- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Sizin konuyu okuyunca aklıma teyzem geldi oda sizin gibi eşi ile evliliğin ilk dönemlerinde bu sorunları yaşadı eşi işten gelir gelmez evin heryeri de ki toza bakıyordu vay ki kirli bir kıyafeti olsun hemen sinirleniyor teyzeme cool diyodu. Çünkü o evlenene kadar annesinden kardeşlerden öyle görmüş daha sonra bunu karşılıklı konuşarak anlayış göstererek atlattilar inşallah sizinde öyle olur . Temel sıkıntılarınız neler bunları bulun ve çözüm yolu arayın. Öyle hemen biktim usandim demek pes etmek olmaz .Kocam disiplinli ve titiz bi adam ben onun beklentilerni yerine getiremeynce en ufak bsydenolsa onu sorun yapıyor ben ona göre daha cool biriyim
Ayy yok canm titizlik derken ben ev temzlgini kasdetmedm o konuda ben eşimden dahada titizim eşimin lendine göre kuralları prensipleri var herseyime söz etmesi bni bunaltiyor bnde buna tepki vernce sorun çikiyor aslnda küçük konularn birikimi var bzdeSizin konuyu okuyunca aklıma teyzem geldi oda sizin gibi eşi ile evliliğin ilk dönemlerinde bu sorunları yaşadı eşi işten gelir gelmez evin heryeri de ki toza bakıyordu vay ki kirli bir kıyafeti olsun hemen sinirleniyor teyzeme cool diyodu. Çünkü o evlenene kadar annesinden kardeşlerden öyle görmüş daha sonra bunu karşılıklı konuşarak anlayış göstererek atlattilar inşallah sizinde öyle olur . Temel sıkıntılarınız neler bunları bulun ve çözüm yolu arayın. Öyle hemen biktim usandim demek pes etmek olmaz .
Güzel dileklerin için tesekkür edrim canmSizin konuyu okuyunca aklıma teyzem geldi oda sizin gibi eşi ile evliliğin ilk dönemlerinde bu sorunları yaşadı eşi işten gelir gelmez evin heryeri de ki toza bakıyordu vay ki kirli bir kıyafeti olsun hemen sinirleniyor teyzeme cool diyodu. Çünkü o evlenene kadar annesinden kardeşlerden öyle görmüş daha sonra bunu karşılıklı konuşarak anlayış göstererek atlattilar inşallah sizinde öyle olur . Temel sıkıntılarınız neler bunları bulun ve çözüm yolu arayın. Öyle hemen biktim usandim demek pes etmek olmaz .
Enistem in titizliği ev konusuna bile taşmisti düşünün . Oda eşiniz gibi prenspli bir şekilde atlattilar sizde yapabilirsiniz sevgi cok önemli . İnşallah güzel günler yakındır sizin içinde .Ayy yok canm titizlik derken ben ev temzlgini kasdetmedm o konuda ben eşimden dahada titizim eşimin lendine göre kuralları prensipleri var herseyime söz etmesi bni bunaltiyor bnde buna tepki vernce sorun çikiyor aslnda küçük konularn birikimi var bzde
Kocam disiplinli ve titiz bi adam ben onun beklentilerni yerine getiremeynce en ufak bsydenolsa onu sorun yapıyor ben ona göre daha cool biriyim
Tam tersi bence eşinin bişey yapmaması lazım her gördüğünü saçmaması öfke nöbeti geçirmemesi kırmızı görmüş boğa gibi saldırıya geçmemesi lazım yani öfke kontrolü şartSenden ziyede eşin bişeyler yapsın valla bunları yapan oysa. Zaten böyle bi adamla uzlaşmak sıkıntı olur. İki tarafında birbrine karşı biraz hassas olması lazım.
Bunu ona izah ettim ve oda bsyler birikince böyle olduğunu söyledi elimde değil diyor kontrol edemyorum o an da kendmi diyeTam tersi bence eşinin bişey yapmaması lazım her gördüğünü saçmaması öfke nöbeti geçirmemesi kırmızı görmüş boğa gibi saldırıya geçmemesi lazım yani öfke kontrolü şart
Bu bahane olamaz yarın bi gün ofkesi artınca şiddet devreye girerse Allah muhafaza savunması bunu olacak yani içim de birşeyler birikti pehh Allah aşkına 8ayda be birikmisBunu ona izah ettim ve oda bsyler birikince böyle olduğunu söyledi elimde değil diyor kontrol edemyorum o an da kendmi diye
Bende öyle demek istedim zatenTam tersi bence eşinin bişey yapmaması lazım her gördüğünü saçmaması öfke nöbeti geçirmemesi kırmızı görmüş boğa gibi saldırıya geçmemesi lazım yani öfke kontrolü şart
Kendi yanlışına bahaneler bulmasın hiç ama anlatmak neee mümkünnnnBunu ona izah ettim ve oda bsyler birikince böyle olduğunu söyledi elimde değil diyor kontrol edemyorum o an da kendmi diye
8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
Konumu okumani tavsiye ederim. 8 aylik evliyim ben de. Biz bosaniyoruz. Esimin inadi gururu ve prensipleri yuzunden. Ha bi de psikolojik siddet var
Canım ben de 9 aylık evliyim. benim eşimde de öfke kontrolü yoktu. Biz nişanlılık döneminde çok kavga ettik. Sonra oturup konuştum. O da farkına vardı bazı şeylerin. Daha sonra psikiyatriye gitti bu problem için. Şimdi çok iyi. Tabi ben de dik kafalılık yapmayı bıraktım.8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
Senin adına sevndim canm bnm eşim asla kabul etmezCanım ben de 9 aylık evliyim. benim eşimde de öfke kontrolü yoktu. Biz nişanlılık döneminde çok kavga ettik. Sonra oturup konuştum. O da farkına vardı bazı şeylerin. Daha sonra psikiyatriye gitti bu problem için. Şimdi çok iyi. Tabi ben de dik kafalılık yapmayı bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?