epeydir okudum yazdıklarınızı. benim de 8 senelik bir ilişkim var babama söylemedim ama ailenin geri kalanı biliyor. babama söylemememin nedeni işlerin ciddiye binmesinden korkmam yoksa kavga dövüş olacak diye değil. gerçi olabilir de çünkü babamın onaylayacağı bir tip değil pek

bizim ailemizin durumu iyi. ben hiç borç harç görmedim hatta babam kendi ailesine de yardım eder sıkıntı da çekmeyiz. erkek arkadaşım da ticaretle uğraşıyor ailesi emekliler hani ahım şahım bir durumları yok. ben bugün evlensem o taraftan pek birşey alamayacağımı biliyorum, hani şaşalı şeyleri de sevmem pek. ne olacaksa anca erkek arkadaşımla beraber ve kendi ailemden aolacak gibi gözüküyor.
neyse iki ay önce kendi aramızda yüzük taktık biz. ama böyle çok ciddi birşeyle değil. ya da ben öyle sandım pek anlamam böyle işleri. anneme söyleyince artık babana söyle böyle arkasından iş becerilmesini haketmiyor dedi haklı da. erkek arkadaşımın annesi duyunca kıyameti kopardı küstü çocuğa

(maddi açıdan da olabilir ona söylenmedi diye de olabilir erkek arkadaşım sebebini söylemedi bana. sorunun ben olduğunu sanmıyorum çünkü sever beni hiç kötü birşey bir hareket duymadım. ben de kendisine bir saygısızlık asla etmedim. oturur muhabbet ederiz gayet düzgün. aramızda gelin kaynana muhabbeti de geçmedi herhangi bir arkadaşımın annesi gibi davranır, yatak örtüsü falan bile dikmişti bana, geleneksel bir insan değil o nedenle kaynana cadılığı yapacağını sanmıyorum )
şimdi ne yapıcam bilmiyorum iş arıyorum ben hala. bi işe girdim çıktım. erkek arkadaşım da bugünn iyi satış yapıyorsa yarına ne olacağı belli değil. kalkıp da krediyle düğün falan yaparsak aç kalırız. e onun ailesi böyle ev kurayım çocuklara edeyim demez gibi geliyor bana. hem ayrılar hem pek durumları yok hem de annesinin tutumuna bakılırsa avcumu yalarım ben :) benim ailemin gücü var ancak diğer taraf birşey yyapmadığı için de ben çıkıp babama babam sen onaylamıyorsun ama bizim de alacak durumumuz yok hadi şunu bunu al diyemem de. bizim şu ana kadarki birikimlerle aaanca düğün olur gerisi boş evde oturma..
benim yaşım 29 erkek arkadaşım 28 (benden genç aldım zengin oluruz inşallah

)
beklesek biraz para da birikmicek çünkü erkek arkadaşım annesine yardımcı oluyor. ben işe girsem maaş alsam benimki birikse de iki yıl falan lazım tohuma kaçarım ben o zamana dek
sizler deneyimlisiniz haydi bismillah diyip böyle işlere kalkışsak mı bilemiyorum ki. evlenmek de istiyorum sevgilim de öyle. üniversite bitirdik ikimiz de, o kadar oku et boş.. borca girsek ödemeye çırpınırken birbirimizden mi oluruz, beklesek para biriktirsek, para da birikmiyor ki..
Allahım herkese yardımcı olsun bana da bir akıl verin isterim