Yeni Evlenen Arkadasiniza Söylediginiz yada Sordugunuz iLK Sey Nedir ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk gece nasılsı hemen anlat çatlıcam yoksa demiştim =)
snrada nasıl yemek yapabiliyormusun
eşin değiştimi ewlenince diye sordum =)

ne kadar yakın arkadaşım olursa olsun ben ilk gece nasıldı,acıdı mı falan diye soramam herhalde yaaa...
evlilik nasıl gidiyo,alışabildin mi...zor yanları neler falan gibi şeyler sorarım herhalde..

evet bende cok yakın arkdasım evlendıginde aynı soruyu sormuştum :roflol: yaa demekki biz turk kadınları cok merkalı oluyoruz ya böle seylerı soruyoruz yada bızzat anlatıyoruz-tatlicadiarzu- tabı yakınlıktan gelen bısey bu sanırm ama dogrusu bu encok sorulan soru bu:roflol::roflol: ve daha sonrasında evlılk hakkında tecrube ve bazı püf noktalarını arkdaşlarımızla paylaşıyoruz ama bunlar hoş sohbtler bnce yakın arkdaşlarnızla konuşmak guzel ve eglencelı bnce tum yenı evlılere allah kolaylık versın:teytey: sevgıler

samımıyete gore degısır....ama herkesınde bılecegı gıbı yada tahmın edecegı gıbı ...
gecen nasıldı sorusu sorulurdu....
genelde anlatmak ıstemezle ama...
agzından laf alana kadarda ugraşırız ...bız kızlar...:::))))))))))))

ılk hetapta dırek soramam ama ılk gece muhakkak soruluyo
bız arkadaslaral ılk evlenen anlatcak nasıl oldugunu demıstık
ama ılk evlenen pek anlatmadı ustten gecmıstı
evlılık nasıl alıstınmı dıye ılk bunları sorarım sonra samımıyete ve ortama gore sorularıma devam ederım:)

benim çoğu arkadaşım evlendi..ama hiç sormadım..onların özelidir sonuçta anlatmak isteyen buyurur ve anlatır ki öylede oldu zaten...ben değil onlar dayanamadılar..:roflol:
ben anlatır mıyım... hayır..:1no2:

Ben yıllar önce de şimdi de hep aynı şeyleri söylemişimdir ilk söz olarak "dilerim bir ömür boyu mutlu ve birlikte yaşarsınız!........."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…