bende 4 ay sonra evlenicem tabii evlenebilirsem. erekek tarafının düşüncesizlikleri beni eritti bitirdi.
nişanlımla 6 yıldır birlikteyiz ama kendisi para biriktirmekten bi haber olduğu için mecbur kredi çekip ödeyeceğiz. 5 yıldır çalışıyor ayda bir küçük altın bile alsa ki yalvakrdım biraz tutucu ol diye ama halimiz ortada şimdi benden kısmamı bekliyor. o eksik bu eksik. zaten ailemde de sürekli borç gördüm. inanın bıktım keşke bu kadar sevmeseydimmmmmm. aslında ben borçtan ziyade düşüncesizliğe kızıyorum. sizce hayatında ben olduğum halde para biriktirmeyip beni en az 2 yl borca sokuyorsa bu sevgisizlikmi düüncesizlik mi ikside birbirinden beter de![]()
böyleleri hazıra konmayı severler.Dua et canım da hepsini biz aldık gibilerinden hava atar durumda görme onları.İnsan borç öderken değil bu tavırları görünce ifrit oluyor.Benim naçizane fikrim.En basitinden gelinlik parasını birktirmeliydi.evleniyosun ya onu da karına ödeteceksen

Bizim düğünümüzde hiçbişey almadılar.eyvallah.taktıkları seti ödeyemiyoruz ödeyemiyoruz diye ağladılar.en son satıp yarısını görümcemin nışanında verdim.gelen misafirlerin yanında sanki kendileri almış gibi kasılmalarla buz gibi soğudum resmen.zor geçen hamileliğim sırasında kendimi zorlaya zorlaya işe gittim.eşimin sigortası yoktu hala yok.o arada görümcem için haberim olmadan koltuk aldırdılar.eşimin ara ara para kazanamadığı oluyordu.tuz biber oldu üstüne.bir de sanki mecburmuşuz gibi surat yapmalar.hamileliğimde çocuğum doğduğunda olan kavgaları Allah a havale ediyorum dedim eşime.Şimdi durum ne resmiyim ailesine karşı.
şunu demek istiyorum.Para biriktirmemiş olmaları arkadan tonla olay getiriyor ve gevşek bir zihniyeti gösteriyor.ezdirmeyin kendinizi.