Yeni evli çiftte vajinismus ardından anorgazmi

Arkadaşı bekar, cinsellikten bi haber bu arkadaşa herşeyi anlatıp, bir de yardım umuyorsa, zaten şeffaflıkta level atlamışlar. Herşeyi konuşurlar :KK66:

Benim anlamadığım evli kadın kocasıyla neden konuşmuyor? Ya da beraber işin uzmanından fikir almıyorlar?

Aynen oyle. Sevistigi kisi kocasi, sorun yasadigi kisi kocasi ama anlattigi kisi herseyden bihaber arkadasi. Sacmaliga bak.

Adama sorununu anlatsa belki adam sorunu gidermek icin destek almaya falan yanasacak.

Bence konu sahibi kendi sorununu arkadasinin sorunu diye servis etme pesinde de ne gerek var ki buna?

Doktor derken kadın doğum uzmanına giderse çözüm bulamaz cinsel tarapisttyeri gidecek mutlaka çözüm bulur

Hmm demek bu forumlar salakca. Eksi ekibinden mi geliyor ne yapıyorsa. Her neyse seviştiği adamdan utanması salakca değil de bu forumlar salakca demek hmm ok. Muhteşem zekasıyla çözse ya madem.
Neyse yine bir derman yazayım. "salakca" ama olsun. Vajinismus olmasa bile orgazm olmak zor. Erkekler evliliğin ilk zamanında acemi. (Bunu önceden cinsel deneyimi yok diye varsayalım ) zaten erkeğin kendini kontrol etmeyi öğrenmesi çok zaman alıyor ki kadınlar çok zor tatmin oluyor. Kendi vücudunu tanıyıp cabalamadikca ve partneri yönlendirmedikce o iş olmaz. Eşle oturup konuşması lazım aslında. Mesela sevisirken kan aldırir gibi uzaniyorsa 3 saat sevisse de tatmin olmaz.

arkadasiniz masallah herseyi en ince detayina kadar anlatmis.eger bu olay gercekse ne sacmaymis.insan niye arkadasin boyle seyler anlatirki hemde bekar birine.doktorlar varken siz ne cozum bulacaksiniz ki anlatiyor hadi anlatti nasi cekinmemis.kardesime anlatamam bide kaldi ki arkadasima

ya boyle konularin acilmasi bi bana mi tuhaf geliyor. kisiyi bilmesek de binlerce kisi suan hanimin ozel hayatini ogrendik. kocasiyla paylasmata utanan insan binlerce kisiye ozelini aciyor. kocasiyl konusuversin bi zahmet.

Merhaba, kadınlar kulübünde çok yeniyim o sebeple eğer formatta hata olduysa kusura bakmayın. Sizinle en yakın arkadaşımın derdini paylaşacağım kendisinin de izniyle. ne yazık ki ben bekar ve cinsellik konusunda tecrübesiz olduğum için yardımcı olamamaktayım.
Arkadaşım evleneli 5 ay oldu. Bu 5 ayın 2 ayı ilişkiye girememekle geçmiş ve arkadaşım da çözüm olarak alkol alıp denemeyi bulmuş. Eşine de sarhoş olsamda yap demiş. Adam da yapmış hakkaten. Ama kız hatırlamıyor dolayısıyla bir kez oldu diye korkularına çare de olmamış. Bu arada arkadaşım gayet açık fikirli bir insan cinsel tabuları olmadığını söylüyor. Daha sonra 3 5 kez deneyip işi çözmüşler artık sorunsuz ilişkiye girebiliyorlarmış. Şimdi de sorun kızın hiç bir şekilde zevk almaması ve tatmin olmaması. Bu arada doktora da gitti ama çözüm olmadı. Böyle olunca da eşi tarafından kullanılmış hissedip mutsuz oluyormuş. Eşine bir kaç kez ben bir şey anlamıyorum bu işten demiş ama adam ya anlamadı ya umursamıyor. Kendi işini bitirip ilişkiyi sonlandırıyormuş. Öncelikle bunu eşine söylemesi lazım değil mi? Ama utanıyorum diyor. Önerilerinizi bekliyoruz.
Ayrıca affedersiniz mahrem bir konuyu açık edeceğim ama bu orgazm problemi nasıl çözülür? Kızcağızın internetten araştırmadığı şey kalmamış, doktorda pek yardımcı olmamış.

Cinsellikle yeni tanışmış, kendini tanımayan, zevk aldığı şeyleri henüz deneyimleyememiş, sevişmeyi henüz bilmeyen bir kadının üç ayda nirvanaya ulaşıp orgazm olmasını beklemiyoruz zaten. Kendini tanıdıkça, tecrübe edindikçe zamanla öğrenecek. Orgazm öyle gel deyince gelmiyor.

Ama eşiyle konuşması gerek. İletişim olmadan ne sağlıklı bir evlilik ne sağlıklı bir cinsel hayat olur.

Zaten cinsellikle ilgisi tabusu olmasaydı vaginismus olmazdı. Psikolojisi evlenmeden önce etkilenmiş ki 2 3 ay sevişememişler.
Adamdan zaten utanıyor. O zaman yatakta ölü taklidi yapıyordur büyük ihtimal. Hangi pozisyonu sevdiğini de bilmiyordur. Aktif olmadığı için çok pozisyonda denenmemiştir. Belki kocası istediyse.
Ön sevişmenin ne kadarını yapıyorlar belli değil.
Derdi orgazm olamamak, bence gayet mantıklı olamaması. Yapılanlar bunlarsa, orgazm olsa şaşardım.

Yardımcı olmak adına fikir verenlere çok teşekkür ederiz. Cinsel terapist ve eşle konuşma mevzusunu ben de önerdim. Onun dışında sorduğunuz bazı soruları arkadaşıma soramam, ancak anlatırsa yazabilirim.
Kocasına anlatamadığını sana ve kk üyelerine neden anlatıyor diye eleştirenlere hatta ve hatta dalga geçenlere, kendi derdini niçin bir arkadaşım ağzıyla anlatıyorsun diye ithamda bulunanlara bu davranışınızın maksadı neydi ki diye sormak isterim. Üye olmadan evvelde takip ederken bu tarz tavırları farketmiştim ve hiç hoş değil, kimseye de bir faydası yok. Amaç dertleşmek ve çözüm bulmak olmalı ya da destek olmak, kendi egomuzu tatmin etmek ya da başkalarının durumuyla eğlenmek değil.
Teşekkürler.

Yardımcı olmak adına fikir verenlere çok teşekkür ederiz. Cinsel terapist ve eşle konuşma mevzusunu ben de önerdim. Onun dışında sorduğunuz bazı soruları arkadaşıma soramam, ancak anlatırsa yazabilirim.
Kocasına anlatamadığını sana ve kk üyelerine neden anlatıyor diye eleştirenlere hatta ve hatta dalga geçenlere, kendi derdini niçin bir arkadaşım ağzıyla anlatıyorsun diye ithamda bulunanlara bu davranışınızın maksadı neydi ki diye sormak isterim. Üye olmadan evvelde takip ederken bu tarz tavırları farketmiştim ve hiç hoş değil, kimseye de bir faydası yok. Amaç dertleşmek ve çözüm bulmak olmalı ya da destek olmak, kendi egomuzu tatmin etmek ya da başkalarının durumuyla eğlenmek değil.
Teşekkürler.

Tamam, siz bunları söylediniz diye şimdi herkes kendine çeki düzen verecek.
Hep söylüyorum, buraya konu açıyorsanız her türlü yoruma ve eleştiriyeaçık olacaksınız.

Arkadasiniz herseyi arastirmis oyle dediniz.

Bu tur formlari salakca bulduguna gore belki de Lancet gibi saygin tıp dergilerindeki ingilizce makaleleri okumustur ki umariz bilgilerini burada da paylasarak bizleri de aydınlatir.

Esiyle konusma sorunu yok gibi niye oyle yansittiniz anlayamadim, yani sarhoş olarak vajinusmus'a care bulmuslar, cinsellikte tabusu da yokmuş bence zevk alma konusunu da çozeceklerdir kendi yontemlerince biraz zaman gerekir sanırım...

Son düzenleme:
Teşekkürler.
Cinsel tecrübeniz yok,burda sorulan soruları arkadasiniza soramıyorsunuz,arkadaşınız eşiyle konuşamıyor eee burda konu açmış olmanızın ne faydası var o zaman?Birde kalkmış cevap yazan üyeleri eleştiriyorsunuz.Kimsenin ego tatmini yaptığı yok herkes doğru olanı yazmış.
Arkadaşınızın salakça bulduğu bir siteden yardım almaya çalışmanız da ayrıca komik.Madem ona söyleyemeyeceksiniz ne anlamı vardi acaba?

Cinsel tecrübeniz yok,burda sorulan soruları arkadasiniza soramıyorsunuz,arkadaşınız eşiyle konuşamıyor eee burda konu açmış olmanızın ne faydası var o zaman?Birde kalkmış cevap yazan üyeleri eleştiriyorsunuz.Kimsenin ego tatmini yaptığı yok herkes doğru olanı yazmış.
Arkadaşınızın salakça bulduğu bir siteden yardım almaya çalışmanız da ayrıca komik.Madem ona söyleyemeyeceksiniz ne anlamı vardi acaba?
Buraya yazmayı teklif edip izin aldım dedim. Bunu 3.ye yazıyorum. Pozisyon, mast gibi konuları soramam dedim önceki mesajımda. Konuyu arkadaşıma okutmayı planlıyordum sormayacağım için. Birinin eşiyle konuşamaması anormal fakat insani bir durum. Fakat haklısınız sanırım gerçekten böyle yerlerden medet ummak üfürükçüye gitmek gibi bir şeymiş. 2 kişi tavsiye vermeye çalışıyorsa 15 kişi gömmeye çalışıyor.

Merhaba, kadınlar kulübünde çok yeniyim o sebeple eğer formatta hata olduysa kusura bakmayın. Sizinle en yakın arkadaşımın derdini paylaşacağım kendisinin de izniyle. ne yazık ki ben bekar ve cinsellik konusunda tecrübesiz olduğum için yardımcı olamamaktayım.
Arkadaşım evleneli 5 ay oldu. Bu 5 ayın 2 ayı ilişkiye girememekle geçmiş ve arkadaşım da çözüm olarak alkol alıp denemeyi bulmuş. Eşine de sarhoş olsamda yap demiş. Adam da yapmış hakkaten. Ama kız hatırlamıyor dolayısıyla bir kez oldu diye korkularına çare de olmamış. Bu arada arkadaşım gayet açık fikirli bir insan cinsel tabuları olmadığını söylüyor. Daha sonra 3 5 kez deneyip işi çözmüşler artık sorunsuz ilişkiye girebiliyorlarmış. Şimdi de sorun kızın hiç bir şekilde zevk almaması ve tatmin olmaması. Bu arada doktora da gitti ama çözüm olmadı. Böyle olunca da eşi tarafından kullanılmış hissedip mutsuz oluyormuş. Eşine bir kaç kez ben bir şey anlamıyorum bu işten demiş ama adam ya anlamadı ya umursamıyor. Kendi işini bitirip ilişkiyi sonlandırıyormuş. Öncelikle bunu eşine söylemesi lazım değil mi? Ama utanıyorum diyor. Önerilerinizi b9ekliyoruz.
Ayrıca affedersiniz mahrem bir konuyu açık edeceğim ama bu orgazm problemi nasıl çözülür? Kızcağızın internetten araştırmadığı şey kalmamış, doktorda pek yardımcı olmamış.
Esiyle konuşması demişsinde konuşmuş ya Iste

Mesele açık olup olmamak değil. Faydasız gereksiz olmak. Kime yararı dokundu o yazılanların?
Burada konu acmak hakarete, kötü soze, asagilamaya izin vermek anlamina gelmiyor haklisiniz (genel olarak bu konuya özel değil ).

Ancak buradaki yorumlarin dozunu ve uslubunu belirleyen biraz da konu sahibi oluyor.

Burada konu acmak hakarete, kötü soze, asagilamaya izin vermek anlamina gelmiyor haklisiniz.

Ancak buradaki yorumlarin dozunu ve uslubunu belirleyen biraz da konu sahibi oluyor.
Konuya gelen ilk yoruma bakarsınız ben daha bir şey belirlemeden saldırının ya da dalga geçmenin başladığını farkedebilirsiniz malesef

Back
X