Yeni evlenenlere sesleniyorummm

Yorum yapacaktimda baktim cok mutlusun olur ya illaki kolaymi farkli iki insanin bi arada yasamasi zamanla otutur hersey

Öncelikle çoooooooooooooookkk tesekkür ederim vaktinizi ayırıp bana bu kadar çok sey yazdığınız için..siz baya mesafe katetmişsiniz bu yolda..tek kelimeyle BRAVO ... Ben eşimi pof poflamayı hiç beceremem iyi oldu bunları duyduklarım evde olsaydım anında denerdim ama ne yazıkki tatile gidiyorum yoldayım eşim sonra gelicek.. Neyse gelince yaparım artık

çok kinci olamama huyumu seviyorum bilmiyorum herevliliktede böylemi oluyor ama biz tartıstıktan sonra ilerleyen günlerde beni gercekten mutlu edicek birsey yaptığında o samimiyet ve güveni hissettiğim zaman yasadığım kötü olayları pek düşünmüyorum.aklıma gelmiyor yani. O an dünyanın en mutlu kadını ben oluyorum.. Buda evliliğin büyüsü olsa gerek...

ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık. yada parmaklarına aynen öyle oluyor. Öveceksin birazda pohpohlayacaksın. Kocan değil mi şımart bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…