Yeni evli çiftte vajinismus ardından anorgazmi

socialscientist

Huysuz Şirin Emma
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
4.207
9.013
158
Merhaba, kadınlar kulübünde çok yeniyim o sebeple eğer formatta hata olduysa kusura bakmayın. Sizinle en yakın arkadaşımın derdini paylaşacağım kendisinin de izniyle. ne yazık ki ben bekar ve cinsellik konusunda tecrübesiz olduğum için yardımcı olamamaktayım.
Arkadaşım evleneli 5 ay oldu. Bu 5 ayın 2 ayı ilişkiye girememekle geçmiş ve arkadaşım da çözüm olarak alkol alıp denemeyi bulmuş. Eşine de sarhoş olsamda yap demiş. Adam da yapmış hakkaten. Ama kız hatırlamıyor dolayısıyla bir kez oldu diye korkularına çare de olmamış. Bu arada arkadaşım gayet açık fikirli bir insan cinsel tabuları olmadığını söylüyor. Daha sonra 3 5 kez deneyip işi çözmüşler artık sorunsuz ilişkiye girebiliyorlarmış. Şimdi de sorun kızın hiç bir şekilde zevk almaması ve tatmin olmaması. Bu arada doktora da gitti ama çözüm olmadı. Böyle olunca da eşi tarafından kullanılmış hissedip mutsuz oluyormuş. Eşine bir kaç kez ben bir şey anlamıyorum bu işten demiş ama adam ya anlamadı ya umursamıyor. Kendi işini bitirip ilişkiyi sonlandırıyormuş. Öncelikle bunu eşine söylemesi lazım değil mi? Ama utanıyorum diyor. Önerilerinizi bekliyoruz.
Ayrıca affedersiniz mahrem bir konuyu açık edeceğim ama bu orgazm problemi nasıl çözülür? Kızcağızın internetten araştırmadığı şey kalmamış, doktorda pek yardımcı olmamış.

Arkadaşınızsa o niye hesap açmadı? Okuma yazması yok herhalde.

Konuyu cinsellik başlığına taşıyabilirler.

Mast. yaparken zevk alıyor musunuz? Çoğu kadın klitoris ile orgazm olur. Öyle deneyin.
Böyle forumları salakça buluyor. Benzer şeyleri okudum faydası olmadı dedi. Ben de bi deneyelim belki aynı durumda olan vardır dedim.
Anlayamadığım şu zaten kimliğimiz gizli kendi problemim olsa rahat rahat yazarım yani niçin böyle bir düşüncedesiniz? İnsanlar derdine çare arıyor dedektif değil.

Teşekkürler

Eşi tarafından kullanılmış hissetmesinin orgazm olup olmamakla alakası olduğunu sanmam. Eşinin tavırları bunu hissettirebilir ancak. Siz de diyorsunuz adam kendine odaklıymış. Bu durum kadının kendi kendine çözeceği bir şey değil, eşiyle birlikte çözeceği bir şey, bu da ancak hoşlanılan, hoşlanılmayan şeyleri konuşarak olur. Doktor çözüm olmadı demişsiniz, ne doktoruydu bu? Belki cinsel terapi alırlarsa faydası olur.

Arkadaşınızsa o niye hesap açmadı? Okuma yazması yok herhalde.

Konuyu cinsellik başlığına taşıyabilirler.

Mast. yaparken zevk alıyor musunuz? Çoğu kadın klitoris ile orgazm olur. Öyle deneyin.

"Masturbasyon yaparken zevk aliyor musunuz?" seklindeki bir soruyu merak ediyorum konu sahibi nasil soracak arkadasina.

Bu baskalari icin acilan konular da bir anlamsiz ki...

Boyle forumlari salakca buluyorsa siz de burda care aramayin bence. Burasi malum *salakca* ya hani. Burdan care olmasin. Orgazm olamiyorsa adam iyi yapamiyordur. Kadin esinden etkilenmiyordur bir sevisme degil de * o is* yasanip bitiyordur.

Birlikte jinekoloğa gittik. Adam oraya bile eşini yalnız gönderdi yani. Ben gittim arkadaşımla birlikte. İçeri girmedim ama Daha yenisin geçer falan demiş.

Arkadaş için konu açmak da forum kurallarına eklenmeli bence. Bir üyelik almak bu kadar zor olmamalı. “Böyle forumları salakça buluyor” demişsiniz ya, buraya yazdığınızdan haberi var mı?

Madem salakça buluyor, benden öneri çıkmaz kendi çözsün sorununu, bana ne

İlk mesaj da belirttiğim gibi izni var.

Birlikte jinekoloğa gittik. Adam oraya bile eşini yalnız gönderdi yani. Ben gittim arkadaşımla birlikte. İçeri girmedim ama Daha yenisin geçer falan demiş.
Çok ilgili bir koca yani. Jinekolog adama nasıl sevişeceğini, bir kadına nasıl davranması gerektiğini öğretecek değil ya, ne yapsın doktor da... Hödüklüğe çare için psikologa, terapiste filan gitmek lazım.

Arkadaşınızın forumları salakça bulması yorumunu yeni okudum. Bence siz de bırakın bu işin peşini. Kendi kendine daha zekice bir yolla çözer nasılsa. Ama dikkat etsin, sonunda alkolik olmasın.

Kocası ile konuşmadığı şeyi sizinle neden konuşuyor? İkisinin arasında olan özel bir durumu kadınlar kulübü bayanları nasıl çözümlesin?
Bahsettiğim gibi eşinden utanıyor. Biz 20yıldır arkadaşız kimseye anlatamayınca bana anlatmış. Gayet insani bir durum olduğunu düşünüyorum

"Masturbasyon yaparken zevk aliyor musunuz?" seklindeki bir soruyu merak ediyorum konu sahibi nasil soracak arkadasina.

Arkadaşı bekar, cinsellikten bi haber bu arkadaşa herşeyi anlatıp, bir de yardım umuyorsa, zaten şeffaflıkta level atlamışlar. Herşeyi konuşurlar

Benim anlamadığım evli kadın kocasıyla neden konuşmuyor? Ya da beraber işin uzmanından fikir almıyorlar?

O zaman size anlatması daha salakça. Siz doktor musunuz? Yoksa bu konuda tecrübeniz mi var? Burada insanlar tecrübelerini paylaşabiliyor.

Düşüncemi de yazarım. Siz buna karar veremezsiniz. İşinize gelmiyorsa başlık açmazsınız.

Ben “böyle forumları salakça buluyor” demesine takık vaziyetteyim hala ben de 5 aydır iyi kötü seks yaşantısı olan birinin bir anda orgazm olmaya başlama beklentisini salakça buluyorum. Bu arkadaş vücudunu ne kadar iyi tanıyor? Kendine biraz zaman versin, pratik yapsın.
Türk kadınının %70’i orgazm olamıyor. Bunun altında yatan tonlarca psikolojik, sosyolojik neden var. Sağlıklı bir cinsel yaşantı için zaman ve tecrübe lazım. Ayrıca eşler arası iletişim de şart! Bu koşulların hiçbiri sağlanmamış, arkadaş 5 aydır evli, ilk 3 ayı vajinismus, şimdi de orgazm derdine düşmüş. Azıcık sabır, emek lazım.

Gene dayanamadım yazdım ha. Salakça da olsa

Bahsettiğim gibi eşinden utanıyor. Biz 20yıldır arkadaşız kimseye anlatamayınca bana anlatmış. Gayet insani bir durum olduğunu düşünüyorum

Adı üstünde eşi. Eşim ve kendim ile ilgili bir özel durumu eşimle paylaşmayıp gidip 30 yıllık arkadaşıma mı anlatıcam? Güldürdünüz beni.

Ben zaten inanmadım arkadaş durumuna. Ki doğruysa da insan bunları anlattığı arkadaştan gelecek bu soruya da açık olmalı.

Sende ilerisi için etkilenebilirsin çok dinleme vajinismus falan olursun Çünki olay psikolojik biraz
Diğeri içinde bence eşi onu beklemezse bir ömür olması zor eşiyle halletmeli sorunu

Yatağın başında bekleyin madem sizden çekinmesi yok. Ne yapıyorlar direkt yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz. Adamdan utanıyor ama sizden utanmıyor. İyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…