Yenı evlendm bın pışmanım yaa ben geldım natlus78

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
Selam arkadaşlar özledınızmı benı şaka bır yana ısden ayrıldım o yuzden gıremedım yogunum ıs görusmelerım var. bu arada konum bayağı ragbet görmüş ılgı cekmıs sagolsunlar kapatmıslar :) ya sımdı ben derdımı anlatamadım galıba sanırım ben harıc burdakı tüm arkadaşlarım asılzade.kıbar.görgülü.br görgüsüz benım gıbı lanse edılmıs :) neyse gelelım saadete, bu yazdıklarımı merak etmesın herkes esımede söyluyorum senın kardesın boyle cocuklar boyle ne yazdımsa hepsını esımede soyledım, kımse sevınmesın ne dayak yedım, ne laf ısıttım, nede baska bırsey. cunku esımde demekkı bılıyor bu dedıkerımın dogrulugunukı sesını cıkarmadı. evet askım kardesım bıraz kıskanc :) bırazmıs hehehe :) ıdare et sen onu. ablalık yap ona dıyor 30 yasındakı kadına :) kızlar gorsenız benı bılem dover bana cadı kotu gelın dıyonuz :) cocukları sızde gorsenız sızde bogasınız gelır ıddıa edıyorum hala arkasındayım soyledıklerımın :) acık sozlu dobra bırı oldugum ıcın elestırılerı tınlamıyorum, burda kıbarcıkları oynayamam başka arkadaşlar gıbı,

acaba kim takıyo seni onca yazdıklarına bakarak ibretlik bir kadınsın bunun farkındasındır inşallah

siz sözlerinizin arkasında olduğunuz gibi kkdaki herkeste sözlerinin arkasında...lütfen yine görmek istemiyoruz çirkin atışmaları..

her cocuk yaramazdır burda sorun onların yaramaz olması degıl sızın bunu hangı uslupla soyledıgınız kusura bakmayın ama konuşma biçiminiz çok itici

eee bacişkom,başka? sen anlat biz burdayız..kızlar ölü taklidi yapın :104:

bu konuyu tekrar açmanızın amacı ne
jübile mi yapmak istiyorsunuz

ne söylediğini bilmemek ne zaman dobra olmakla eşdeğer oldu yahu!!
sen sözleinin arkasındaysan budaki herkeste söylediklerinin arkasında
maksadın eğlenmekse başka kapıya cicim

kızlar konu özellikle açılmış,kötü içerik yapın :)

Burda insanlar sizi elestiriyor olabilir. Ama ben kimsenin sizin kocanizdan hakaret duymaniza veya siddet gormenize sevinecegini dusunmuyorum. Sevinmeyin derken ayip etmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…