eee bacişkom,başka? sen anlat biz burdayız..kızlar ölü taklidi yapın :104:
Selam arkadaşlar özledınızmı benı şaka bır yana ısden ayrıldım o yuzden gıremedım yogunum ıs görusmelerım var. bu arada konum bayağı ragbet görmüş ılgı cekmıs sagolsunlar kapatmıslar :) ya sımdı ben derdımı anlatamadım galıba sanırım ben harıc burdakı tüm arkadaşlarım asılzade.kıbar.görgülü.br görgüsüz benım gıbı lanse edılmıs :) neyse gelelım saadete, bu yazdıklarımı merak etmesın herkes esımede söyluyorum senın kardesın boyle cocuklar boyle ne yazdımsa hepsını esımede soyledım, kımse sevınmesın ne dayak yedım, ne laf ısıttım, nede baska bırsey. cunku esımde demekkı bılıyor bu dedıkerımın dogrulugunukı sesını cıkarmadı. evet askım kardesım bıraz kıskanc :) bırazmıs hehehe :) ıdare et sen onu. ablalık yap ona dıyor 30 yasındakı kadına :) kızlar gorsenız benı bılem dover bana cadı kotu gelın dıyonuz :) cocukları sızde gorsenız sızde bogasınız gelır ıddıa edıyorum hala arkasındayım soyledıklerımın :) acık sozlu dobra bırı oldugum ıcın elestırılerı tınlamıyorum, burda kıbarcıkları oynayamam başka arkadaşlar gıbı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?