Yeni evlenenlere sesleniyorummm

Kocam disiplinli ve titiz bi adam ben onun beklentilerni yerine getiremeynce en ufak bsydenolsa onu sorun yapıyor ben ona göre daha cool biriyim
Sizin konuyu okuyunca aklıma teyzem geldi oda sizin gibi eşi ile evliliğin ilk dönemlerinde bu sorunları yaşadı eşi işten gelir gelmez evin heryeri de ki toza bakıyordu vay ki kirli bir kıyafeti olsun hemen sinirleniyor teyzeme cool diyodu. Çünkü o evlenene kadar annesinden kardeşlerden öyle görmüş daha sonra bunu karşılıklı konuşarak anlayış göstererek atlattilar inşallah sizinde öyle olur . Temel sıkıntılarınız neler bunları bulun ve çözüm yolu arayın. Öyle hemen biktim usandim demek pes etmek olmaz .

Ayy yok canm titizlik derken ben ev temzlgini kasdetmedm o konuda ben eşimden dahada titizim eşimin lendine göre kuralları prensipleri var herseyime söz etmesi bni bunaltiyor bnde buna tepki vernce sorun çikiyor aslnda küçük konularn birikimi var bzde

Güzel dileklerin için tesekkür edrim canm

Enistem in titizliği ev konusuna bile taşmisti düşünün . Oda eşiniz gibi prenspli bir şekilde atlattilar sizde yapabilirsiniz sevgi cok önemli . İnşallah güzel günler yakındır sizin içinde .

hayır bzm meselemiz temzlik falan değil titizlik derken ğrensipleri ve kuralları olan biri olduğunu kasdettm bnm yabancı olduğum yaşam tarzı var

Simdi burada sana yak gemileri bosan diyen bayan cok olur

Bosanmak en son asamada yapilacak eylemdir

Simdi adam senin onu delirttigini dusunuyo,titiz, kuralli bir agabey:))

Himm yapman gereken bir tiktan baslayarak onun citasini yakalamaya calisman,tabiki onunda senin hassasiyetine dikkat etmesi lazim

Bunlari yapmak icin oturun konusun
bir kagit bir kalrm herkes istekleriji karsidan beklentilerini yassin

Altini imzalayin hata yapana bir ceza verin makul olsun:))

ben 10yili bitirdim sanmaki gulluk gulustanlik
ilk yillar kabustu ama oda bende torpiledik birbirimuzi ve simdi iki cocukla halada ozen gostererek evliligimixi devam ettirebiliyoruz

Inanki herkes bildigini okursa yuva yikilir.sana abla nasihatim burakip gitmek durumu olumlu yone cevirememek KAYIP etmek demektir ve ben evliligi BIR ZEKA OYUNU OLARAK GORUYORUM

DOGRU HAMLE DOGRU ZAMAN.

BRAVO size sözleriniz gayet mantıklı ama herkesin tahammül sınırı var eşimi çok seviyorum bazen de katlanamıyorum boşanmaya kadar geçiyor aklmdan bana bu ilişkinşn zarar verdiğini düşünüyorum acı çekince...ama inşallah bunlarnda üsyesinden geleceğiz sabır ve zamanla

Senden ziyede eşin bişeyler yapsın valla bunları yapan oysa. Zaten böyle bi adamla uzlaşmak sıkıntı olur. İki tarafında birbrine karşı biraz hassas olması lazım.
Tam tersi bence eşinin bişey yapmaması lazım her gördüğünü saçmaması öfke nöbeti geçirmemesi kırmızı görmüş boğa gibi saldırıya geçmemesi lazım yani öfke kontrolü şart

Bunu ona izah ettim ve oda bsyler birikince böyle olduğunu söyledi elimde değil diyor kontrol edemyorum o an da kendmi diye

Bunu ona izah ettim ve oda bsyler birikince böyle olduğunu söyledi elimde değil diyor kontrol edemyorum o an da kendmi diye
Bu bahane olamaz yarın bi gün ofkesi artınca şiddet devreye girerse Allah muhafaza savunması bunu olacak yani içim de birşeyler birikti pehh Allah aşkına 8ayda be birikmis

Bende öyle demek istedim zaten öfke kontrolunu sağlayamadığı sürece bunun katlanarak büyüceğini düşünüyorum ben.

Esim sinirliyken o yokmus gibi davraniyorum. Soru sorarsa cevap veriyorum, her zamankinden daha kibar ve sessiz kaliyorum sonra mi? Gelip guzelce konusuyor, cunku psikolojik baski uyguluyorum ona, "bak sen bagirip cagirdin ama ben kendimi bozmadim" hic bir zaman esinize bagirmayin, kadinin sayginligina zarar verir bu, susan kazanir. (Tabiki herseye evet deyip vur enseye al lokmasini degil)

ilk dönemlerr zor geçiyor dengeler oturana kadar biraz gayret sarfedeceksin canım. öncelikle ikiniz de burnunuzun dikine gidecektiniz neden evlendiniz??? evlilik nefsine hakim olmak aza kanaat etmek orta yolu bulmak amerikan filmlerindeki gibi olmuyor evlilikler... beklentilerini de düşür....

inan sanki beni anlatmışsın. bende 4 aylık evliyim aynı şeyleri yaşıyorum

Canım ben de 9 aylık evliyim. benim eşimde de öfke kontrolü yoktu. Biz nişanlılık döneminde çok kavga ettik. Sonra oturup konuştum. O da farkına vardı bazı şeylerin. Daha sonra psikiyatriye gitti bu problem için. Şimdi çok iyi. Tabi ben de dik kafalılık yapmayı bıraktım.

Senin adına sevndim canm bnm eşim asla kabul etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…