- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
- Konu Sahibi yabanci hayat
Canim sana bisey sormak istiyorum. Ben bu kasik agrisindan killaniyorum cok. Kendime soz verdim ama doktora gittim yine kist falab mi var diye korktum. Bakti yumurtalarin var dedi adetinin kacinci gunu dedi daha adetime 10 gun var ama ben 33 gunde bir adet oluyorum. 10 gun var diyince tamam cok guzel dedi. Bisey yok tup bebek öncesi görüşelim dedi. Test yaptim negatif ama benim hic agrim olmazdı goguslerimde de var sizlama kafayi yicem. Acaba çok yeni de anlamadı mi doktor diye düşünüyorum belkide kendimi kandiriyrum. Sana sormak istedim sende doktora gitmej icin beklemistin sanırım sence napmaliyim??
Acaba gec mi yumurtluyorsun canim
bence iliskiye ara verme ben bu siteden ogrendim normal beklnen tarihte yumurtksmayip gec yumurtlama oluyor mus o dönemde de ilişki denk geliyor sa gebelik ihtimal oluyor.
Ya da adet olcaksin diye agrin olabilir insallah önümüzdeki ay kalirsin.
ben hamile kalmadan önceki ay adetim 7gun gecikdi ve öğünlerde hep agrii vardi sanki adet olcak gibi normal de adetim de agrili olmaz di.
en son 7.gun üstüne adet oldum bende ertesi ay da hamile kalmışım.
Allah dan umut kesilmez bence biraz deneyin
iliskiden sonra idrara cikma kalkma uyu sabah ilik duş al. Sicak su ile duş spermleri öldürüyor mus. Ev isi ağır is yapma. 76saat içinde bile döllenme olabiliyrmus.
iliskiden ikisaat önce gibi bi Türk Kahvesi sadesekersiz eeşine icir. Spermleri hareket e geciriyormus.
Allah inşallah size mutluluk la nasip eder ben zor günler geçiriyorm biraz hakkımızda hayirlisi