Yeni Evlenip Varikoselle Mücadele Edenler buraya ! Bebişimiz gelsin İnşallah

Canim sana bisey sormak istiyorum. Ben bu kasik agrisindan killaniyorum cok. Kendime soz verdim ama doktora gittim yine kist falab mi var diye korktum. Bakti yumurtalarin var dedi adetinin kacinci gunu dedi daha adetime 10 gun var ama ben 33 gunde bir adet oluyorum. 10 gun var diyince tamam cok guzel dedi. Bisey yok tup bebek öncesi görüşelim dedi. Test yaptim negatif ama benim hic agrim olmazdı goguslerimde de var sizlama kafayi yicem. Acaba çok yeni de anlamadı mi doktor diye düşünüyorum belkide kendimi kandiriyrum. Sana sormak istedim sende doktora gitmej icin beklemistin sanırım sence napmaliyim??

Acaba gec mi yumurtluyorsun canim
bence iliskiye ara verme ben bu siteden ogrendim normal beklnen tarihte yumurtksmayip gec yumurtlama oluyor mus o dönemde de ilişki denk geliyor sa gebelik ihtimal oluyor.
Ya da adet olcaksin diye agrin olabilir insallah önümüzdeki ay kalirsin.
ben hamile kalmadan önceki ay adetim 7gun gecikdi ve öğünlerde hep agrii vardi sanki adet olcak gibi normal de adetim de agrili olmaz di.
en son 7.gun üstüne adet oldum bende ertesi ay da hamile kalmışım.
Allah dan umut kesilmez bence biraz deneyin
iliskiden sonra idrara cikma kalkma uyu sabah ilik duş al. Sicak su ile duş spermleri öldürüyor mus. Ev isi ağır is yapma. 76saat içinde bile döllenme olabiliyrmus.
iliskiden ikisaat önce gibi bi Türk Kahvesi sadesekersiz eeşine icir. Spermleri hareket e geciriyormus.
Allah inşallah size mutluluk la nasip eder ben zor günler geçiriyorm biraz hakkımızda hayirlisi

Cok yeni olsa da kan tahlili nde cikar doktor nasil bakti canım?
Bi kan verebilirsen ver istersen acil e git kasiklarimda cok agri sikayet git. Doktora agrini söyle bi de gebelik düşünüyorduk birde beta hcg baksin idrar da bakiyolar kum vs mi dökuyorsun diye.
ben de bu bahane ile gitmiştim acile
beta hcg gebelik değeri oluyor

Kızlar bi bakayım dedim forumda à maşallah burda yazıp hamile olanlar ı hamile takvim ı görünce sevindim
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba topigi okuyan olursa umut olsun bebisimiz ı ağustos ayında kucagimiza aldık
Suan ayağımda sallıyor m
Eşimle çocuğumuz olmayacak gibi dusunmustuk.
Rabbim ol deyince oldu
Allah isteyen herkes é hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Merhabalar
Bu topik benim günlüğüm olsun.

Kızım çok şükür 3yasinda

Biz tekrar dan bebek düşünmeye başladık.
Kızımız olduktan sonra herhangi bir sperm testi vs verip değerleri takip etmedik.
Bi kaç korunduktan sonra açıkçası herhangi bir korunma yöntemi de kullanmadım.
Kalkıp hemn duşa girmenin dışında.
Bu süreçte olursa olur dedik baktık olmuyor ekstra korunma yöntemı aramadık .
Yeni bir gebelik için kadın doğuma muayene gittim durumu anlattım önceden gittiğim Dr du.
Şimdi benden adetin 3.günü fsh testi hormon vs
Eşimden sperm testi istedi
Omega folik asit verdi
Bakalım süreçin devamında neler olucak .
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
#Varikosellemücadele

Bugün yıllar sonra ikinci çizgi yi tekrar gördüm.
2 Temmuz 2019
Son adet tarihi 30 Mayıs.

Sevinç hüzün bütün farklı duygular içerisindeyim. Tekrardan Rabbimin mucizesi düştü içime .
Normal yollarla ikinci gebelik.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah.
Kızıma yoldaş olsun arkadas olsun birbirlerinde huzur bulsunlar inşallah.

Bugün ikinci melegimizin ilk muayenesini olduk.
Keseyi gördük kalp atışlarını duyduk.
Rabbim hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Muayeneye kızımla gittik henüz farkında değil.
Biraz daha zaman geçince artık kardeşi olacağını güzel bir şekilde açıklamayı düşünüyoruz.
Rabbim güzel bir süreç nasip etsin.

Bugün ikinci melegimizin ilk muayenesini olduk.
Keseyi gördük kalp atışlarını duyduk.
Rabbim hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Muayeneye kızımla gittik henüz farkında değil.
Biraz daha zaman geçince artık kardeşi olacağını güzel bir şekilde açıklamayı düşünüyoruz.
Rabbim güzel bir süreç nasip etsin.
Hayırlı olsun bebeğiniz.
Bizde 7 yıllık evliyiz 6 yıldır istiyoruz olmuyor, 4 negatif tüp bebek denemem var.ilk yıllar doktorlar ameliyat önermedi ama negatif denemelerden sonra eşim olmak istedi Eylül ayında ameliyat oldu.morfoloji ileri hızımız düzeliyor ama hala gebelik oluşmadı.
Siz normal yolla gebe kalmışsınız sanırım iki kez,bu süreçte neler yaptınız acaba?

Hayırlı olsun bebeğiniz.
Bizde 7 yıllık evliyiz 6 yıldır istiyoruz olmuyor, 4 negatif tüp bebek denemem var.ilk yıllar doktorlar ameliyat önermedi ama negatif denemelerden sonra eşim olmak istedi Eylül ayında ameliyat oldu.morfoloji ileri hızımız düzeliyor ama hala gebelik oluşmadı.
Siz normal yolla gebe kalmışsınız sanırım iki kez,bu süreçte neler yaptınız acaba?

Bizim değerlerimiz iyiydi sperm %30larda idi diye hatırlıyorum.
Dr bu değerler ile normal kalabilirsin demişti.
Ama takviye vitamin çok kullandık .
Eşim evlenmeden önce ameliyat olmuştu.
Tekrar ama nuksetmis üroloji ameliyat dedi.
Rabbim inşallah size de tez zamanda nasip etsin sağlıklı gebelik
Rabbim ol deyince normal yolla bile olur.
Tüp bebek hep aynı yerde mi denediniz belki Dr degistirseniz farklı bir yöntem ile nasip olur.
O süreçleri pek bilmiyorum Rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda hayırlı haber alırsınız

Bizim değerlerimiz iyiydi sperm %30larda idi diye hatırlıyorum.
Dr bu değerler ile normal kalabilirsin demişti.
Ama takviye vitamin çok kullandık .
Eşim evlenmeden önce ameliyat olmuştu.
Tekrar ama nuksetmis üroloji ameliyat dedi.
Rabbim inşallah size de tez zamanda nasip etsin sağlıklı gebelik
Rabbim ol deyince normal yolla bile olur.
Tüp bebek hep aynı yerde mi denediniz belki Dr degistirseniz farklı bir yöntem ile nasip olur.
O süreçleri pek bilmiyorum Rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda hayırlı haber alırsınız
3 de farklı yerde denendi.bizde zaman zaman kullandık takviye ama varikosel varken ilerleme katedemedik, ameliyat sonrası faydasını görmeye başladık. İnşallah bize de nasip olur.

Back
X