ertele canım benim kuzenlerim bi sene beklediler her ay aldıkları maaşları koyup gidip eşyalarını tamamladılar borçsuz evlendiler düğünde takılanlarda onlara kaldı hep...biz beklemedik bekleyecektik k.valimden yüzünden sorun çok yaşadık baktık ki ayıracak bizi biz beklemedik...
beklemek .... nekadr zor kararlar, henüz nişanlanalı 3ay bitti ama, insanlar düğün enzman diye sormaya başladılar, zaten ben 25 o 28 yaşında bu şekilde devam ederse beklemekden başka çaremiz olmayacak ama tabi nişanlımın maaşa göz koymazlarda biriktirebilirsek :a015:
eğer öle yapıolarsa ekleme biraz sürünürsünüz bizim gibi :) ama yan yana olursunuz en azından...evet beklemek zor...ama yaşlar sorun deil ne varki benim eşim 30 yaşındaydı nişanlandığımızda ama çok güzel şey evlilik :)
borçla harçla bile...
bisüre önce evlendik bidünya borç var üstüne kirada oturuyoruz ve eşimin işleri birden bozuldu işte ayrıldı ayrılacak heray ödememiz gereken miktar benim maaşımın iki katı biz napıcaz yamoralim çok bozuk kızlar dua edin nolur göze mi geldik ne herşey yolundayken birden bozuldu
ah ahhh keşkeee yapmayı becerebilsem...aman bizde onları görmeyiz duymayız olur biter sengözlerimebaksanab
bisüre önce evlendik bidünya borç var üstüne kirada oturuyoruz ve eşimin işleri birden bozuldu işte ayrıldı ayrılacak heray ödememiz gereken miktar benim maaşımın iki katı biz napıcaz yamoralim çok bozuk kızlar dua edin nolur göze mi geldik ne herşey yolundayken birden bozuldu
allah yardımcın olsun canım ya aynı dert bendede var ne kotu bısı anlayabılıyorum benımde ne bıleziğim ne altınım bişiyim kalmadı eşim cok üzgün ama elden ne gelir 35 milyar hala 10 duruyo allahım yardımcımız olsun zorr.
bizim de 19 kalmıştı en sonfaiz işliyor durmadan offs lülülülülülülülülülülülü
ya ya kredi alırsan ancak bankaları zengin ederiz..bi daaha mı asla:
çok sıkıldım artık hemde çok...moralim bozuk...ne giyicek bişim var ne param...üstelikte borç yüklü...sinirlerim kaldırmıyo artık valla ya...
ayy valla aynı biz...))bizimde bir sürü borç var..artık kredi kartlarını ödemiyorum.3 ay geçti..battı balık yan gider..sinirlerim bozuk benimde.sıkıldım bunaldım..hayatımı yaşamak istiyorum
onlar için ödeme planı çıkartıyolar canım görüştünmü hiç...ben bu ay daha kiramı bile veremedimki eşim maaşını alamadı aldığındada ancak kirayı veririm tepe taklak olduk yine...bugün iş görüşmesine gidicem dolapta hiçbişi yok...çok daraldım ya it gibi çalışıyorum sıfıra sıfır ne bitmez borçmuş anlamadımki ben...şetyan dio sat evde ne var ne yok otur bi iskemlenin üzerinde olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?