Yeni Evlenip Varikoselle Mücadele Edenler buraya ! Bebişimiz gelsin İnşallah

Amin cnm i
Eger spermiyogram verceksen canım kahve icirip gidebilirsin.
bir de laboratuvar cok onemliymis farkli labortvrlarda ayni hafta iki test versen de farkli cijar. Ankaradayiz biz esim lokman hekim hast. Gittiginde labortvrda sonuçları kotu cikmisti ve dojtr normal yolla olmaz dye umitsz konusmustu
ama Hacettepe de bi prof gtti araci sokarak o prof. Düzen labotavuar Onermis
birde ikinci ameliyat zarar verir olan spermleri de kaybbedebilir demisti
bizde 7aylik evliyiz Allah sizede tekrardan saglikli bebk nasip etsin
nsallah.

sperm yogunlugu 13.0 saatte ileri hareketli %30 yazıyor
morfoloji 7
normal 2
Baş anomalileri 59
boyun anomalileri 20
kuyruk anomalileri 16 yazıyor. hareketsiz %40 yazıyor.
doktor bu değerlerle normal kalabilirsiniz biraz deneyin demişti
hayırlı olsun gözün aydın.. değerlerimiz aynı sayılır bizede nasip olur inşallah

Evet canim bende yeni aldim şok marketde vardi sinbo kati meyve sıkacağı 59 tl idi bzm burdaki sokda kalmisti hatta komsum da aldi.
kahveyi beb üç gün falan yaptim iliskiden önce icme suyu ile yap kahveyi canım
bwnde hamile olduğumu dun ogrendim ama inşallah kimyasal ya da dış gebelik degildir.
siz niye düşük yaptiniz geçmiş olsun
Ya cnm senin aldgn meyve sıkacagı nsldı bnde buldm bitane ama dönen yeri vr oraya elinle basılı tutyn o sıkıo bde içine atılanlardn vr atıosn meyveyi o sıkıo

Ya cnm senin aldgn meyve sıkacagı nsldı bnde buldm bitane ama dönen yeri vr oraya elinle basılı tutyn o sıkıo bde içine atılanlardn vr atıosn meyveyi o sıkıo

canım benmki bu katı meyveyii üstteki aparatı kaldırıp atıyorsun o kapakla bastırıyorsun çöp soldaki hazneye suyunu sağdaki hazneye atıyor bende bi 10 gün falan oldu alalı

Eklentiler

• resim-819.webp
    resim-819.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 101
  • sok_market_sinbo_sj3137_meyve_sikacagi_fiyati_5990_tl_kampanyasi_3294.webp
    sok_market_sinbo_sj3137_meyve_sikacagi_fiyati_5990_tl_kampanyasi_3294.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 311
ben alalı 1 sene oldu bi mağazadan 100 lira ve 15 ay taksitle, hala bitmedi taksitleri 2-3 ayda bi gidip ödüyorum :KK48: sende böyle bi yerden alabilirsin
200Lira ya dha yeni tablet alıvrdi eşm kredi kartyla bugn alalm dedm hyr dedi önce bnun borcu btsn dedi :KK48: szndemi harektszlk vr

Rica etsm degerlri yazrmsn bzmdr varda bgn btane dha tet yptrdk ykslmş
toplam sperm sayısı 101.7 mlde 30 milyon
toplam hareketli %46
ileri hareketli %27
yerinde hareketli %19
hareketsiz %54
morfoloji %6
temmuzda aşılama yaptık o zamanki değerler bi daha gitmedik doktora, daha önceki testlerde hep bu civarda yükselmiyo
sizin değerler nasıl, ne kadar yükselmiş

toplam hareketli %46
ileri hareketli %27
yerinde hareketli %19
hareketsiz %54
morfoloji %6
temmuzda aşılama yaptık o zamanki değerler bi daha gitmedik doktora, daha önceki testlerde hep bu civarda yükselmiyo
Ndn asılama yptrdnz ki o kdrkotu degl ki cnm. Bzm ilk test ileri hzlı harektli %25 ileri yavas harektli %25 yerinde harektli %10 hareketsiz %40dı. Morfoloji %11di. Bgn yptrdk ondada hareketli %60 yerinde hareketli %10 hareketsz %30 cnm bgnknde morfolojiye bakmamslr baska hastanede yptrmstk

toplam hareketli %46
ileri hareketli %27
yerinde hareketli %19
hareketsiz %54
morfoloji %6
He untmsm sperm sayısıda 232 ml de 32 bgnde 75 cktı

Ndn asılama yptrdnz ki o kdrkotu degl ki cnm. Bzm ilk test ileri hzlı harektli %25 ileri yavas harektli %25 yerinde harektli %10 hareketsiz %40dı. Morfoloji %11di. Bgn yptrdk ondada hareketli %60 yerinde hareketli %10 hareketsz %30 cnm bgnknde morfolojiye bakmamslr baska hastanede yptrmstk
kötü değil ama olmuyo o yüzden yaptık aşılamayı 1.5 yıl oldu ve her şeyi denedik değerler yükselmiyo varikosel yüzünden
sizinki yükselmiş varikosel yokmu sizde

kötü değil ama olmuyo o yüzden yaptık aşılamayı 1.5 yıl oldu ve her şeyi denedik değerler yükselmiyo varikosel yüzünden
sizinki yükselmiş varikosel yokmu sizde
Ultrasn sncnda.3mm grade2 varikosel izlnmştr yazıo ama doktr hc bse demedi vr fn demedi hapvrdmi pki sze

Bzedebgn vrdi e vitamini jel gbi bi hap bakalm nlck blmiorm artk.

Kızlar e votamini spermlerin şeklini düzenliyor benim kadin doğum dr kasimda gttigimde esime de vitolize men diye bi e vitamn destegi verdi bi de omega ikimize
bise ben folik asitli kan hapi kullaniyorum.
Eğer meyve sikacgi icin ekonomik engel varsa şimdilik keçiboynuzu kürü yap canım hem zaten havucla ikisini ayni zaman da yapmak zararli imiş zaten kızlar inşallah rabbim sze de verir
benimkide saglikla gelisir inşallah bulmusken kaybetme korkusu sariyor insani

Back
X