Yeni evli çiftte vajinismus ardından anorgazmi

Merhaba, kadınlar kulübünde çok yeniyim o sebeple eğer formatta hata olduysa kusura bakmayın. Sizinle en yakın arkadaşımın derdini paylaşacağım kendisinin de izniyle. ne yazık ki ben bekar ve cinsellik konusunda tecrübesiz olduğum için yardımcı olamamaktayım.
Arkadaşım evleneli 5 ay oldu. Bu 5 ayın 2 ayı ilişkiye girememekle geçmiş ve arkadaşım da çözüm olarak alkol alıp denemeyi bulmuş. Eşine de sarhoş olsamda yap demiş. Adam da yapmış hakkaten. Ama kız hatırlamıyor dolayısıyla bir kez oldu diye korkularına çare de olmamış. Bu arada arkadaşım gayet açık fikirli bir insan cinsel tabuları olmadığını söylüyor. Daha sonra 3 5 kez deneyip işi çözmüşler artık sorunsuz ilişkiye girebiliyorlarmış. Şimdi de sorun kızın hiç bir şekilde zevk almaması ve tatmin olmaması. Bu arada doktora da gitti ama çözüm olmadı. Böyle olunca da eşi tarafından kullanılmış hissedip mutsuz oluyormuş. Eşine bir kaç kez ben bir şey anlamıyorum bu işten demiş ama adam ya anlamadı ya umursamıyor. Kendi işini bitirip ilişkiyi sonlandırıyormuş. Öncelikle bunu eşine söylemesi lazım değil mi? Ama utanıyorum diyor. Önerilerinizi bekliyoruz.
Ayrıca affedersiniz mahrem bir konuyu açık edeceğim ama bu orgazm problemi nasıl çözülür? Kızcağızın internetten araştırmadığı şey kalmamış, doktorda pek yardımcı olmamış.
Birincisi arkadaşınız daha cinselliği yeni keşfediyor . İlk seferde mükemmel orgazma ulaşıp havalara uçmak için belli bir deneyim lazım . bu yüzden acele etmesin .Yani dr haklı :)
İkincisi mastürbasyon yapsın . Ve kendi zevk noktalarını önce kendi keşfetsin .Daha sonra eşini yönlendirerek orgazm olur
Üçüncüsü de salakça bulduğu sitede bir çok kadının derdine deva bulunuyor eğer bu dediklerim işine yararsa aklında olsun ...

Back