- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.752
- 598
- Konu Sahibi socialscientist
Mesele açık olup olmamak değil. Faydasız gereksiz olmak. Kime yararı dokundu o yazılanların?
Açıkçası ben yorum yaparken yarar gözetmiyorum pek. Çoğu kişi de böyledir sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesele açık olup olmamak değil. Faydasız gereksiz olmak. Kime yararı dokundu o yazılanların?
Üstü kapalı bir konuşma olmuş anladığım kadarıyla ve adam aynen devam etmiş. Yani bence anlamamış. Ben öyle düşündüm en azından. Karşısına alıp açık açık derdini anlattığını sanmıyorum.Esiyle konuşması demişsinde konuşmuş ya Iste
Ben boyle degilim, bircok kez yazdigimi silip yorum yapmiyorum bunun bi yarari olmaz diye.Açıkçası ben yorum yaparken yarar gözetmiyorum pek. Çoğu kişi de böyledir sanırım.
Anlıyorum sizi. Ben de laf sokmak ya da deşarj olmak için yazmıyorum ama yazmamın asıl amacı yardımcı olmak değil, görüşümü belirtmek. Ki çoğu zaman konu sahiplerinden farklı düşündüğüm için pek yardımcı olmuyorum zaten. Kimseyi kırmak, hırpalamak gibi bir amacım yok. Gerçek hayatta nasılsam burda da öyleyim açıkçası. Ben fikir veririm gerisi karşıdaki insana kalmış.Ben boyle degilim, bircok kez yazdigimi silip yorum yapmiyorum bunun bi yarari olmaz diye.
Cunku bazen kiziyorum iki laf sokmak istiyorum ama sonra o derdin benim basima geldigini ve burada care aramak zorunda kaldigimi dusunup, eger yazacaklarim konu sahibine bir fikir verecekse yorum yapiyorum.
Bu sitede maalesef sadece vakit gecirip eglenci amacli takilanlar ya da baskalarina laf sokup rahatlayanlar ve hatta en kotusu digerlerinin mutsuzlugundan tatmin olanlar var.
Ama dogasi bu herkese acik formlarin.
Bu arada sizin yazdiklarinizi okuyorum ve cogu zaman katiliyorum goruslerinize yani dediklerim size degil ben sadece kendimin hangi durtuyle yazdigimi paylasmak istedim.
Orgazm olamayan kadın yoktur, beceriksiz erkek vardır![]()
Baktim ama saldıri ya da dalga gecme basladigini fark etmedim ben. Hatta bana gore hakli bir soru sorulmus. Yani cinsellik gibi mahrem bir konuda buradan arkadasiniz adina care arayacaksaniz onun tum yatak sırlarını bilmeniz gerekiyor. Ancak size, arkadasina mast.tan zevk aliyor mu diye sor denildiğinde , ben soramam ancak o anlatirsa diyorsunuz.Konuya gelen ilk yoruma bakarsınız ben daha bir şey belirlemeden saldırının ya da dalga geçmenin başladığını farkedebilirsiniz malesef
Konuyu açan asıl sorunu olan kişi değil,sorulan sorulara kendisi cevap veremiyor siz ona soramiyorsunuz ve butun bunlsra ragmen burdan medet ummayi saçma buluyorsunuz öylemi?Buraya yazmayı teklif edip izin aldım dedim. Bunu 3.ye yazıyorum. Pozisyon, mast gibi konuları soramam dedim önceki mesajımda. Konuyu arkadaşıma okutmayı planlıyordum sormayacağım için. Birinin eşiyle konuşamaması anormal fakat insani bir durum. Fakat haklısınız sanırım gerçekten böyle yerlerden medet ummak üfürükçüye gitmek gibi bir şeymiş. 2 kişi tavsiye vermeye çalışıyorsa 15 kişi gömmeye çalışıyor.
Orgazm olmayan kadın yoktur, beceriksiz erkek ve kan verme pozisyonunda yatan kadın vardır. Suçun hepsini erkeğe yüklemeyelim zira sevişmek işteş bir eylem.
Evet aynen dediğiniz gibi. Farklı fikirler olması güzel bence, benim burayı takip etme nedenim de bu, aynı coğrafyanın insanları olarak olaylar karşısında az cok benzer şeyler düsünüyoruz, arada farkli yaklasimlari da okumak onlar üzerinde zihni yormak ufkumuzu açiyor bana göre.Anlıyorum sizi. Ben de laf sokmak ya da deşarj olmak için yazmıyorum ama yazmamın asıl amacı yardımcı olmak değil, görüşümü belirtmek. Ki çoğu zaman konu sahiplerinden farklı düşündüğüm için pek yardımcı olmuyorum zaten. Kimseyi kırmak, hırpalamak gibi bir amacım yok. Gerçek hayatta nasılsam burda da öyleyim açıkçası. Ben fikir veririm gerisi karşıdaki insana kalmış.
Erkeklere niye sormuyoruz o zaman yatakta performansınızın artması için eşleriniz sizi yeterince uyarıyor mu diye?Kan verme pozisyonu
Betimlemeyi sevdim.
O olayda öyle durabilen kadınlara da sormak lazım, eşleri gerektiği kadar uyarıyor mu diye .
Hangi uye dalga gecmis? Bazi uyeler de kendini paklamis ben dalga gecmek veya desarj olmak icin yazmam diye. Onlara bir tesekkur gelsin once
vajınısmusu bırlıkte yenelım dıye bır topik var burdaBöyle forumları salakça buluyor. Benzer şeyleri okudum faydası olmadı dedi. Ben de bi deneyelim belki aynı durumda olan vardır dedim.
Anlayamadığım şu zaten kimliğimiz gizli kendi problemim olsa rahat rahat yazarım yani niçin böyle bir düşüncedesiniz? İnsanlar derdine çare arıyor dedektif değil.
Teşekkürler
Erkeklere niye sormuyoruz o zaman yatakta performansınızın artması için eşleriniz sizi yeterince uyarıyor mu diye?![]()
daha yenısın gecer gıbı bır cumleyı hıc bır doktor kullanmazBirlikte jinekoloğa gittik. Adam oraya bile eşini yalnız gönderdi yani. Ben gittim arkadaşımla birlikte. İçeri girmedim ama Daha yenisin geçer falan demiş.
Sanırım bu eşten eşe değişen bir durum. Bazı eşlerde anlayışsız oluyor. Ben kız sızmışken ilişkiye girmesinden bunu anladım mesela. Özel bir şey insan hatırlamak ister değil mi? Adam takmamış bitirmiş işini. DediğiniZ başlığa göndereceğim arkadaşımı. Teşekkür ederim.vajınısmusu bırlıkte yenelım dıye bır topik var burda
oraya baksın ben ordakı arkadaslar ve dogru yonlendırmelerı sebebıyle yendım
doktorum bana vajınısmus mukemmellıyetcı ınsanlarda daha cok gorulur cok sasırılacak sekılde genelde okumus meslek sahıbı kadınlar arasında yaygındır . yanı baskı tabu korkutulmayla pek alakası yoktur. kaslarını kontrol etmeyı sunu deneyerek ogrenebılırsın dedı
bazı yontemler soyledı
yanı once jınekologa gıttım
sonra burdakı vajınısmus topıklerını okudum ve cok yardımcı oldu bana
yalnız benım kızlık zarı cıkartma amelıyatı olmam gerektı septalı ve cıft zar olusundan
sızın arkadasınızın boyle bır sorunu yokmus sadece zevk alamama sanırım
bunda esın onemı var aslında dur ben zevk alıcam almalıyım nasıl alıcam dıye mevzuya gırıs olmamalı dogal gelısınce ve eş tam anlamıyla eşlık yapınca oluyor
sanıyorum burda adam oncelıgı kendı ıstek ve duygularına verıyor esını pek dusunmuyor olacak kı aldırmıyor ısı bıtıne kadar gıbı bırsey demıssınız
esler bunu konusup bırbırını anlayıp cozmelı
cozemıyorsa jınekolaga gıtmelı
ınsan esıyle bunları nasıl konusamaz anlayamıyorum ben