca ezilirsiniz ki annem de buna örnek şeyler yaşadı zamanında, şimdiyse kimseyle tek laf ettirmiyor, laf söyleseler ağızlarına tıkıyor ve bir süre sonra zaten laf etme cesaretini gösteremiyorlar.

Çünkü ben devamlı susuyorum . Eşim sana birşey söylediği zaman cevap ver altında kalma diyor bende bişey demiyorum . Yine ben kötü olurum diye :KK43:
Suyun ustunde bile yurusen yuzme bilmedigi icin yuruyor diyenler olacak o yuzden cevap versende vermesende farketmez aslinda :) hayati boyunca nasil bir eziklik cekmisse garibim simdi seni ezdikce mutlu oluyor yazik...onada acimak lazim ama bunu yapabilmen icin celik gibi sinirlerin olmasi lazim.her laf soktugunda kahkahayla gulersen istedigini alamaz derin nefes alip bunu basarman lazim.sen guldukce o kendi eksikligini farkedecek bana bunu yaptiklarinda ben ezilirdim o niye ezilmiyo diyip kendi eksikligini gorecek ama bu uzun bir yol kendini motive edip sinirlerini celik gibi yapman gerekiyor...ki dusunursen zaten komik :) yok sana anne manne otur oturdugun yerde super komik bir cumle:)sanki mudahale edebilecek kudreti varmis gibi :)

Sakın susma, çünkü sustuğun sürece de iyi olmayacaksın onların gözünde. Senin canını sıkanlara ağzının payını ver ki kendini böyle bir b..k sanmasınlar.

Görümceme kalsa o 26 ben 22 de evlendim diye ortaya hava atmak için çıkar , yaşı büyük diye akıl vermeye çalışır 2 sene çocuk yapmayın korunun diyor daha geç evlendiği için Bilge kişilik (!)
sana ne benim yatak odamdan diyemedin mi

Suyun ustunde bile yurusen yuzme bilmedigi icin yuruyor diyenler olacak o yuzden cevap versende vermesende farketmez aslinda :) hayati boyunca nasil bir eziklik cekmisse garibim simdi seni ezdikce mutlu oluyor yazik...onada acimak lazim ama bunu yapabilmen icin celik gibi sinirlerin olmasi lazim.her laf soktugunda kahkahayla gulersen istedigini alamaz derin nefes alip bunu basarman lazim.sen guldukce o kendi eksikligini farkedecek bana bunu yaptiklarinda ben ezilirdim o niye ezilmiyo diyip kendi eksikligini gorecek ama bu uzun bir yol kendini motive edip sinirlerini celik gibi yapman gerekiyor...ki dusunursen zaten komik :) yok sana anne manne otur oturdugun yerde super komik bir cumle:)sanki mudahale edebilecek kudreti varmis gibi :)
Elimden geldiği kadar kahkaha atmaya çalışıyorum ama sonra böyle dolmuş gibi hissediyorum şişiyorum böyle sinirimi eşimden çıkarmaya çalışıyorum :(

Back
X