- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.013
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Böyle forumları salakça buluyor. Benzer şeyleri okudum faydası olmadı dedi. Ben de bi deneyelim belki aynı durumda olan vardır dedim.Arkadaşınızsa o niye hesap açmadı? Okuma yazması yok herhalde.
Konuyu cinsellik başlığına taşıyabilirler.
Mast. yaparken zevk alıyor musunuz? Çoğu kadın klitoris ile orgazm olur. Öyle deneyin.
Arkadaşınızsa o niye hesap açmadı? Okuma yazması yok herhalde.
Konuyu cinsellik başlığına taşıyabilirler.
Mast. yaparken zevk alıyor musunuz? Çoğu kadın klitoris ile orgazm olur. Öyle deneyin.
Boyle forumlari salakca buluyorsa siz de burda care aramayin bence. Burasi malum *salakca* ya hani. Burdan care olmasin. Orgazm olamiyorsa adam iyi yapamiyordur. Kadin esinden etkilenmiyordur bir sevisme degil de * o is* yasanip bitiyordur.Böyle forumları salakça buluyor. Benzer şeyleri okudum faydası olmadı dedi. Ben de bi deneyelim belki aynı durumda olan vardır dedim.
Anlayamadığım şu zaten kimliğimiz gizli kendi problemim olsa rahat rahat yazarım yani niçin böyle bir düşüncedesiniz? İnsanlar derdine çare arıyor dedektif değil.
Teşekkürler
Birlikte jinekoloğa gittik. Adam oraya bile eşini yalnız gönderdi yani. Ben gittim arkadaşımla birlikte. İçeri girmedim ama Daha yenisin geçer falan demiş.Eşi tarafından kullanılmış hissetmesinin orgazm olup olmamakla alakası olduğunu sanmam. Eşinin tavırları bunu hissettirebilir ancak. Siz de diyorsunuz adam kendine odaklıymış. Bu durum kadının kendi kendine çözeceği bir şey değil, eşiyle birlikte çözeceği bir şey, bu da ancak hoşlanılan, hoşlanılmayan şeyleri konuşarak olur. Doktor çözüm olmadı demişsiniz, ne doktoruydu bu? Belki cinsel terapi alırlarsa faydası olur.
İlk mesaj da belirttiğim gibi izni var.Arkadaş için konu açmak da forum kurallarına eklenmeli bence. Bir üyelik almak bu kadar zor olmamalı. “Böyle forumları salakça buluyor” demişsiniz ya, buraya yazdığınızdan haberi var mı?
Madem salakça buluyor, benden öneri çıkmaz kendi çözsün sorununu, bana ne
Çok ilgili bir koca yani. Jinekolog adama nasıl sevişeceğini, bir kadına nasıl davranması gerektiğini öğretecek değil ya, ne yapsın doktor da... Hödüklüğe çare için psikologa, terapiste filan gitmek lazım.Birlikte jinekoloğa gittik. Adam oraya bile eşini yalnız gönderdi yani. Ben gittim arkadaşımla birlikte. İçeri girmedim ama Daha yenisin geçer falan demiş.
Bahsettiğim gibi eşinden utanıyor. Biz 20yıldır arkadaşız kimseye anlatamayınca bana anlatmış. Gayet insani bir durum olduğunu düşünüyorumKocası ile konuşmadığı şeyi sizinle neden konuşuyor? İkisinin arasında olan özel bir durumu kadınlar kulübü bayanları nasıl çözümlesin?
Arkadaşı bekar, cinsellikten bi haber bu arkadaşa herşeyi anlatıp, bir de yardım umuyorsa, zaten şeffaflıkta level atlamışlar. Herşeyi konuşurlar"Masturbasyon yaparken zevk aliyor musunuz?" seklindeki bir soruyu merak ediyorum konu sahibi nasil soracak arkadasina.
Bu baskalari icin acilan konular da bir anlamsiz ki...
Böyle forumları salakça buluyor. Benzer şeyleri okudum faydası olmadı dedi. Ben de bi deneyelim belki aynı durumda olan vardır dedim.
Anlayamadığım şu zaten kimliğimiz gizli kendi problemim olsa rahat rahat yazarım yani niçin böyle bir düşüncedesiniz? İnsanlar derdine çare arıyor dedektif değil.
Teşekkürler
Bahsettiğim gibi eşinden utanıyor. Biz 20yıldır arkadaşız kimseye anlatamayınca bana anlatmış. Gayet insani bir durum olduğunu düşünüyorum
"Masturbasyon yaparken zevk aliyor musunuz?" seklindeki bir soruyu merak ediyorum konu sahibi nasil soracak arkadasina.
Bu baskalari icin acilan konular da bir anlamsiz ki...
Sende ilerisi için etkilenebilirsin çok dinleme vajinismus falan olursun Çünki olay psikolojik birazBahsettiğim gibi eşinden utanıyor. Biz 20yıldır arkadaşız kimseye anlatamayınca bana anlatmış. Gayet insani bir durum olduğunu düşünüyorum
Bahsettiğim gibi eşinden utanıyor. Biz 20yıldır arkadaşız kimseye anlatamayınca bana anlatmış. Gayet insani bir durum olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?