Valla canım ne alırsan al mutlaka bence altı sandıklı baza al...
Biz etrafı kalın mobilyalı bir yatak odası seçtik.Kullanışsız çok...çarpıp duruyosun...
Ayrıca yatak örtüsü çok iyi durmuyor......Daha sonra istikbalden baza yatak başı aldık...
Takıma dahil ettik...
ben istikbalden aldım plaza bazası içinde 3.600 e bende çok düşündüm ve araştırdım bazamı yoksa yatakmı diye bazaya sonra karar verdim çok memnunum....
benmkı ımalat yerınden alındı bu takımın hepsını aldık bunun dısında yatagını ve bazasını aldık 3000 tl tuttu hangı renklerle kombıne edıcem bılemıyorum yatak örtum krem rengı nevresımlerım mavı yesıl pembe tonlarında duvar halı ve perdelerım ne renk olmalı yaaa:))
canım güle güle kullanırsın inşallah.Hayırlı olsun.
Bu arada karyolayıda aldığını belirtmişsin. Ama baza da aldım diyorsun. Karyolayı kaldırdın mı?
ben de çok kararsızım arkadaşlar o japon model karyolaları beğeniodum ama sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçmiş gibiyim ben istikbal ve bellonanın takımları çok pahalı diye biliorum tamamı ne kadar mal olur hani konsol gardrop falan bilen var mı ya da alan
canım uygun bi fiyata almışsın. baza içinde diyorsun. yatağı yok sadece. Doğtaşın hangi modeli bu. genelde doğtaş pahalı çünkü.
bu arada hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5
Evet canım bende kararsızdım. Ama düşününce baza almazsam, o yorganları nevresimleri falan nereye koyucam. Yani kendi alanımı sıkıştırıcam. Koltuk altlarında, dolaplarda sevmiyorum öle tıkış tıkış.
Yatak odaları evet söledigin markalarda pahalı gibi. Yataşın, doğtaşın özellikle. Ben şöle 2 civarında arıyorum. İşte sürgülü dolabı, komodinleri, şifonyerini, begenirsem yatak başını, alıp ayrıca birde baza alayım diyorum. tam ne kadara mal olur bilemiyorum.
Yatak odasını alan arkadaşlar, yardımcı olabilirlerse ben çok sevinicem. bir fikir olucak..bilmiyorumkismile
benmkı ımalat yerınden alındı bu takımın hepsını aldık bunun dısında yatagını ve bazasını aldık 3000 tl tuttu hangı renklerle kombıne edıcem bılemıyorum yatak örtum krem rengı nevresımlerım mavı yesıl pembe tonlarında duvar halı ve perdelerım ne renk olmalı yaaa:))
canım güle güle kullanırsın inşallah.Hayırlı olsun.
Bu arada karyolayıda aldığını belirtmişsin. Ama baza da aldım diyorsun. Karyolayı kaldırdın mı?
valla ben hepsını aldım:)baza olunca karyola kullanılamazmı bılmıodumkı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?