Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biz erkek tarafıydık kuzenimin evi derken teyzemin oğlunu kastettim buarada....ama gelinimizde çok şeker ben çok sevdim...amin diyorum dualarınıza...huzurla otursunlarda gerisi boş
resimler türk filminden firlamis gibi cikmis yani puslu gibi biraz rengi sephia tarzinda :)))
güle güle otursunlar canim. Allah bebek hasreti cektirmesin. Artik böyle dua ediyorum benim agzim yandi cünkü. Allah istedikleri zaman hayirli bir evlat versin hemen beklemtmesin:)
Allah mutlulukla huzurla bi ömür boyu güle güle oturmayı nasip etsin. yemek odası ve yatak odası çok hoşuma gitti ama bütün mobilyalar koyu renkli. toz almaktan hoşlanmıyosa vay haline :bbo: kendimden pay biçiyorum :roflol:
ne kadar güzel kokuyordur şimdi o ev kendi evimden biliyorum türüm türüm çeyiz kokusu yeni mobilya kokusu ayyy hiç geçmesin bu günler yeni gelin olmak her haliyle güzel mutlulukla huzurla otursun bir ömür bu evde kuzenine sevgiler opuyorumnanaktan