yeni evlenen arkadaşlar yatak odalarınızı ne kadara ve hangi marka aldınız aldınız

biz imalatçıdan aldık, tanıdıktı sağolsun çok kolaylık yaptı;
yatağı da dahil, sürgülü dolaplı; bazalı yatak odası takımına 1800 TL verdik peşin gayet de memnunum.a.s

Tepe Mobilya - Baza,sürgülü dolap 2000
Yatağı yataş'tan alacağım bu hafta içi o da istediğim özellikleri olan 600tl'ye geliyor.. (160-200cm)
2600'e gelecek yatak odası..

bellonadan ne kadara aldınız yatak odanızı

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepe Mobilya - Baza,sürgülü dolap 2000
Yatağı yataş'tan alacağım bu hafta içi o da istediğim özellikleri olan 600tl'ye geliyor.. (160-200cm)
2600'e gelecek yatak odası..

komidin , şifonyer almadınmı canım. hepsi dahil mi 2600 e

biz imalatçıdan aldık, tanıdıktı sağolsun çok kolaylık yaptı;
yatağı da dahil, sürgülü dolaplı; bazalı yatak odası takımına 1800 TL verdik peşin gayet de memnunum.a.s

hayırlı olsun canım güle güle kullan. İstanbul'da modoko da imalatçılar var diye duydum. sanırım bende oraya bakmalıyım o zamanlar yaklaştıkça. belki istedigim model bulabilirim 2 bine.

arkadaşlar ben yatak ve baza istiyorum sadece.
dolapları marangoz yapacak.
yatsan dan baktım yatak ve baza+ bide yatak başı 2500 nası sizde pahalımı???

3.750 tuttu benimde ankara sitelerden aldık..japon tipi içinde bazasıyla..yatak kenarlarını deri kaplattık carpma falan yasadıgımızda ayagımızı kırmayalım diye sositososito yatagını istikbalden double form aldık tanıtım fiyatındayken aldık yarı yarıya kazanclı cıktık o konuda..
bakalım daha esyalar eve konmadı kondugu zaman nasıl olucak bilmiyorum..ama en cok hosuma giden gardrobun yandan acılan gizli aynası hihoyyyt

ben istikbalde senkron ve estetica modellerini beğendim.
Ama estetica üretimden kalkmış.
senkronun da krem rengini beğendim o da mobilyalarla uyumlu olacak mı bilmiyorum.
ondan kararsızım

yatak örtün kremse canım perde fon rengini bej, krem, tülünde ise pembe tonlarını kullanabilirsin. halında da pembe, yeşil, mavi tonları olabilir nevresimlerinle uyumlu olması için.halıyla uyumlu olması içinde yatağının üstünde kullanabileceğin yastıklar yaptırabilirsin benzer renklerde..opuyorumnanaktan

bence baza daha mantıklı altına bi sürü şey koyarsın dağınıklığını kaldırır ortadan

Merhaba Arkadaşlar,

Bizde 2 hafta önce aldık mobilyalarımızı.Ev kendimize ait olduğu için yatak odasını istediğimiz boyutlarda yaptırıyoruz, şu an imalata başlandı. Hatta modelini de KK'da bir sayfadan beğendim, sizinle paylaşayım fikir olsun. Dolabı 3,5 metre yaptırdık..Beyaz Lake malzemeside..Bu resimde şifonyer yok ama biz onu da eklettik.Şifonyere monteli bir ayna var, yana doğru çekince boy aynası oluyor. Ayrıca bazalı yaptırdık, yatak fazla yüksek olmasın diye bazanın ayaklarını çıkarttık.Dolap büyük olduğu için baza dahil fiyat 5000 oldu..Herşey çok içime sindi, biran önce evlenip mobilyalarımı kullanmak istiyorum :) Darısı olmayanların başına, daha güzelleri tabi..

Arkadaşlar biz çok dolaştık, mobilyacılar japon tipi yatağı hiç tavsiye etmiyorlar..ımalatçılar çok şikayet aldıklarını söylediler. Kazara bacağınızı çarptığınızda feci acıtıyormuş.Bilginize..

annemin uyarılarına rağmen dinlemedim japon tarzı aldım.görünüş olarak çok güzel çok şık ama çarpıyorum bende.dolapların yetersiz gelecekse bazalı alman daha uygun olur.

bellonanın fiyatları okadar fazla değil
sitesinde modeller ve fiyatlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…