yeni evlenen arkadaşlar yatak odalarınızı ne kadara ve hangi marka aldınız aldınız

Arkadaşlar, doğtaş istikbal... marka diyoruz ama çoğu zaten fason üretim. valla ben kilim, istikbal ve ladin modellerini çok sevdim ama 3000 dediler çok geldi. direkt gidip mağazadan almadım. bazası ahşap başlığı pufu da dahil 1,750 ye maal oldu. sıkı da bir pazarlık yaptık tabi.

Son düzenleme:
bellonanın bazaları gerçekten kaliteli oluyor. fason üretim için anlaşıılan yerlerde standartlara uyarak üretiyor ama marka firmalar üzerine kat kat ekleyip satıyolar neyse. baza aldığınızda içerisini çok fazla tıka basa doldurmayın çabuk hasar görür. 4 yorgan yeter :)

Canım mağazadan almadım demişsin,nereden aldın,yaptırdın mı.Sağlam mı peki? Çok iyi fiyatı, resmini koyabilir misin. ya da nerden hangi markadan falan adlığını söyleyebilir misin.
bir de hayırlı olsun

ben maskoda bir mağazadan aldım yatak odamı.4700 den 4000 e düşürdüler.baza ve yatakda içinde

Canım yatak oda takımım yatak hariç 5300 tl idi,ancak biz tüm evi Kelebek Mobilya dan peşin aldığımız için ortlama 4500 e falan geldi zannediyorum.Yatağım japon yatak tarzında çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım.Yalnız yatak örtülerinin ebatları bu tarz yatağa uymuyor bilgilerine.
Bu nedenle yatak odası perdelerinin fon kumaşından yatak örtüsü yaptırdım.

Resim ekliyorum fikir edinmen açısından cnm.

[/URL][/IMG][/IMG]

ben yatak odamı izmirde karabaglarda bir mağazadan aldım.yatak ve baza dahil 3200 tl idi nakit ödeyince 2900 e düştüler.

valla ben ankara mobilya aldım biraz pahalı oldu ama çok harika oldu odam çok büyüktü malum en büyük gardolabını seçtim taşlı kendinden ışıklı artık abajur kalktı diye 6 parça sandıklı baza ve yatak dahilinde 4.500 tlye aldım 1 yıl oluyo ayrıca her tarafıda taş taşı çok sevdiğim için azıcık kokoşluk yaptımama değidi resimlerini paylaşırım inş.

arkadaşlar o kadar çok gezdik ki doğtaş kelebek vs. bu mağzaların hepsini gezdik hepsinde yatak odası fiyatları 3000lerden başlıyo 5000lere çıkıyo.. bizde inegöle gitmeye karar verdik.. oralarda gördüğümüz modellerin benzerleri hatta bazıları orda gördüklerimizden çok çok daha güzelleri 2000 lira civarında hatta pazarlık yaparsanız daha da aşağılara çekersiniz. biz 2000 liraya aldık. sürgülü dolabı kapanırken durdurma sistemi var. 2 komodin 1 boy aynası 1 tuvalet masası, kendinden bazalı yatağı, yatak başlığı içinde. dolabın içinde iki tane çekmeceli dolabı pantalon askılığı da var başka değişiklik isterseniz yaptırırız dediler. umarım bir fikir olur imkanı olan inegöle gitsin derim ben

piyasada ki yatak odası fiyatları 2000 civarının altına düşmüyor.. en iyileri 2000den yukarı ama lüxe kacıyor..
bazalı ve cok buyuk yataklı almamak lazım fikrimce..
baza ,cok kullanıslı olacaktır.. yorgan ,nevresim vs. koymak icin kurtarıcı niteliginde olacaktır..
yatagın kucuk olması da eşimizle kaynasmakta iyi olacaktır.. yayla gibi bir yatak herkes yatagın bir ucuna cekilse nerde kaldı sıcaklık,aşk,sevgi.. :)
bunları düşünmek lazım bence.

ben 6000 tl ye aldım mağazada duruyor henüz inşallah haziranda yerleştiricem evimi armoniden aldım ama en çok içime o sindi onu görmesem halim ne olurdu acabaa

yataş..
elissa modelini aldım...sadece dolap ve şifonyer olarak..
deep model başlık ve artemissa model bazalı yatak aldım...
içine de blue star yatak aldım...
nakit ödedim...
3300e...
şifonyerimin üst duvarını aynalarla süsleyeceğim...al sana tualet masası..hem yer işgaliyeti yok türkan şoraymıyım canım geceliğimi giyip saç tarayım gece vakti oradaohaoldumsmile ..
yatağımın sağına ve soluna da çeşitli ebatlarda 2-3 raf atacağım dekoratif..al sana komidinin yeri doldu daha bile güzel oldu......
bitti gittiiiii....

Mrb Pinky kolay gelsin sana cnm:)Ben Rapsodi'nin Prestige modelini aldım 3500TLye nakit.Vadelilerde fazla alıyorlar her yerde.Maddi imkanlarını bilmiyorum ama ne alırsanız nakit almaya çalışın daha uygun oluyor.Benim takımımda karyola,yatak,şifonyer,komdler,sürügülü gardrp ve ayak ucu pufu var.Şık ve modern bi takım tavsiye ederim altıda komple açık temizlikte daha iyi oluyor.Sitesinden bak istersen belki fiyatıda düşmüştür bilmiyorum ben alalı 2sene oluyor.

Canım ben maskodan aldım.Fiyatı 5.700 TL..Peşin para zar zor 4.500 ' e aldım..Biliyorum 2 yatak odası takımı alınır o fiyata ama çok kaliteli ve çok güzel..Yatak dahil değil onu ayrıca alıcam iyice şişicek fiyat ama dediğim gibi çok içime sindi.Ayrıca baza kesinlikle istemiyorum.Görüntüyü tamamen bozuyor divan gibi yüksek tutuyor.Bekar evimde yıllardır kullanıyorum bellonanın kini.Almak isteyenlere tabiki tavsiye ederim.Ama evi geniş olanlar için bence çok gereksiz ve hiç estetil değil.

ALFEMO'nun sitesini ziyaret edip, indirimli modelleri tercih edebilirsin uygun fiyatlı bi takım arıyorsan..
biz kiralık evde oturacağız bir iki sene, kendi evimize geçerken değiştireceğiz mobilyaları diye çok paraya kıyamadık; onlardan aldık.. 2 milyar bile etmedi yatak odası takımı..
cornella'ydı galiba modeln adı..
bak sen de istersen pinky'cim, sitesinde fiyatları da var her parçanın..

inegölden alınanları ben pek tavsiye etmem kullanmadım ama akrabamız bütün eşyalarını ordan almıştı ve 1 sene kullanabildi hepsini yenilemek zorunda kaldı tabi bu birazda şans işi bilindik markalardan şaşmayacaksın..

benimki yeni sayılmaz ekim-kasım ayında kdv indirimi zamanında rapsodiden aldık yatak dahil peşin 2500-2700 arasıydı akçaağaçtı. çok memnunum hiç toz göstermiyor tozla uğraşamayacak gelinlere akçaağaç tavsiyem olsun

Evet arkadaşa katılıyorum akça ağaç hem çok kullanışlı hemde tozu belli etmiyor.Senin aldığın takımın ismi ne acaba arkadaşım benimki prestige aynı yoksa takımlarımız merak ettim..

Bizde şu an düğün hazırlıkları içindeyiz, Temmuzda düğünüm var...Benim yatak odam bu, daha dün aldık...(ıstikbal- Plaza) ıçinde en iyisinden bazasıyla dört milyara aldık...

Eklentiler

• $Plaza_5_Kapili_Yatak_Odasi_Takimi_1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…