Bütçen ne kadar ona göre fikir verelimarkadaşlar yılbaşında eşime sürpriz yapmak istiyorum güzel bir hediye almak istiyorum amma ne yapabilirm bana yardımcı olur musunuz?
Yemekliydi el elden yaptık150 tl ama ben daha çok maneviyatı yüksek olsun romantik bişey olsun istiyorum canım. Senin misafirin nasıl geçti bu arada neler yaptın
oh iyi atlatmışsın canım geçmiş olsun. ama erken başlamışsın sen misafir almaya daha çok yeni evlisin. neyse aradan çıkarmışsın kabul etmesen de güceniyorlar.Yemekliydi el elden yaptık
annem saolsun yüksük çorbası yolladı
bnde mercimekli köfte ve rus salata yaptım
kurtarıcımız olan dolaptaki pastalardan çıkardım atlattık yani
150tl ise cnm her erkek takım tutar tuttuğu takımın mağazalarından bişey alabilirsin
Yada kaban bot kışlık bişeyler
Yanınada güzel bir not birde sevdiği yemeklerden oluşan masa romantik bir ortam bitti gitti işte
Fikrim bu
oo iki paket kabaartma tozu. pufidik poaça olacak sanırım. teşekkür ler...şaşmaz bir poaca tarfi iki adet yumurta bir tanesinin sarısını ayırıyorsun ustune surmek icin. 1 bardak kova yogurdu.kase yogurt ne biliim suzme yogurt olmayan iste. bir bardak zeytin yagı.yaa sıvı yag. 2 paket kabartma tozu. bir tatli kasigi tuz ben extradan bir cimdik seker ve azcik sirke koyuyorum ceyrek fincan kadar.aldıgı kadar un kulak memesi olacak ama yagli oldugu icin unu yedirmeye bak. icinede tatli lor peyniri bol maydanozlu bir karisim ve tuzunu kontrol etmeyi unutma gerekirse ekle ve azicik tuzlu peynir karistir. ve poacalarini yap enfes oluyor. ustune u-yuumurta sarisini sur. ve susam serpistir.
çok zor bi durum4000 de bir görülen hastalardan biriyim arkadaşlar.
henüz 6 aylık evliyim ve yumurtalıklarımın olmadığını öğrendim. eşim bilmiyor. kendi kendime yetmeye, tek başıma başa çıkmaya çalışıyorum ama çok ağır geliyor. Rabbim ne derse o olur elbette. kesinlikle isyan etmiyorum ama eşime söyleyemedim. kadın doğum doktorum psikoloğa yönlendirmek istedi defalarca ama ben gitmemiştim kaldıramadım sonra ve gitmek zorunda kaldım çünkü eşimin gözlerinin içine hüzüünlü bakıyorum ve vicdanım sızlıyor. eşime söyleyemiyorum çünkü mutsuz olacak üzülecek. tepkisi ne olacak bilmiyorum ya sarılacak ya bıracak. sevgisinden şüphem yok fakat psikolok erkekler farklı düşünebiliyor dedi.bilmiyorum nasıl söyleyeceğim. kararı ne olursa olsun elbette saygı duyarım çünkü baba olma isteği bana olan sevgisinin üstünde olabilir. benim düşüncem üzüntüm yıkıldığım nokta onu hayal kırıklığına uğratacak olması bu konunun.bana ne önerirsiniz ....
zor bir sınav ama eminim bunda da bir hayr vardır. kul olanın başına herşey geliyor evet. ağır gelse de zor gelse de yapacak bişey yok. rabbim dayanma gücü versin sabr versin de imtihanı geçebilelim başarıyla.rahmetlik anneanaenimn bir lafı var kul olanın başına herşey gelir
yalan dünya sınav dünyası
senin de sınavın bu
sen eşine de yanında olur olmaz allah bilir
o da onun sınavı
sabırlı ol
inşallah cnm bnm inşallahzor bir sınav ama eminim bunda da bir hayr vardır. kul olanın başına herşey geliyor evet. ağır gelse de zor gelse de yapacak bişey yok. rabbim dayanma gücü versin sabr versin de imtihanı geçebilelim başarıyla.
ne yaptın cnm açıkladınmızor bir sınav ama eminim bunda da bir hayr vardır. kul olanın başına herşey geliyor evet. ağır gelse de zor gelse de yapacak bişey yok. rabbim dayanma gücü versin sabr versin de imtihanı geçebilelim başarıyla.
yok canım açıklamadım net olarak bu yıl bitince söyleyeceğim kapanışı kötü yapmamak adına. ama genel fikrini sanki söyledi gibi. eşim bana çocuk istediğini söyledi ben de ben de yum urta tembelliği olduğunu bildiğim için bunu söylemişt,im ve bundan dolayı çocuğumuz olmazsa diye korktuğumu söyledim. o da bana belki de asıl sorun bendedir dedi canını niye sıkıyorsun sen dedi. olmazsa olmaz sonunda ölüm yok dedi. ama bilmiyorum bakalım hayırlısı canım. çok teşekkür ederim sorduğun içinne yaptın cnm açıkladınmı
son durumun nedir
yok canım açıklamadım net olarak bu yıl bitince söyleyeceğim kapanışı kötü yapmamak adına. ama genel fikrini sanki söyledi gibi. eşim bana çocuk istediğini söyledi ben de ben de yum urta tembelliği olduğunu bildiğim için bunu söylemişt,im ve bundan dolayı çocuğumuz olmazsa diye korktuğumu söyledim. o da bana belki de asıl sorun bendedir dedi canını niye sıkıyorsun sen dedi. olmazsa olmaz sonunda ölüm yok dedi. ama bilmiyorum bakalım hayırlısı canım. çok teşekkür ederim sorduğun için
inş canım hayırlısı bakalım psikolojik olarak iyiyim çok şükür de ama hazır hissetmiyorum ben kendimi şuanda söylemeye. ocak ayında söyleyeceğim kendimi ona şartladım.belki düşündüğün gibi çıkmayacak bian önce de gitsin
inş canım hayırlısı bakalım psikolojik olarak iyiyim çok şükür de ama hazır hissetmiyorum ben kendimi şuanda söylemeye. ocak ayında söyleyeceğim kendimi ona şartladım.
İlaçla adet oluyorum sadece tedavisiz olamıyorum. her şerde bi hayr vardırr Allah ın izniyle teşekkür ederim yorum yaptığın için.anlayışına sığınarak birşey sormak istiyorum sana ama. adet oluyor musun? yumurtalıkların yoksa adet olamazsın sanırım,eğer oluyorsan başka bir doktora gitmelisin bence . her şerde bir hayr vardır. ALLAH dan ümidini kesme canım
inşallah öyledir canım gideceğim Allah ın izniyle bakalım ne diyecekler. çok teşekkür ederimbende tam bilmediğim için soruyorum ama yumurtalığı olmayan biri nasıl ilaçlada olsa adet olurki...ilaç yumurtanın olgunlaşıp çatlamasına neden olur...bir çok tanıdığım var ilaçla adet olan ama çocukları olan...başka bir doktora daha gitseniz...doktorlarda yanlış teşhis koayabiliyolar sonuçta...inşaallah herşey gönlünüze göre olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?