Yeni evlenip borç içinde olan var mı?..:(

beklemek .... nekadr zor kararlar, henüz nişanlanalı 3ay bitti ama, insanlar düğün enzman diye sormaya başladılar, zaten ben 25 o 28 yaşında bu şekilde devam ederse beklemekden başka çaremiz olmayacak ama tabi nişanlımın maaşa göz koymazlarda biriktirebilirsek :a015:

eğer öle yapıolarsa ekleme biraz sürünürsünüz bizim gibi :) ama yan yana olursunuz en azından...evet beklemek zor...ama yaşlar sorun deil ne varki benim eşim 30 yaşındaydı nişanlandığımızda ama çok güzel şey evlilik :)
borçla harçla bile...

bisüre önce evlendik bidünya borç var üstüne kirada oturuyoruz ve eşimin işleri birden bozuldu işte ayrıldı ayrılacak heray ödememiz gereken miktar benim maaşımın iki katı biz napıcaz ya moralim çok bozuk kızlar dua edin nolur göze mi geldik ne herşey yolundayken birden bozuldu

Ben nazara inanırım. İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız durumu

aman bizde onları görmeyiz duymayız olur biter sengözlerimebaksanab
ah ahhh keşkeee yapmayı becerebilsem...

canım Allah yardımcınız olsun .tüm borçlu olanlara.bize de..ben de çalışmıyorum..eşimin maaşıyla da zorlaşıyor gün geliyor ..ama buna da şükür..aman sakın yeni evleneceklere diyorum ,borçla yapmayın...

bir de biz yaparız ederiz gibi edilen laflara sakın ama sakın aldırmayın..biz öyle düşünüdük yardımcı olurlar diyee...paaşa düğünü oldu resmen...iki tane..ama sonra tek başımıza kaldık...sakın....

ahhh ahhh güzelim allah yardımcımız olsun...bizde aynı şeyleri yaşadık...bizim ödemelerimizde hala çok yüklü...4 ay eşim 4 ay ben işsiz kaldık...şimdi tam toparladık derken eşimin çalıştığı şantiye ceza almış 1 hafta kapalı ve çalışmadığı güne ücret almıyo benim gibi aylıkçı deil yani...tekrar tepe taklak olucaz şimdi...bir sürü faiz sıkıntı ...ne olucak bilmem...

allah yardımcın olsun canım ya aynı dert bendede var ne kotu bısı anlayabılıyorum benımde ne bıleziğim ne altınım bişiyim kalmadı eşim cok üzgün ama elden ne gelir 35 milyar hala 10 duruyo allahım yardımcımız olsun zorr.

amin canım amin...bizimde 10 var daha...bitsede artık kurtulsak...

sıkma canını bence bu dünyada borçsuz insan yok... hele ki senin ki evlilik borcu allah daha çok yardım eder allah yardımcın olsun...

çok sıkıldım artık hemde çok...moralim bozuk...ne giyicek bişim var ne param...üstelikte borç yüklü...sinirlerim kaldırmıyo artık valla ya...

çok sıkıldım artık hemde çok...moralim bozuk...ne giyicek bişim var ne param...üstelikte borç yüklü...sinirlerim kaldırmıyo artık valla ya...

ayy valla aynı biz...))bizimde bir sürü borç var..artık kredi kartlarını ödemiyorum.3 ay geçti..battı balık yan gider..sinirlerim bozuk benimde.sıkıldım bunaldım..hayatımı yaşamak istiyorum

ayy valla aynı biz...))bizimde bir sürü borç var..artık kredi kartlarını ödemiyorum.3 ay geçti..battı balık yan gider..sinirlerim bozuk benimde.sıkıldım bunaldım..hayatımı yaşamak istiyorum

onlar için ödeme planı çıkartıyolar canım görüştünmü hiç...ben bu ay daha kiramı bile veremedimki eşim maaşını alamadı aldığındada ancak kirayı veririm tepe taklak olduk yine...bugün iş görüşmesine gidicem dolapta hiçbişi yok...çok daraldım ya it gibi çalışıyorum sıfıra sıfır ne bitmez borçmuş anlamadımki ben...şetyan dio sat evde ne var ne yok otur bi iskemlenin üzerinde olsun bitsin

satsan ne olacak güzelim.borcunun yarısının yarısının yarısını bile karşılamaz..bizim 5 kredi kartı kaldı.hepsininde 3 aylık ödeme tarihi geçti..artık kağıt gelene kadar para biriktireceğiz..alımış olduğumuz kredi yani bitti..birde bir bankaya borcumuz vardı ,o da dün bitti.ikisini bitirdik..ama gerisi nasıl biter bilmiyorum.....
tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
zaten borcumuzun yarısını kardeşim ödedi..banka bittiği zaman birde ona ödeyeceğiz
oooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…